Inmate#9 Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 (edited) Man nestrada udens, kads var man pateikt info par to udeni..man vins raadaas bet nevar peldeet! Un pamacibas itka seit nav... Edit: Un ka var uztaisit lai tev atnjem visus iero4us kadieej k-kada istaba vai zoonaa!? Edited April 18, 2007 by Inmate#9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Man nestrada udens, kads var man pateikt info par to udeni..man vins raadaas bet nevar peldeet! Un pamacibas itka seit nav... Edit: Un ka var uztaisit lai tev atnjem visus iero4us kadieej k-kada istaba vai zoonaa!? lai strādātu ūdens pietiek izmantot water texturu, bet ja ar tad nestrādā tad to ūdeni pārtaisi par entityjy func_water un tur ar var mainīt caurspīdīgumu u.t.t par to otru 100% precīzi nezinu tapē neko nerakstīšu, lai nesajauktu galvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted April 18, 2007 Author Report Share Posted April 18, 2007 lai strādātu ūdens pietiek izmantot water texturu, bet ja ar tad nestrādā tad to ūdeni pārtaisi par entityjy func_water un tur ar var mainīt caurspīdīgumu u.t.t par to otru 100% precīzi nezinu tapē neko nerakstīšu, lai nesajauktu galvu. Nevari nosaukt taas lietinas(tanii func_water) kuras tur obligati vajadzigas lai varetu peldeet pa udeni! Es jau 1reiz meginaju bet man nesanaca, tagad meginu ...atkal nesanca tadel ierakstiju so postu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 visus ieročus var atņemt uzliekot entity game_player_equip un no tā visa neko nedot, tad arī nekas nebūs. (Ja šis entity nav tad dod defaultās mantas) Ar šo pašu var iedot jebkuru ieroci (pat vairākus), visa veida ekipējumu, granātas un munīciju ūdens: uztaisi brush ar textūru !water*** (tās visas sākās ar ! ) pārvērt par brush entity: func_water norādi Render Mode Texture FX amount 100 un viss būs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted April 18, 2007 Author Report Share Posted April 18, 2007 (edited) visus ieročus var atņemt uzliekot entity game_player_equip un no tā visa neko nedot, tad arī nekas nebūs. (Ja šis entity nav tad dod defaultās mantas) Ar šo pašu var iedot jebkuru ieroci (pat vairākus), visa veida ekipējumu, granātas un munīciju ūdens: uztaisi brush ar textūru !water*** (tās visas sākās ar ! ) pārvērt par brush entity: func_water norādi Render Mode Texture FX amount 100 un viss būs! Liels paldies tev, man vis tagad ir sanacis... Seit ir mana karte, jagribat varat apskatit! (mana 1. karte) Es zinu ka vina ir maza bet ta ir tikai 1. karte, tagad es centisos uztaisit k-ko lielaku un forsaku... Par mapi runajot- Tur ir secret(zinu ka mape parak maza, bet...)tas secret starp citu ir loti labi redzams...bet lai tur tiktu jums vaig atrast citu secret...Jau grutak atrodams... Edited: Un velak jums jau vaig atrast pareizo celu lai tiktu pasa gala! (laiks ir ierobezots, jo atrodaties udeni un varat noslikt!) (Hmmm...ar ko varetu sasist UNBREKABLE GLASS???) Mana 1. karte: Edited April 18, 2007 by Inmate#9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 mo6 pieliec .wad failus klaaat... vai iekompilee ar -wadinclude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate#9 Posted April 18, 2007 Author Report Share Posted April 18, 2007 (edited) oi bac, trukst wad? Pag...partaisisu! Seit ir jaabuut gatavai! (viss ar halflife.wad taisits) Edited: ai ai..jau atradu kludu...asvalts pliist kaa koks! ka_small.bsp Edited April 18, 2007 by Inmate#9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now