Ziediņš Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Kads varetu man paskaidrot kam ir paredzeets gags musdienas ? Adminam nav jaabuut cietumsargam no kura visi raustaas. Tieshi preteeji - adminam ir jaizpelnas cienja citu aciis, un tad savu muuzhu tadas problemas neradiisies. Spilgts piemers bija zhiidu gadijums, kur pietika tikai ar vienu aizradijumu, un neviens neguva moralu traumu. Es protams tagad nesaku, ka hollow life neviens neciena, bet njemot veeraa faktu, ka vinsh tiesiibas ieguva nesen ir tomeer japacenshas paradit sevi no labaas puses. Shinii gadijumaa buutu pilnigi pieticis ar gagu, bet nejau man par to lemt. Visi vienmeer iid par adminu parpilniibu serverii. Godiigi sakot adminus njemt no pieteikumiem nav tas labaakais variants, jo vienmer galu galaa saaksies RECu doshana pazinjaam nemaz neizvertejot vai cilveks ir spejigs pildiit pienakumu, vai nee. Ja nu notiktu taads briinums un man piedereetu serveris (kas nekad nenotiks, jo netaisos sev nervus pist) es adminus izveeleetos pats no cilveekiem kuri tur apgrozitos. Man vienmeer praataa ir doma - nejau man vajag taas tiesiibas, bet gluzhi otraadi serverim vajag mani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Piekritīšu daļēji visiem, kam nepiekrītu nerakstīšu, sanāks kārtējā eseja no kuras nebūs nekādas jēgs. Bet runājot par to kas te visvairāk aprunāts, sakāt 2 gadi pa daudz, varu dot labu piemēru: Izejiet uz ielas un pieejiet pie kāda menta un pasakiet viņām, ka vot viņš tāds un šītāds un ka viņš var iet dirst (tip uzbraukt adminam), tad kad esat bunkurā, pamēģiniet uzkāpjot uz restēm pabļaut atkal ka viņš, viņi ir tādi un šitādi (tip samest vēl liekus stulbus postus), un tad kad esi izjutis viņu pilnu laipnību uztaisiet suņa sejiņu un sakiet: Piedodiet, mana vaina, es tā vairs nedarīšu." (ORSmt...). Un tad beigās paskaitiet cik tad īsti tas bans ilgs bija un cik sāpīgs un nepatīkams, un tad salīdziniet ar banu uz 2 gadiem šeit... Un protams pasauciet vēl tautu, lai nāk palīgā (gribēšu redzēt kuriem viņi to dupsi urbinās-tev vai mentiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Piekritīšu daļēji visiem, kam nepiekrītu nerakstīšu, sanāks kārtējā eseja no kuras nebūs nekādas jēgs. Bet runājot par to kas te visvairāk aprunāts, sakāt 2 gadi pa daudz, varu dot labu piemēru: Izejiet uz ielas un pieejiet pie kāda menta un pasakiet viņām, ka vot viņš tāds un šītāds un ka viņš var iet dirst (tip uzbraukt adminam), tad kad esat bunkurā, pamēģiniet uzkāpjot uz restēm pabļaut atkal ka viņš, viņi ir tādi un šitādi (tip samest vēl liekus stulbus postus), un tad kad esi izjutis viņu pilnu laipnību uztaisiet suņa sejiņu un sakiet: Piedodiet, mana vaina, es tā vairs nedarīšu." (ORSmt...). Un tad beigās paskaitiet cik tad īsti tas bans ilgs bija un cik sāpīgs un nepatīkams, un tad salīdziniet ar banu uz 2 gadiem šeit... Un protams pasauciet vēl tautu, lai nāk palīgā (gribēšu redzēt kuriem viņi to dupsi urbinās-tev vai mentiem) Tici man, es mentam neko neteiktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Piekritīšu daļēji visiem, kam nepiekrītu nerakstīšu, sanāks kārtējā eseja no kuras nebūs nekādas jēgs. Bet runājot par to kas te visvairāk aprunāts, sakāt 2 gadi pa daudz, varu dot labu piemēru: Izejiet uz ielas un pieejiet pie kāda menta un pasakiet viņām, ka vot viņš tāds un šītāds un ka viņš var iet dirst (tip uzbraukt adminam), tad kad esat bunkurā, pamēģiniet uzkāpjot uz restēm pabļaut atkal ka viņš, viņi ir tādi un šitādi (tip samest vēl liekus stulbus postus), un tad kad esi izjutis viņu pilnu laipnību uztaisiet suņa sejiņu un sakiet: Piedodiet, mana vaina, es tā vairs nedarīšu." (ORSmt...). Un tad beigās paskaitiet cik tad īsti tas bans ilgs bija un cik sāpīgs un nepatīkams, un tad salīdziniet ar banu uz 2 gadiem šeit... Un protams