lazda2 Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 (edited) Man bans ir loti sen bet sodien atklaaju par ko!!!! Man parasti kad iegaaju konsulee neraadiija neko tikai "Tev ir BANĀNS (id53) vairaak ivformaacijas konsulee" Sodien gribeeju pameeginā ieiet GIGNĀ un man konsulee beidzot oaraadiija paareejos datus tikai es duraks nonokopēju!!! Taatad: Man bans uzlikts pirms 170 dienaam!! Nobanojis-server consule IEMESLS - SPEEDER XP 1. tie naw ciiti 2. es kad lietoju speeder xp es kacaaju failus no torentiem un ar speeder xp palielina vilksanas aatrumu!!! Taatad es "ciitoju" pats to nenojausot!!!! pa siim 170 dienaam es esmu sapratis ka ciitosana ir greeks!!!!! Luudzu atbanojiet mani!!! Edited May 7, 2007 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 žetons par izdomu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 (edited) kas tie par žetoniem?????? Edited May 7, 2007 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 2. es kad lietoju speeder xp es kacaaju failus no torentiem un ar speeder xp palielina vilksanas aatrumu!!! Taatad es "ciitoju" pats to nenojausot!!!! pa siim 170 dienaam es esmu sapratis ka ciitosana ir greeks!!!!! sad.gif 1. variantā raksti, ka nezinot čītoji. 2. variantā raksti, ka esi sapratis, ka čītošana ir grēks... kur loģika čaliit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 1. variantaa ciitosana ir peedinaas!!!! 2. paskaidrosu vairaak !!! Kad dabuuju baanu gignaa es biju zaļknaabis!! es veel neko par cs nezinaaju!!!! pat par ciitosanu iisti nezinaaju!!!! tagad es banus savaa serverii esmu salicis ka nelabi metas!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 1. variantaa ciitosana ir peedinaas!!!! 2. paskaidrosu vairaak !!! Kad dabuuju baanu gignaa es biju zaļknaabis!! es veel neko par cs nezinaaju!!!! pat par ciitosanu iisti nezinaaju!!!! tagad es banus savaa serverii esmu salicis ka nelabi metas!!!! Turpini spelet sava serw, tad ari iezveido web, izveido sadalu 'Ziedo" un vac pa latinam, gan jau savaksi 10ls un tad griezies pie macho vai worm, un viss bus nokartots! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 Un nekaadas citas iespeejas naw!!!!! Un kaa vispaar var zinaat kaadas programas newar izmantot kad speelee gign??? warbuut veel winampu newar izmantot???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 neesi nu tik debils. savadak citi saks par tevi smieties Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 vnk man besii šitaa idioloģija kas pastaav gignaaa ka newar kluudiities!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 (edited) situaacija - tu lec paari aizai. tev pasliid kaaja, tu esi kljuudiijies un tu nosities. otrreiz tev vairs iespeejas nebuus. ok, mby situaacija paaraak paarspiileeta, bet nu ceru, ka ideju saprati. EDIT* max, jauks saliidzinaajums par to tetri Edited May 7, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 (edited) Un kaa vispaar var zinaat kaadas programas newar izmantot kad speelee gign??? warbuut veel winampu newar izmantot???? vienkaarshi shii vieta nav domaata taadiem tipiem kaa tev, kuri neatshkjir 4iitus no winampa... P.S. Kljuudas nepiedod sievietes, tetris 9. liimenii un GIGN Edited May 7, 2007 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 to ka es smirdiigu progrmmu neizsleedzu un pat neiegaaju liiidz galam serveriii newar saliidzinaat ar leksanu paari aizai!!!! seit visu var labot!!! bet tavu domu es sapratu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 170dienaas TU esi kljuvis par EINSTEINU maz vai zini! Un MAXA salidzinajums ir vnk NAGLA Maxim cepums Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 max kaa tu vari runaat par mani ja nepaziisti!!!! man liekas ka mees pat cs kopaa vienaa serverii neesam speeleejusi!