Jump to content
GIGN Forum

Slot Cilvēkiem


spyker-cs
 Share

Recommended Posts

ka piemeram man XD.gif

Vai tad gign'ā regots niks ir viens un tas pats, kas slots? T.i., kautvai, ja serverī publiskie sloti pilni, 4els ar regotu niku tiek tāpat @gign?

nu ja ta sanaak, esmu tikai regots 1d71.jpg bet tas sanaak ka slots, jo serveri ir arii neregotie pabriidim, ta tad tie nax ara lido smile.gif un loti retas reizes es izlidoju ( nu cik nu pedeja laika vispar speleju)

Link to comment
Share on other sites

Tie kas vēl nesaprata manu ideju tad

Tos cilvēkus kuri ir ziedojuši 10 ls lai reģistrētu nicku!

tādus, no cilvēkiem kas ir reģistrējušies sen atpakaļ pa brīvu nevar atšķirt. Maz gan tādu ir, kuriem nebūtu tiesību smile.gif bet nu tik un tā.

Link to comment
Share on other sites

wow. tas bыtu tik kruti, jo visi redzзtu, ka esi samaksвjis 10 ls un spвrdi visus pa gign + esi zvзrs + visi, kas to redzзs uzreiz zinвs kas tu esi + tev liksies, ka esi kruts un arо bыsi kruts. fфr рфr. vaij nat?

Link to comment
Share on other sites

manliekas, kad tu vnk gribi sevi redzēt kādā krāsā biggrin.gif , galiigi bezjedziga ideja, kas kads zidainis esi kad burtiem waig but obligati citā krāsiņā ? kāda atstirība, ja tev bus reg players krāsa , vai parasti , tāpat nekas nemainiisis tava "krutumā" , tik lieki jatērē laiks priekš visādām bezjēdzīgām idejām .. 10cms.gif

Link to comment
Share on other sites

īstenībā tai nemaz nevajadzētu būt krāsai, bet gan teiksim boldā vai italicā wink.gif

bold - nee - kapec nee, BAIGI IZCELSIES

italic - varbuut - tik traki neizceljas

un kaada starpiiba kam ir un kam nav slots.. tas kaut ko maniis ka tagad visi zinaas ka "luuk TAM UN TAM ir slots a TAM nav ;( "

neredzu jeegu tam visam... pietiek ar to ka ir jau adminiem kraasaini cilveecinji un iipashajiem ir ikoninjas wink.gif

Edited by eLL
Link to comment
Share on other sites

Domāju, ka šī fīča ir lieks centiens pēc krāna garināšanas, kas varētu lapu saraibināt līdz riebumam. Un galu galā, kuram interesē, cik tur ir slotainie serverī? Pilnīgi pietiek jau ar adminu krāsām manā uztverē.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...