Endijs_Dzerkalis Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) Es nezinu ka uztaisit majas lapu!!! Esmu izmeginajis visu Appserv, wamp,php NEKA !!! Viss ir no gign.lv pamacibam + google.lv izmeklejos( un pilnigi nekada rezultata) Es meginaju uztaisit pec shiis, shis un ari shis pamacibas, bet nekada rezultata.... pec 1 pamacibas es ka lieku virsu e107(kaut ka ta) viss veb nokaras neka!! LUDZU PALIDZIET!! Es jau zini ka jus te blausiet daunis, ........(bet es visu daru pec pamacibas un nekada rezultata(mazh man datora vaina???)) EDIT : visulaiku shito met virsu Warning: Unknown: failed to open stream: Permission denied in Unknown on line 0 Warning: Unknown: Failed opening 'C:/AppServ/www/index.php' for inclusion (include_path='.;C:\php5\pear') in Unknown on line 0 Edited April 24, 2007 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Man parasti kad gribu include taisit kadam failam, bet viņš neeksistē tad šitādu erroru bļāuj.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 (edited) MEgjini pa jaunu un izmanto Waplet`a pamacibu pats taisiju peec shii un viss ir sanacis.... Shite ir iekljauta pamaciba.. appservera setups un php faili Edited April 24, 2007 by yozhis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 MEgjini pa jaunu un izmanto Waplet`a pamacibu pats taisiju peec shii un viss ir sanacis.... Shite ir iekljauta pamaciba.. appservera setups un php faili A tas sanak ka ir counter-strike web lapas pamaciba ja!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 nee ta ir pamaciba ar ko uztaisiit webu!!! jo es sapratu ka tieshi to tu arii gribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Ja nesanāk uztaisīt dinamiskas PHP lapas, tad sāc ar fakinu Dreamweaver vai Notepad un taisi statisku XHTML. Nemēģini celt to, ko nevari nest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 24, 2007 Author Report Share Posted April 24, 2007 (edited) es izmeginaju ari php serveri NEKA.. visu laiku viens un tas pats errors BESI ARA!!!man jau zb bet man vaig Web!!!ES esmu izmeginais VISU, varbut man datora vaina, kads ludzu palidiet man ludzu!!!!!!! EDIT: ludzu nerakstiet kaut kadu sarezgitus vardu, jo es neka no ta visa nesaprotu ja nu vienigi ar pamacibam!!! EDIT2: Es ari 1 reizi muzha taisiju ar wapleta pamacibu un viss sanaca, bet tagad pec 1,5 gadiem man nekas nesanak!!! Edited April 24, 2007 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Taisi uz Ucoza bet ja domaa ka vaina datoraaa tad parinstalee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh... Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 Nez, kad es biju tads daunis, man viss peec pamacibam sanca ( shita bija pirma, pec kuras taisiju kauko - vainu tev rokas skibas vai aiznes PC uz remontu un saki lai salabao + uzliek appserv ar visu smaciigo e107 un parejiem sudainajiem web skriptiem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 25, 2007 Author Report Share Posted April 25, 2007 Lai es ko meginatu beigas vienmer tas error...Kads es pirms 1,5 gadiem taisiju man viss sanaca ar wapeta pamacibu, bet tagad nesanak, jo kaut kads nezinams eroor kapec?!!?!?1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiks Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 ok saksim ar to, shads errors ir tad kad index.php nav pieteikami lielas pieejas pie php failiem(parasti tas ir loti raksturigi linux, vaig nomainit chmod uz 755). Tev ir windows, loti liela iespeja ir kad nav tas pats, bet win32 sistema neatbalsta chmod, tapec drosi vien fails ir hidden, locked, no premisions vai ari neesi datora administrators. Parbaudi vienu no sim lietam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted April 25, 2007 Author Report Share Posted April 25, 2007 ok saksim ar to, shads errors ir tad kad index.php nav pieteikami lielas pieejas pie php failiem(parasti tas ir loti raksturigi linux, vaig nomainit chmod uz 755). Tev ir windows, loti liela iespeja ir kad nav tas pats, win32 sistema neatbalsta chmod, tapec drosi vien fails ir hidden, locked, no premisions vai ari neesi datora administrators. Parbaudi vienu no sim lietam. index.php nav pieteikami lielas pieejas pie php failiem <--- kadam ir jabut normalam izmeram!?!?(man ir windows) chmod uz 755 <------ kur to var apmainit, kada mape, kada faila nosaukuma!?!? win32 sistema neatbalsta chmod, tapec drosi vien fails ir hidden, locked, no premisions vai ari neesi datora administrators. Parbaudi vienu no sim lietam. <----Man ir win32 appserv 2.5.7 un ari 2.5.8...ka var neatbalsiti chmod, un ka var parliecinaties vai vins ir hidnt vai nee!?!? Es parbaudiju es esmu datora admins.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiks Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 atliek tev viens variants par kadu programmu, kas nelauj tev tikt klat visiem failiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 īstenībā informāciju par weblapām vari atrast tām veltītajos forumos (GIGN tāds nav ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noobiks Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 (edited) zini, ja tev nav nekas nopietns teni lapa, es varu tev vinu nohostet! btw, varu piedavat kadam sho te forumu.... http://gta.gamerx.lv/ipb Edited April 25, 2007 by noobiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now