pasauciet vēl tautu, lai nāk palīgā (gribēšu redzēt kuriem viņi to dupsi urbinās-tev vai mentiem) Nedomaju ka POLICISTA kungs tev par vardiem,ielaistu LODI galvaa,pieldizinam PERMANENTAM banam!Jeb arii par tadu apsaukashanos,vinsh tevi cietumaa neieliks,bet gana apklusinas,tevi pabridinot,ja neaizversies sedesi lidz ritam izolatoraa!Taa kaa neviens tev ribas nelauziis,kas 3nedeljas bus javeseljo,nerunajot par 2viem gadiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxxhollowxxx Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) taka man slinkums lasit juusu komentarus visus ... izlasiju tikai main un es gribu teikt kad eziitim taisniba ir (piekritat vai nepiekriitat manas domas taas tikunta paliek). un eziit es pac taisiju cs filminu no viena servera (man pat ir 2 demkas) 1 no serveriem kur man bija acc (nez kas ar vinu tagad notikas, kad buus atkal on tad buus javki ) mees tur katru vakaru 1:00 (vairak jav kaa nakti,ne vakara ) -speeli ko mees pasi ppl izdomajam- playground "cs_assault" <--- karte un tikai ar naziem uz csdm server tas ir diezgan javki un forsi paspeelet un taaa meees (tas csdm bija free4all) es nezinu kaa citiem, bet eziisa domgajiens man patik.. neaceros kurs bet kaads ieminejas par to dirsa liisanu... <--- vinam pilnigi piekritu... bet tam kurs atkal mani nodirsa... man vinu loti loti zeel kad vins tadz pagadijies un redz mani no taadas puses... es nez mos taaa visi no gigna mani redz ;( EDIT: srry ja kadam mans ieprieksejais txt bij kaa aizvainojums (nez katram gadas) tad es loti atvainojos un nenemat to galva Edited May 14, 2007 by xxxhollowxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardcore Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 XG foreva' !!! Nesaprotu ko var psihot par speeleetaaju neizdariibu vai runaashanas maaniiju. Kameer speeleeshana nav tiishi meerkjeeta uz citu speeleetaaju trauceeshanu, tikmeer var droshi ignoreet speeleeteeju un ljaut vinjam 2 minuushu garumaa izveersties. Visvairaak tracina kad admins slapo un slay pretinieku komandas speeleetaaju, nezinot situaaciju. Runaajot par gag, tad jebkuru muldeeshanu vai lamaashanos var vai nu no'gag'ot vai paarveerst par patiikumu 'brawrr/bleet' koncertu. Un jei bogu liidz kartes beigaam (~20min garumaa) ar gag ir jaavar iztureet un izveerteet savas kljuudas, ja nespeej tad jau var ko bargaaku piemeerot, lai gan 2 kartes peec kaartas manaa pieredzee vienmeer ir izaarsteejushas speeleetaaju, kaa arii ja saakas nepraatiiga lamaashanaas, tad xllama padara sho speeleetaaju atraktiivu arii paareejiem serverii esoshajiem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 taka man slinkums lasit juusu komentarus visus ... izlasiju tikai main un es gribu teikt kad eziitim taisniba ir (piekritat vai nepiekriitat manas domas taas tikunta paliek). un eziit es pac taisiju cs filminu no viena servera (man pat ir 2 demkas) 1 no serveriem kur man bija acc (nez kas ar vinu tagad notikas, kad buus atkal on tad buus javki ) mees tur katru vakaru 1:00 (vairak jav kaa nakti,ne vakara ) -speeli ko mees pasi ppl izdomajam- playground "cs_assault" <--- karte un tikai ar naziem uz csdm server tas ir diezgan javki un forsi paspeelet un taaa meees (tas csdm bija free4all) es nezinu kaa citiem, bet eziisa domgajiens man patik.. neaceros kurs bet kaads ieminejas par to dirsa liisanu... <--- vinam pilnigi piekritu... bet tam kurs atkal mani nodirsa... man vinu loti loti zeel kad vins tadz pagadijies un redz mani no taadas puses... es nez mos taaa visi no gigna mani redz ;( EDIT: srry ja kadam mans ieprieksejais txt bij kaa aizvainojums (nez katram gadas) tad es loti atvainojos un nenemat to galva sharingan - tu tiesību sadaļu esi palasījis? Nevienu cilvēku (izņemot varbūt odiņu), kas var piešķirt tiesības nekasa tie reki. Reko vai nereko, tāpat lēmums nemainīsies. Un ja nezin vai likt vai nelikt, tad vienkārši neko nedara, jo nezin ko darīt - atkal - reko vai nereko. p.s. un par to ka adminiem piemērs jārāda, par to bieži aizmirst. Bet tā kā denja vairs gignā nespēlē, tad trakākais ir garām Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 bencik, tā ir ksenofobija, nevis rasisms. ja tu tiešām domā, ka ebreji visi pieder vienai rasei, tad: izskatās pēc vienas rases pārstāvjiem? attiecīgi viņš ir Ashkenazim ebrejs (acīmredzami, tā etniskā grupa, kurus visbiežāk sauc par žīdiem), bet viņa ir Mizrahi ebrejiete. kopīga kultūra, tradīcijas - JĀ, bet ne viena rase. tas tā, nedaudz offtopikā. un jā, gandrīz vienmēr ir pareizi vispirms brīdināt, pirms pieņemt konkrētus mērus. un ar brīdinājums es nedomāju kaut ko "blje tu dauni piever feisu lox" stilā. Paldies par info Bet man tapat vini visi ir vienadi p.s. Prieksh kam tad tie REC ir domati, ja nevienu nekasa? Japiekriit vien ir, tie tiek doti draugiem un pazinjaam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Paldies par info Bet man tapat vini visi ir vienadi p.s. Prieksh kam tad tie REC ir domati, ja nevienu nekasa? Japiekriit vien ir, tie tiek doti draugiem un pazinjaam ... REC`i ir kaite, ielaista no 4tus laikiem - savulaik, kad tā plosījās visvairāk - es arī liku warnus/dzēsu ārā postus saturot šo bezjēdzīgo 3 burtu salikumu REC. NEvienā brīdī REC nekad neko nav devis un neviens nekad nav lūdzis forumā postot REC/ANTI - vienmēr jebkāda jēga kautko postot tiešību sadaļā i bijusi, ja ir normāls, pamatots viedoklis par konkrēto kandidātu un spēja iepostot ko vairāk par "šitam točna REC" vai "ooo, čau vecā miesa <admina kandidāta niks>!!! REC!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 REC`i ir kaite, ielaista no 4tus laikiem - savulaik, kad tā plosījās visvairāk - es arī liku warnus/dzēsu ārā postus saturot šo bezjēdzīgo 3 burtu salikumu REC. NEvienā brīdī REC nekad neko nav devis un neviens nekad nav lūdzis forumā postot REC/ANTI - vienmēr jebkāda jēga kautko postot tiešību sadaļā i bijusi, ja ir normāls, pamatots viedoklis par konkrēto kandidātu un spēja iepostot ko vairāk par "šitam točna REC" vai "ooo, čau vecā miesa <admina kandidāta niks>!!! REC!" Bet pedeja laikaa viss ir noticis no plika REC ... Paraknajos un atradu loti noderigu info, kuru deretu visiem parlasit, jo daudzas lietas, izskataas, ir aizmirstas Tiesibu lietosana Gign Te ir rakstiits viss par ko mees te stridamies, vairaak vai mazaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 p.s. Prieksh kam tad tie REC ir domati, ja nevienu nekasa? Japiekriit vien ir, tie tiek doti draugiem un pazinjaam ... ES NEZINU KAM VIŅI IR DOMĀTI. Varbūt uzprasi tiem dulburiem kas bārsta savus RECUS? Savu mūžu neviens viņiem to nav licis darīt un man vienmēr tas trīsburtu salikums ir besījis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 ES NEZINU KAM VIŅI IR DOMĀTI. Varbūt uzprasi tiem dulburiem kas bārsta savus RECUS? Savu mūžu neviens viņiem to nav licis darīt un man vienmēr tas trīsburtu salikums ir besījis. Nu tad japienem meeri, vnk nedaudz palabo noteikumus, kuros tiek mineets punkts, kad pliks REC no admina puses, bez pietiekoshi labiem argumentiem, tiek uzskatiits, ka nekam nederiigs posts, kurs tiek izdzeests un admins bridinaats Nu taads vismaz ir mans skats uz sho probleemu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) Bezceris. Kautkas līdzīgs jau reiz bija. Aktuālākie argumenti pārsvarā izpaudās kā "nu normāls džeks, labs spēlētājs, viņam varētu iedot jo viņš zināt kā rīkoties ar tiesībām". Respektīvi "Es gribēt remontēt tavu māju. REC" vien sanāca. Edited May 14, 2007 by Surr Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 negribu izklausitites biku dums bet kas ir REC??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surr Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 negribu izklausitites biku dums Par to nesatraucies, tici man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 jā, hollowam būtu grūti izklasīties biku dumam Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 vot rekur atkal EDD Posted on May 14 2007, 13:27 jā, hollowam būtu grūti izklasīties biku dumam palasat visus postus ko edd posto peec manis visis ir tikai uzbraucieni mos vinam ar atvalinajumu ne tikai man? biku varbut lai godigak nevis kaa kadz nepazistams posto vinam uzdirs virsu un uzliek blok par mat tas tac vairs nav normali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 macho, es nerunaju par to 3burtu salikumu kaa taadu, es runaaju par citu adminu domu paushanu topikaa, kur kaads piesakaas uz admina tiesiibaam. Kaa jau Surrs teica vairakumaa gadijumu tas izpaushas kaa "Oo, forsh chalis ! Esam spelejushi daudz kopaa, skills ir, var dot." <- Tas pats 3burtu salikums vien ir. Un saki ko gribi, bet shitaada veida RECi ietekmee tiesiibu deveeju viedokli. Spilgts piemers ir tas pats sk8teris kursh nesen dabuuja tiesiibas. Neesmu ne reizi redzeejis, ka kaadam tiktu pieshkjirtas tiesiibas ar 2 postiem pieteikuma topikaa (1. kandidaata, 2. admina). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Un saki ko gribi, bet shitaada veida RECi ietekmee tiesiibu deveeju viedokli. Spilgts piemers ir tas pats sk8teris kursh nesen dabuuja tiesiibas. Neesmu ne reizi redzeejis, ka kaadam tiktu pieshkjirtas tiesiibas ar 2 postiem pieteikuma topikaa (1. kandidaata, 2. admina). liekas, tu neuztveeri macho domu sharingan - tu tiesību sadaļu esi palasījis? Nevienu cilvēku (izņemot varbūt odiņu), kas var piešķirt tiesības nekasa tie reki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Liekas, ka tomeer uztveeru, bet nepiekritu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Liekas, ka tomeer uztveeru, bet nepiekritu. u're da best Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 u're da best hollow luudzu vismaz te neposto... Izskataas, kad pagaidaam tad risinajuma nav Un japiekriit vien ir sharigan, kad tie rec ietekmee, manuprata. Protams tiesibas nevar uzlikt tie, kas liek REC, bet macho ja 10 admini peec kartas saka tikai labako un beigaas piemetina REC Tu tjipa neiespaidosies? Zinu, kad tu agraak esi teicis, kad tev ir lists ar cilvekiem kuros tu ieklausies, bet paljube ir gruuti neieklausiities tik daudzu cilveku viedoklos (adminos) Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 plz vismaz varat pateikt kas ir REC??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 Liekas, ka tomeer uztveeru, bet nepiekritu. ja vēl nesaprati, tad sk8er tiesības iedeva odiņš. benčik - neviens cilvēks, kura domas ņemu vērā neizmanto nekādus "REC"us. Pasaka savas domas un viss. >hollow< - tak apklusti vienreiz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest enjoy Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) da blje. Manas domas? nezinu vai kaadu tas interesee, bet pox. Dzeesham visp aaraa to acc sadalju, adminu daudz, busteris bano. Praktiski adminus vajag lai gagotu. Un taapat vienmeer admins ir reaali iekshaa. Prieksh kam dot kaadam kkaadu xslap, tikai tpc ka visi zina ka vinjsh normaals dzjeks. GIGNaa reti kursh ir nenormaals dzjeks ar sliktu skillu. vnk ja vajag adminu, macho vai worms ieliek postu "vajadziigs viens admins" un tad, lai visi kandidaati ciinaas par to vienu vietu. Apmeeram kaa darba intervijaa. Citaadi sanaak ka dodam acc, lai gan nemaz nevajag adminus (kaut arii vecis normaals, online tims - super un skills reaals.) bet kam to vajag, ka visu laiku ~3admini online? Tad jau droshi var iekapaat acc uz valve_id_lan. Edited May 14, 2007 by enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts