babaac Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 taa nu te mana pirmaa mape, kritizeejat bargi, lai zinu kas nav taakaa vaig un ko vaig labot... de_roomz author = babaac maptype = bomb/defuse available weapons = all weapons time of day = day season = summer maximum players = 20 textures = de_storm.wad, cs_cbble.wad, halflife.wad! Terrorists: Your mission is to plant the bomb at one of the two bombing spots located in the complex. The Counter-Terrorists will try to stop this at all costs. Will you able to succeed? Counter-Terrorists: You are on a very important mission. Terrorists will try to plant the bomb on one of the spots in the complex. Will you be able prevent this? screeni: 1 2 3 7 mape sheit P.S. tunelis nedaudz pasleepts ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 Neslikti, varēji tunelī ielikt ūdeni un mājas smukākas taisīt ar durvīm un biezākām sienām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 njemshu to veeraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 cik es redzu zems fps... piestraadaa veel pie fps, textuuuraam, uztaisi nedaudz reaalaaku ( tuvaak reaalajai dziivei ) un buus smuki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 nokompilē ar VIS un RAD Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 nokompilē ar VIS un RAD ir jau... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 hmm 4/10 ir tik daudz Textuuru Gljuki, ka man vajadzeetu 1h lai visus uzskaitiitu... Izskatas ka mape lido gaisa... Viss izskatas tik nereals... Vajadzeetu piestraadat ar "texture application". nokompilē ar VIS un RAD To4 izskatas ka nav nokompileets ar VIS un RAD... Neviena eena.. Taas lielas durvis bi6ku mazaakas... un ieteiktu uztaisiit durvis ar Origin un func_door_rotating. Protams ne jau visas. Piebremze Ar To FIT!!! Padaudz kastes... Un dazas izskatas tik nereaalas... p.s. Cik ilgi mapi taisiiji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 oi gruuti pateikt cik... iesaaku tad kaadu laiku netaisiiju, tad itkaa pabeidzu, bet man pateica, ka tur viss ir jaapaartaisa un tad paartaisiiju, bet nu vareetu buut kaadas 2 nedeeljas ar pauzeem + dienaa neko daudz nedariiju, bet vnk pats veel iisti daudz neko nemaaku taapeec mape ir taada pashvaka... nekas centiishos progreseet ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 nu nez doma man patīk, bet.. 1) Textūras ir haautiski nu neizskatās tak smuki, ka griestiem liek tādu pašu textūru kā sienai un ārpusei es ieteiktu ar vienāda stila textūru visu ārpusējās sienas noklāt nu tādu textūru, kas iederas jumtam, jo jumts man tīri labi patika! 2) Ar VIS un RAD nu čista neesi kompliotējis, jo ēnu nav nevienas, un ir lagi ja pagriežas vai skrien pretīm noteiktam punktam tas nozīmē, ka kaut, kur tur ir LEAK! 3) uzliec lielāku viablity distance ja gribi, lai pa jumtiem var skraidīt, jo no vienas puses pazūd otrpusējās ēkas! 4) nu tas ar var būt pie textūrām tās kastes nav nekas pretīm, ka tik duadz man patīk, bet ar noteiktāku textūru ar kādām 3 savādākām nekā tev tur ir no katras kartes kastes textūra manliekas tev tur ir visas iespējamās kaštu textūras 5) vienā vietā skraidīju pa jumtiem un nokritu aiz kartes aiz žoga nevis tur, kur mašīnas, bet citur laikam tur kur liek bumbu un netiku atpakaļ! moš jau prikols labs, bet man nepatika ja piemēram es kartē palieku 1 un pretinieks stāv uz vietas tad ir šķebīgi mape kopumā tagad 4/10 lai ir ieksiatīts Ja piestrādāsi pie textūrām rūpīgāk kā e steicu tad varētu likt kādus 7 vai 8 jo pati ideja man patīk un dieva dēļ sakomplitē ar VIS un atrodi to LEAK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 9, 2007 Author Report Share Posted May 9, 2007 VIS jau ir :@ es nezinu kaapeec vinjsh nedarbojas! kad kompileeju tad bija rakstiits par leak, bet smejies vai raudi es nezinu kas tas ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 VIS jau ir :@ es nezinu kaapeec vinjsh nedarbojas! kad kompileeju tad bija rakstiits par leak, bet smejies vai raudi es nezinu kas tas ir tapē jau tev nav ēnas, jo ja tev ir LEAK tad tev kompilē bez VIS un RAD Tas nozīmē ka tev mapē kaut kur ir caurums un nav priekšā pielikt solids vai debesis un tev spīd no ārpuses iekšā tā vieta var būt pa visam maza bet ja tāda ir tad mape nekomplitējas ar VIS es te biju ielicis pamācību kā vieglāk atrast LEAK bet laikam jau izgaisusi ja vajag ielikšu vai tev pa PM aizsūtīšu tu rik saki Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 VIS jau ir :@ es nezinu kaapeec vinjsh nedarbojas! kad kompileeju tad bija rakstiits par leak, bet smejies vai raudi es nezinu kas tas ir For newbs: Use skybox Jeb Apliec visai kartei apkārt sky kluci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 tā nedrīkst darīt! lai mācās cīnīties ar LEAK pareizi, nevis fucking-n00bing skybox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 tā nedrīkst darīt! lai mācās cīnīties ar LEAK pareizi, nevis fucking-n00bing skybox runajot pa leak ta papildus leak atrashanas proga ir galigs suds. vinja rada to sarkano kubu nevis kut ir caurums mapee bet kur beigtos ta linija ja mekletu ar hammer leak mekletaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 (edited) runajot pa leak ta papildus leak atrashanas proga ir galigs suds. vinja rada to sarkano kubu nevis kut ir caurums mapee bet kur beigtos ta linija ja mekletu ar hammer leak mekletaju. A es jau to programmu netaisīju, bet nez kapē tev tā, nokačā jaunāku versiju man viņš tieši to sarkano kluci ieliek pa vidu LEAK jebšu caurumam, kuri parasti rodas nepareizi strādājot ar cliping tool vai vertex tool vai nepapilnīgi uzlikt sky Edited May 9, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbriedis Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 nez man nepatiiik 4/10! textuuuras nav reaalas... Bet ja taa tava pirmaa map 4,1/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 9, 2007 Report Share Posted May 9, 2007 murgs ar haotiskām tekstūrām... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 (edited) 6/10 jo citi kritizee par texturaam (šādas mapes patīk man ) Edited May 10, 2007 by Sgt.M1kWo Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted May 10, 2007 Author Report Share Posted May 10, 2007 6/10 jo citi kritizee par texturaam (šādas mapes patīk man ) omg ja tu veertee peec taa ko citi saka, tad varbuut labaak seedi klusu! besii shitie gailji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbriedis Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 (edited) lai vertee kaa grib Edited May 10, 2007 by wbriedis Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Priekš pirmās ir ļoti labi, bet tu esi aizmirsis ielikt gaismas avotus Viss ir pretīgi gaišs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Priekš pirmās ir ļoti labi, bet tu esi aizmirsis ielikt gaismas avotus Viss ir pretīgi gaišs. Kādi gaismas avoti? Ja nezini nesaki! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbriedis Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Priekš pirmās ir ļoti labi, bet tu esi aizmirsis ielikt gaismas avotus Viss ir pretīgi gaišs. Vo vo kas tie pa gaismas avotiem?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kill 4 you Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 Nav ielikta gaisma, tāpēc viss ir reāli gaišs, nekādu ēnu nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now