Jump to content
GIGN Forum

briidinaajums:

EDD
 Share

Recommended Posts

Lai lietas tuuliit buutu skaidras, saakshu ar nesenu veesturi. Pirms paaris gadiem, kad maajas kompis bija deriigs tikai raxtiishanai un 2D meesliem, un kad veel maacijos (tb nemaaciijos) pamatskolaa, biezhi apmekleeju interneta klubus. Sen jau kaa esmu dabuujis +/- labu kompi un CS mochiiju no maajaam.

Bet tad, kaadaa jaukaa februaara dienaa (! aha, tas tik tiesham bija pirms 2 meneshiem) izdomaaju ar draugiem aiziet uz Riigas centra klubu 'Poligons' un paspeeleet LANaa WC3, jo es diemzheel no majam to neiespeeju sad.gif Peec 3 stundu wc3 mochiishanas izdomaajaam kautko citu padariit un uzlaidaam CS.. saakumaa negribeeju iet LANaa un izdomaaju uzspelet te, GIGNaa. Taa arii bija mana lielaakaa kljuuda, jo, kaa jau juus, daargie draugi, zinaat, jaauzshtellee setinfo.. nu, un, protams, nonjemt to, paaris minuutes pirms laika beigaam es neiedomaajos.

Tagad runaashu par nesenu pagaatni. Pirms paaris nedeeljaam radlers man pastaastija, ka redzeejis kaadu 'edd' (ar mazajiem burtiem) spelejam serverii. Nu, es nodomaaju, ka, ja jau mazie burti, tad niks ir cits utt. Uz kaadu laiku to aizmirsu. Pirms aptuveni nedeeljas paskatiijos statos, ka biju 3. vietaa ar skillu ~1350 un nopriecaajos wink.gif . Tad kautkaa magjiski sanaaca, ka gandriiz veselu nedeelju nespeeleeju serverii (uzspeleju tikai 1 reizi). Shiis 2dienas vakaraa nejaushi iemetu aci statos un pamaniiju, ka man skills ir 820... x_x ...Nesapratu, kaa var buut, ka skills man peeksnji ir tik zems, ja tik maz esmu spelejis, pie tam labi spelejis. Pienaaca treshdienas nakts. Seerfojot www.gign.lv, pamaniiju, ka serverii spele edd un vinja niks bija iekraasots rozaa kraasa (aha, taapat kaa man). Un tad es sapratu, ka vinjam ir mana parole mad.gif un ne tikai tas.. arii mans slots un shvakaas, bet tomeer- vote tiesiibas un arii mani stati... interesanti bija tas, ka es nemaz nevareeju tikt serverii, lai kautko vinjam pateiktu, jo slots jau bija aiznjemts vinjam. Protams, veelaak vakaraa labs cilveeks manu setinfo peec luuguma nomainiija, tachu rezultaataa statos skills man tagad ir 770.

Kaada ir shii staasta moraale? nee, lai arii cik tas neticami izklausiitos, taa nav ''nespeeleejies ar melnu dildo ledusskapii, jo taa var sakjert iesnas!''

Moraale ir: NEKAD NEATSTAAJIET savu setinfo kaadaa klubaa. JO IIPASHI, ja esat admins/jums ir slots. Ceru, ka mans piemeers jums vienmeer atsvaidzinaas atminju. GL

jaa, es zinu, taa vareetu spriest biggrin.gif bet tas ir galvenokaart prieksh radlera, ar kuru es par shito lietu jau taa runaaju un parejiem frageriem, kuri gan jau atceresies tieshi to, ka visaadi maitas vinjiem taa var status izbojaat zaban.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...