Jump to content
GIGN Forum

kaapeec saap veeders ?


Wee-MaN
 Share

Recommended Posts

pashlaik tuseejos skolas informaatikas kabinetaa ar saliektu muguru virs klaviatuuras, jo nezheeliigi saap veedars, pat dirst negribaas (tas biezhvien paliidz) taa kaa varbuut ir kaadi ieteikumi kaa man izvairiities no shaadas huijnas, kaa tu tiec galaa ar kunjgsaapeem ?

P.S kaads var dabuut stafinju ?

buus sveetki vajag !

+ jums sagatavoju apsveikumu lielienaas bet zheel ka pa veelu !

Edited by Wee-MaN
Link to comment
Share on other sites

Guest darek

Jaa manaa skolaa tagad uz atejas durviim staav izlikta lapinja(jau kaadas 4 skolas dienas) , proti , ''avaarijas deelj iet uz meitejnu toleti stundu laikaa''.

Edited by white-line
Link to comment
Share on other sites

heh atceros kaa mums skolaa uz kaut kaadiem sveetkiem ielika toletee toletes paiiru ( woowwow nu gan briinums). Un peec tam diriktrisa suudzeejaas, ka zeeni nezin kadeelj toletes papiirs vajadziigs, jo vinji atradaas podaa un pisuaaraa. tongue.giftongue.giftongue.gif A bet tagad laikam ir toletes papiirs.

Link to comment
Share on other sites

P.S. Mums skolaa izdomaata jauna fii4a !

Stundas laikaa sleedz ciet zeenu tualetes !

Karo4 taa , gribi uz tualeti , prasi atsleegu , un kameer aizej liidz tai baabai kurai atsleega... tad jaataisa RUSH TO THE TOILET !

Sleedz ciet taapee ka nessen izremonteeja tualetes (meiteneem to izdariija pirms 2 gadiem dry.gif ) , a tad kaut kaads apdedzinaajis bija sleedzi (ar kuru var gaismas iesleegt) , un izdomaaja ka sleegs ciet pa stundaam (lol) , aaa , un veel viena fii4a , vislabaakais tas , ka tantinjaam po ka tu esi tualetee , kad izdomaa vinjas , tad naak iekshaa (zeenu tualetee) , karo4 rlz wink.gif

Aaa , nu jaa , mums jau arii tualetes papiiru liek tikai tad , kad brauc kaut kaadi cieminji (nu parasti kori , jo mums te muzikaalaalaas novirzes dazhiem new_silly.gif )

Edited by ***limp***
Link to comment
Share on other sites

da labi kaa nu nu nukuraa skolaa, bet vai tad vajag ignoreet zeenus vai tad tie ar savaam miizshanas parazhaaam ir sliktaki ? bet taa arii patiesiibaa arii ir ka skolas vadiiba un skolotaaji sastaav tikai un vieniigi no sievieteem un tad arii lemj ka dzheki ir siveeni un nahuj vinjiem papiiru !

katraa zinjaa manaa skolaa papiira pietiek un it kaa nav par ko suudzeeties bet peklausoties juusos rodas iespaids ka juus nerespektee ! vai tad taa nav ?

da vinjus visus dirst bez papiira vajag pasuutiits lai saprot kas pie kaa turaas !

un vispaar maacies daries tikmeer kameer tev tiik vai arii kameer esi ieguvis sev veelamo liimeni un tad pasaki EJIET DIRST BEZ PAPIIRA IDIOTI !

da labi nav ko nervozeet viss buuus o.k pats galvenais lietot ZEVA SOFTIS !

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...