amnezija Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 (edited) Map de_dust_am Style czde_dust Type De/Defuse Author amnezija T- 16 CT- 16 Efekts No Map Light/Day Map te Update Versija te Screen te te te te Skreenu kopsavilkums, ja lēns nets iekš imageshack. te Edited April 19, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Nice.. GJ Shkjiet ka neesi iesaaceejs.. am i right? Cik ilgi taisiiji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Nav A spots ? vispār mape tīri svaiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 nu... 6/10 nu bi6ku labaak nekaa iesprieksheejaa ir. iekshtelpaas gaismu vajadzeeja mazaak. mashinas pa daudz. nemaz neesi izmantojis vertex tool... laikam zeme vienmer bus plakana... =[ celji tomeer neizskatas diez ko labi(apakshaa attels) nja.. tu visu laiku izmanto cscz_dust.wad??? visas kastes IDEAALI preciizi taisnas vai tad taa dziive meedz but??? Attēls NR.1 Attēls NR.2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 18, 2007 Author Report Share Posted April 18, 2007 (edited) nu wanna uzminēji netaisu es mapes 2 dienas vai 2 nedēļas, bet jau kādu pailgāku laiku un uzčinīju viņu kādās 3-4 dienās bija tā vairāk brīva laika un idejas metās ātrāk nekā es pat spēju strādāt ar VHE nē pat ātrāk nekā es spiežu peli cs Kaza4ok A spots ir tikai pamelē tas ir tur, kur nevar tikt tajā telpā kur stāv smagā mašīna ar buņdžām tur kur sāk CT ej pa kreisi, un cauri tai telpai pa kreisi būs A spots Un tu Shine esi uuuuuber tādu kā tu es redzu pirmo reizi. es pat neatminos vai tu maz kādu mapi pats esi uzčinījis ? ja esi tad drošvien kaut ko kas ir līdzīgs hp1 un velll traģiskāku. Ja, kas tavām zināšanām es tikai strādāju ar Vertex tool un vispār ehhh ko es te mocos ar tādu IMĪTI kā tu p*** ti Edited April 18, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 (edited) Ble TU n00b mapot nemaaki! Iedomaajies ka esi pro! Ble man slinkums taisiit lielu mapu... un man pilniigi nekaadas idejas nav! iedod labu ideju un uztaisiishu! :@ BTW esmu gan!, un nejau taadus suudus kaa tev... uz veca pc bija.(mapes) Edited April 18, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 18, 2007 Author Report Share Posted April 18, 2007 Ble TU n00b mapot nemaaki! Iedomaajies ka esi pro! Ble man slinkums taisiit lielu mapu... un man pilniigi nekaadas idejas nav! iedod labu ideju un uztaisiishu! :@ tu gadījumā galvu neesi iespiedis durvīs attaisnojies, ka tev nav idejas . Tad rekāa tu tik metā big mama, bet nevienu mapi pat neesi uzčinījis pasaki kā sauc kādu tavu mapi ko esi ielicis gign.lv ? un ja, kas es jau nemaz neesmu pieminējis, ka esmu baigais pro, bet paldies ka tā uzskati un vienīgi, kas te drīkst sevi saukt par pro ir Vinchis un Odinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 (edited) es pat neatminos vai tu maz kādu mapi pats esi uzčinījis ? ble tev to4 amnezija paskaties kada 5 lapa nah tu vispar savas smirdiigas mapes liec gign? labaak vispar dzees ara! vinjam SMIRD! p.s. ielikshu mapu gign! ielikshu... to4 esi pasists... Edited April 18, 2007 by shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 18, 2007 Author Report Share Posted April 18, 2007 ble tev to4 amnezija paskaties kada 5 lapa nah tu vispar savas smirdiigas mapes liec gign? labaak vispar dzees ara! vinjam SMIRD! p.s. ielikshu mapu gign! ielikshu... to4 esi pasists... Labs ir jābeidz spamot dēļ un tev matenē laikam 2 jo 5 lapas te nemaz nav un drošvien tev 10 gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 man vairaak par 10 gadiem tev jau 12-13 noteikti un algebraa man 8! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 18, 2007 Author Report Share Posted April 18, 2007 man vairaak par 10 gadiem tev jau 12-13 noteikti un algebraa man 8! a man algebrā 9 fizikā ar un ķīmijā matenē ar un 12 13 gadi man cīsta nav biš biš vairāk P.S bļe atkal spamoju labs ir beidzam te strīdēties savā starpā un labāk apspriežamies par kartēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Cik ilgi tu jau taisi kartes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 18, 2007 Author Report Share Posted April 18, 2007 Cik ilgi tu jau taisi kartes? tas ir jautājums, lai zinātu vai pēc tam man uzbraukt vai nē ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Nav slikti, bet esi pārspīlējis ar kastēm vairāk nekā vincister savā kartē ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanna' be nothing Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Shine es nesaprotu, tev ir beerniibas trauma vai kaa ar tevi?! Kaapeec Tu taa brauc cilveekam augumaa? Vinsh centaas un dariija un arii pabeidza un ir tiiri normaali.. btw par taam mapeem, labaak dari darbus nevis tikai runaa.. savadaak iznaaks kaa ar balodi - protu, protu, bet nemaaku.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 vinsjh iesaaka, un es saku ka uztaisishu jaunu mapu un ielikshu gign.. p.s. esmu ielicis 2 mapes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 mjaa atkal lieks posts sanaaks, bet peec skriiniem spriezhot mape pa pirmo zorti, nokachaashu paskatiishos un pateikshu savu iesaaceeja viedokli Link to comment Share on other sites More sharing options...
dRoT. Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 tīri norm. mapīte gribētos uzspēlēt dzivē , uzspēlēšu pret botiem peec tam editesu un pateiksu ka bij Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Viedokli visdazadakie , man nepatika ! Esmu laikam viens no tiem kuram patiik dd2 nukes inferno traini Bet njemot vera parejo , esi labi pastradajis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 nu ko lai saka... nepatika : 1. A spots, joooo nebija daudz vietas kur sleepties peec c4 uzstaadiishanas un vispaar bija diezgan shaurs 2. paaraak daudz mashiinas :/ paareejais bija naiss 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 amnezija pieciet godigu kritiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 19, 2007 Author Report Share Posted April 19, 2007 amnezija pieciet godigu kritiku! Nesapratu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebis Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 (edited) nu taa mape ir forsha tik varu pateikt paris lietas kas man ka speletajam nepatiku punktā a ir tikai viena ieeja, lampinjas tuneli varētu būt iluzija lai nekjeras vinjās piemeram ja atkapjos atmuguriski un uzlecot uz atvertajam durvim b punktaa ir neliels gljuks Edited April 21, 2007 by Sebis Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted April 21, 2007 Report Share Posted April 21, 2007 vot jaa par taam durviim aizmirstu piebilst Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 21, 2007 Author Report Share Posted April 21, 2007 vot jaa par taam durviim aizmirstu piebilst check update version Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now