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 max kaa tu vari runaat par mani ja nepaziisti!!!! man liekas ka mees pat cs kopaa vienaa serverii neesam speeleejusi!!! Es esmu redzejis apollo serw vienu geksu ar nick Lazda, bet nu tas pox Man tada sajuta ka ari neredzesim jus abus divus viena serw Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted May 7, 2007 Author Report Share Posted May 7, 2007 Es esmu redzejis apollo serw vienu geksu ar nick Lazda, bet nu tas pox Man tada sajuta ka ari neredzesim jus abus divus viena serw pilniigi iespeejams !!! jo latvijaa daudziem ir uzvaards lazdins vai pat lazda !!! es zinu ka no wrx tm ir vins ar uzvaardu lazda un MW serverii ka speeleeju vins niku maina arii uz lazda!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 lazda nav jāsatiek tevi nemaz dzīvē, jo tu pats jau ar;i salīdzināji čītus ar winampu, tad kur ir kāda nepatiesība, ko max teica? Un es domāju, ka tu te vari rakstīt, ko gribi, bet beigās tā pat vien nāksies maksāt tos 10ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 vienkaarshi shii vieta nav domaata taadiem tipiem kaa tev, kuri neatshkjir 4iitus no winampa... naw vins nekad spelejis ar cheatem !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 (edited) VieniGais serveris kur vins ir izbanots tas ir gign ....... un tak pieradieT ka vins chitoja ? Edited May 7, 2007 by novijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 VieniGais serveris kur vins ir izbanots tas ir gign ....... un tak pieradieT ka vins chitoja ? Buster visu pierāda! Tāpat viņš nebano... Un drīzāk viņam būtu jāpierāda, ka nečītoja! GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Buster visu pierāda! Tāpat viņš nebano... Un drīzāk viņam būtu jāpierāda, ka nečītoja! GL Ka tad vins var pieradiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 domaa, PIRMS dari !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Man bans ir loti sen bet sodien atklaaju par ko!!!! Man parasti kad iegaaju konsulee neraadiija neko tikai "Tev ir BANĀNS (id53) vairaak ivformaacijas konsulee" Sodien gribeeju pameeginā ieiet GIGNĀ un man konsulee beidzot oaraadiija paareejos datus tikai es duraks nonokopēju!!! Taatad: Man bans uzlikts pirms 170 dienaam!! Nobanojis-server consule IEMESLS - SPEEDER XP 1. tie naw ciiti 2. es kad lietoju speeder xp es kacaaju failus no torentiem un ar speeder xp palielina vilksanas aatrumu!!! Taatad es "ciitoju" pats to nenojausot!!!! pa siim 170 dienaam es esmu sapratis ka ciitosana ir greeks!!!!! Luudzu atbanojiet mani!!! Tātad. Lai gan tā mistiskā programma tik tiešām apgalvo, ka spēj palielināt kaut ko citu izņemot peni un pārvietošanās ātrumu csā, nav nekāda pamata ticēt, ka tu runā patiesību. Kāpēc? Jo, ja tā tik tiešām būtu, tad uzreiz pēc bana uzlikšanas tu skrietu uz forumu sūdzēties un aizstāvētu savu nevainību. Tas ka tu attopies tagad pēc 170 dienām vien liecina par to, ka pēc bana esi sapratis, ka tas ir pamatoti un tagad vienkārši nāc klajā ar sacerētu pasaciņu. Ja tu pastāvi par savu taisnību, tad piedāvāju banu noņemt, kad būs pagājis gads. Es domāju tev nesagādās ne mazākās problēmas pēc pagaidītām 170 dienām pagaidīt vēl 195 dienas (ievēro cik es esmu laipns, es ņēmu parasto gadu, nevis vidējo kā gadījumā tev būtu jāgaida 195,25 dienas). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted May 7, 2007 Report Share Posted May 7, 2007 Skat cik macho labzz palicies! Eij ja TEV tas FAILS joprojam ir TAD ATSUUT kadam no GIGN adminiem lai vinji iecheko vai sakriit taa tavs sauktais fails ar to ko tu stasti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 8, 2007 Report Share Posted May 8, 2007 Cik man zinams, nav taadu speed gearu kas paatrina tikai 1 progas darbibu, ja tas speed gear ir ieslegts tad vinsh paatrina pilnig visu. Taka droshi var teikt ka tu speeleeji ar speedu(vismaz centies ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts