SaS^MAN Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 k-kad mees ar 4omiem sadomaajam uzspeleet savaa startpaa ... Bija normaali fragi un taa es sadomaaju uzmeikot " Won muuvie " Nu tad skatamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 man nepatika 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 tāds mēsls sen nebija redzēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Nedaudz lagoja, bet par iepriekšējo ir labāks. Labi ka tu mācies no kļūdām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 (edited) visaa visumaa ir ok, bet tie lagi ir nebaudaami EDIT* man patiik naivaas atmaskas - tipa saakumaa chalis saka: aj, izdomaaju uzmeikot movie. un kad visi saak nolikt, tad pamataa movie esot taisiijushi draugi. lol Edited April 30, 2007 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 30, 2007 Author Report Share Posted April 30, 2007 tnx... jebkuraa gadijumaa pateicos DoGG un KAPCONIJS par video tapshanu... Lagi bija nez kaapeec ! ( Probleemas ar HLTV ) Bet shitais jaw nav taisiit nekadu tur lielo laiku , lai visu sataisiitu ...Tas tik mazinjsh "šits" ja nepatika , nepatika ! Buus labaaki , kad es uztaisiishu savu moovie Shitais ir mans un draugu muuvijs vairaak jaw draugu Nu taa k-kaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 omfg. Tas DoGG tāds daunis , it īpaši izcēlas ar savam Admin Pravam. vnk nulle. Movies , smird , -5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 LAGGGIII !!! vizuāli nebaudāms. melnās šķirbas pa vidu iespārdīja. Labāks par iepriekšējo bija. Invader, es esmu pārsteigts, ka vēl neviens no adminiem nav nomainījis niku uz Invalider. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 30, 2007 Author Report Share Posted April 30, 2007 omfg. Tas DoGG tāds daunis , it īpaši izcēlas ar savam Admin Pravam. vnk nulle. Movies , smird , -5/10 DoGG tikai k-ko dariija aiz garlaiciibas ... Un tur visi bija admini Kapeec tad ir nosaukums "ThE WON ? " taapat vien? nee ! Tas ir WON (SaS , DoGG , BL!nD , KAPCONIJS ) Kas sastaav no 4 adminiem GALVENAJIEM dibinataajiem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 NepaTik !!! 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 2/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eMaL Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Man nepatika... 1. kārt lagoja 2. kārt nesmuki fragi nevins nebija -3 Vērtējums -- 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 lagoja baigi! dodu 3/10 Padoms: nakamreiz atsledz 4atu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 lagoja baigi! dodu 3/10 Padoms: nakamreiz atsledz 4atu hud_saytext 0 un par movie.. 3/10 bez liekiem komentiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 30, 2007 Author Report Share Posted April 30, 2007 Njaa ... Nekaa no taa muuvija nav ! Es tikai sho to dariiju baigi maz Paarsvaraa jau Draugi meikoja to muuvie Sen jaw teicu top arii mans mans otrais muuvie ... Jau taisu 1men. 44% done. Nu vot taa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Njaa ... Nekaa no taa muuvija nav ! Es tikai sho to dariiju baigi maz Paarsvaraa jau Draugi meikoja to muuvie Sen jaw teicu top arii mans mans otrais muuvie ... Jau taisu 1men. 44% done. Nu vot taa ! hmm tagad peknsi nau tava izlasi sakuma ko tu raxtiji es sadomaju uzmeikot Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted April 30, 2007 Author Report Share Posted April 30, 2007 hmm tagad peknsi nau tava izlasi sakuma ko tu raxtiji es sadomaju uzmeikot nu...Es to visu ierosinaaju Nu tas viss notika pie maniim draugi jau tur parsvaraa vinju taisiija ! Un ieliku GIGN'ā lai paskataas kaa WON vechi spelee Vismaz pareekt vareeja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 par ko? es tur neko smiekliigu nesaskatiiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 sas man, beidz sevi pazorоt, nu ir sыdоgs mыvijs, kamфn, nafigam vajadzоgas рitвs atmazas(ir taisnоba vai nav tas ir poh). Bыtu sevi cienоjis uzrakstоjis vienreiz skaidrojumu un PO, nз, atbilde uz katru postu. manuprвt muпноgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Nepatikās man movie... Tiešam lagoja u.c... Caur windows movie maker laikam viedoji... Apskaties gign forumā meikošanas forumu un palasi pamācības, noderēs... 7/10 šoreiz par cenšanos un skaistām acīm Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted May 1, 2007 Report Share Posted May 1, 2007 nu...Es to visu ierosinaaju Nu tas viss notika pie maniim draugi jau tur parsvaraa vinju taisiija ! Un ieliku GIGN'ā lai paskataas kaa WON vechi spelee Vismaz pareekt vareeja! sāk likties, ka tu to saki, lai citi nedomātu to, ka tu galīgi esi izgāzies ar savu projektu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted May 1, 2007 Author Report Share Posted May 1, 2007 sāk likties, ka tu to saki, lai citi nedomātu to, ka tu galīgi esi izgāzies ar savu projektu Projekts? wtf! C'mon vai ta paradiit citiem kaa mees botiski speleejam ir projekts? nu nezinu ! Taapat var redzeet ka tas nav movie 1min Pa 5min k-kas uzcepts ! Labam muuvijam ir jabuut MIN 1meen. taisiitam ... Lai k-ko ieraudziitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLs Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 (edited) AK DIEVS...Es tur arī esmu da labi HLTV nebija vaina tikai tavai galvai ir vaina... P.S. ca$is- Tagad apgaismošu citiem smadzenes.. LAGOJA jo viņa tētis kko vilka.. EDIT: aizmirsu pašu galveno 4/10 esi sekmīgs EDIT2: sorry for Edited May 6, 2007 by MoBiLs Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Bilde ik pa laikam pazuud, nesaprotu. Taadu likt nav veerts. 3/12 p.s. noveeroju, ka ne tuvu neesi "Cilveks, kam viss ir POFIG". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted May 6, 2007 Report Share Posted May 6, 2007 Man vinu never valaa =[ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts