Sgt.M1kWo Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Es nesaprotu kā var VHE sagatavotu .map failu saglabāt uz .bsp , tā lai iet Counter Strike'ā! Pālīdziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 1) tu esi daunis 2) lasi pamācības 3) ja nav, tad meklē googlē! 4) 100 reizes jau runāts par šo... 5) UZSPIED F9 TU DAUNI!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 (edited) 1) tu esi daunis 2) lasi pamācības 3) ja nav, tad meklē googlē! 4) 100 reizes jau runāts par šo... 5) UZSPIED F9 TU DAUNI!!! Ei nost šitas jau bezmaz vai pie FAQ jāliek labais tekstiņš Edited May 4, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 Paldies! Tikai šodien sāku un jums jākliedz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Paldies! Tikai šodien sāku un jums jākliedz. un 100 reiz ko ta taisīji jaunu topicu ja tik šodien sāki un pat nejēdz izlasīt pirmos 2 3 postus par uztādīšanu un kompilēšanu! Nēē mani fascinē šitādi bet ko darīt ja jau tev vell tikai 8 gadi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.M1kWo Posted May 4, 2007 Author Report Share Posted May 4, 2007 (edited) Tu kaut kāds mr.perfektais atradies kas visus sauc par n00biem kuri nezin to ko tu zini? p.s. šaubos ka simts reizes aprunāts Edited May 4, 2007 by Sgt.M1kWo Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 Tu kaut kāds mr.perfektais atradies kas visus sauc par n00biem kuri nezin to ko tu zini? p.s. šaubos ka simts reizes aprunāts Kam tu to teici man vai Crachy ? un ja man es jau nesaucu visus par noobiem tik saku ja pirmo dienu taisi tad iemācies lasīt nevis spamo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 1) tu esi daunis 2) lasi pamācības 3) ja nav, tad meklē googlē! 4) 100 reizes jau runāts par šo... 5) UZSPIED F9 TU DAUNI!!! ja vish ir dabujis map vailu ganjau ir ari kompilejis... map failu tu nevari csāa palaist, tew kautkut jabut bsp failam. paskaties velreiz kur esi noradijis bsp vietu. varbut tew cs mapes nosaukums ir ar atstarpem (counter strike) mosh tur vaina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted May 4, 2007 Report Share Posted May 4, 2007 crushy un amnezija nesprēgājat! un topika autoram iesaku palasīt pinned topikus, tapēc tie ir pinned - jāizlasa pirms uzdot jautājumus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts