Jurko Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Karoče notika tā - atvērtas bija vairākas Mozillu lapas, es visas ar krustiņiem taisiju ciet, kad aiztaisīju pēdējo izrubījās kompis pats no sevis (nu restartējās, kā izslēdzu pēdējo Mozillas logu pēc 0.1sek) un pēc restarta Visi mani bookmarki izdzisuši! Pilnīgi visi! Gan toolbars gan arii tās bija vienkārši bookmarkos! Sūds par toolbaru, bet nu tie bukmārki kas bija zem bookmarkiem man tiešām ir vajadzīgi! Bļe kas tā par huiņu? Kādā sakarā viņš izrubījās un kādā sakarā viss izdzisa???! Historijs ir palicis, ar to viss ok, bet bookmarku nav! Mēģināju pārlādēt kompi, vienalga viss tukšs? Kā atgūt bookmarkus???! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted April 20, 2007 Report Share Posted April 20, 2007 Yo Nigga! Es šod pasists, A tu pārinstalē kompi Un viss 'būs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Ja pareizi sapratu, par ko tu runā, tad eksistē tāda lieta kā backups. Tev jābūt kaut kam šitādam, man arī reiz bija bookmarki pazuduši, bet es viņus mistiski atguvu, protams, man firefox ir krievu valodā, tāpēc bija vieglāk, enyvey - kaut kā šitā glabājās backupi : C:\Documents and Settings\User\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\y4at3iwr.default\bookmarkbackups GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 (edited) man arī ff sāk čakarēties piemēram, gignā nav autologina (pēc optioniem vajadzētu būt) un arī 1x pazuda visi bookmarki. pārinstalēju ff (uzliku jaunāku versiju), bet nekas nemainījās. hz kas pa černi Edited April 21, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 man firefox crasho ik pa paris minutem! pasakat vel, ka ie sucks! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 (edited) Man ir krievu FF (2.2), nu es tur pačakarējos pa "Закладки"/"Управление Закладками", kaut kā caur to path, ko minēju augstāk, dabūju sev backupu, un visi BookMarki ir atpakaļ. Man ar IE (7.0 vai kāds tur) probļema - kad spiežu "X", tad IE pakaras un izmet "Don't send error report" - tāpēc man ir FF un godīgi sakot nevaru žēloties! Edited April 21, 2007 by DJ MUman Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 es nezinu kas jums, es jau 3. vai 4. gadu lietoju FF un nekaadu probleemu nav bijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Ja jau ar mozilu tadi prikoli, kapec tad gan neizmantot opera? Baigi patiik Speed Dial! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Pri čom te prikoli .. Man bookmarkus māsa sapisa A problēmas man bija ar IE, tāpēc dabūju FF! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 nekad nav nomiruši bookmarki firefoxam, bet dzirdējis esmu ka daudziem nomirst tapēc backupoju jamos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dEksha Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 Man arī tāda "figņa" bij. Es ar Anti vīrusu visu pārbaudīju. Un tagad vairs tā nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 22, 2007 Report Share Posted April 22, 2007 Jā, kādreiz mēdza pazust, tāpēc backups bija varen parocīgs. Bet kopš 1.5 versijas laikiem vēl nekas tāds nav gadījies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now