ANtye Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Meklēju mapmakeru priekš community. Jātaisa ir kreedz kartes. Šeit varat redzēt kā izskatas kz kartes un cik profesionālām tām jābūt!. Diemžēl vajag ļoti skilled mapmakeru, lai Latvija varētu iegūt savu pirmo kz_ tagu(oficiālu). Vismaz 1 vajag uztaisīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Ieteiktu parunāt ar odinju bet domāju ka viņam nav laiks priekš ko tādu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 man lieka teica ka vinjma vispat nepatik kz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 Es jau varētu, bet nezinu kādām īsti jābut tām kartēm. Es pats esmu svētdienas lēcējs seivojos uz katra pakāpiena Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANtye Posted May 12, 2007 Author Report Share Posted May 12, 2007 lai iegūtu to kz_ tagu ir ļoti jāpacenšās Nav jābūt bagiem, nu ja tādus viņi atrod, par to tev ziņo un dod laiku izlabot. Principā ja esi pazīstams ar kz kartēm, tad tev ir jau kāds priekštats par to struktūru, principiem uc štelēm. Pārvarā taisa block mapes vai alu mapes. Ja esi oddish lēkājis, tad jau tu zini parko iet runa. Protams, ir jābūt ļoti smukām textūrām, visam jābūt smukiņām Visa vajadzīgā infa ir tajā map forumā. Principā karte var būt jebkāda, galvenais lai ir klucīši un interesanti lecieni vnk jāapskata 10 jaunākās kartes un priekštats jau ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 man lieka teica ka vinjma vispat nepatik kz man nepatīk KZ Odiņš jau pats lēkā un taisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted May 12, 2007 Report Share Posted May 12, 2007 man nepatīk KZ Odiņš jau pats lēkā un taisa ups kas gan visus tekstus var atcereties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Nu es varētu uzņemties kaut ko uztaisīt. ANtye kur tevi var IRCā sameklēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANtye Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 #Trick-Jumps.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Man ir viena Kz mape ( pabeigta, bet kkur ir leak, taapeec nevar nokompileet..) Bet mape jau gatava... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Man ir viena Kz mape ( pabeigta, bet kkur ir leak, taapeec nevar nokompileet..) Bet mape jau gatava... Iedo mapi atradīšu LEAK 15 sekundēs nu moš pat 10 Nē nu čista ja nevari atrast LEAK pa PM iedo rmf es viņu nekompilēšu tik atradīšu un aiztaisīšu LEAK, jo kz mapi netaisos kompilēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 es jua pats esmu mekleejis, bet beidzas kkur pa vidu katrtei, kur nav nekaa.. taa kaa saprotu, ka vaida ir sky. visu apskatiijos itkaa bija bumbaas... tagad vnk esmu izdzeesis aara vhe.. apnika nedaudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 es jua pats esmu mekleejis, bet beidzas kkur pa vidu katrtei, kur nav nekaa.. taa kaa saprotu, ka vaida ir sky. visu apskatiijos itkaa bija bumbaas... tagad vnk esmu izdzeesis aara vhe.. apnika nedaudz. Poh iedo tā pat ir vell veids kā noteikt LEAK atrašanos un ar to var teju 15 sekundēs atrast LEAK tā, ka iedo man tik intereses pēc es neteikšu, ka to mapi esmu taisījis es es tik intereses pēc gribu zināt cik ātri atradīšu LEAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANtye Posted May 13, 2007 Author Report Share Posted May 13, 2007 Davai noseivojiet mapu ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Davai noseivojiet mapu ^^ kuru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) es jua pats esmu mekleejis, bet beidzas kkur pa vidu katrtei, kur nav nekaa.. taa kaa saprotu, ka vaida ir sky. visu apskatiijos itkaa bija bumbaas... tagad vnk esmu izdzeesis aara vhe.. apnika nedaudz. tu saki ka beidzas kautkur kartes viduu. bet leak jau nav kuir beidzas ta linija,bet taja vieta kur vinja iekljust iekshaa kartee. seko linijai aiz kartes un taja viet kur vinja ielien ieksha karte bus leak un nav jau ta ka vienmer vaina ir tieshi sky... Edited May 13, 2007 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 tu saki ka beidzas kautkur kartes viduu. bet leak jau nav kuir beidzas ta linija,bet taja vieta kur vinja iekljust iekshaa kartee. seko linijai aiz kartes un taja viet kur vinja ielien ieksha karte bus leak un nav jau ta ka vienmer vaina ir tieshi sky... Exactly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 ja buus vairaak laikas kaadu dienu, tad atradiishu leak ( iespeejams ) un nokmpileeshu mapi... visticamaak ,ka kadam citam paluugshu nokompileet, jo tas buus ilgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyforger Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 a kā spēlē to KZ starp citu tikai te uzināju ka ir CS kipa ar lēkāšanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now