Nightmares^^ Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Nu ja tāpat zināms, ka jūs staipījāt 2L Vanagu un skatījāties Kupraino kalnu līdz iemigāt viens otra skavās 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuzisS Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 2L vanagu tad jau labāk būtu šņabīti paņēmuši un skatijušies filmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 2L vanagu tad jau labāk būtu šņabīti paņēmuši un skatijušies filmas Uzspideja saule Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 JD @ Spirits & Wine 1l pa 15,5 ls. Not bad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Kur pie velna, lai Rīgā nopērk garos džinsu šortus? Tu neesi Lauris Reiniks. Saku miljonu reizi. cash vēl joprojām autā. Neguļam, neguļam, nelaižam vaļā. kaamis tā nokaunējies, ka vēl joprojām neceļ telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Njaa apvemt sievieti....episki Amerikanu piraaagu still jums tur atpuuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Hey draudziņi, need help, ja gadījumā kādam ir aizķērušās pavairāk dziesmas no grupas ROJA, lūdzu, lūdzu, iemetiet @ failiem.lv un padalieties, baigi vajag tās foršās ziņģes, like kamenes deja n else, dc mani pievīla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Kur pie velna, lai Rīgā nopērk garos džinsu šortus? tev tādus nevajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Laikam bans gign'ā nācis par labu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 da fuck? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Es neatceros, kur pirku savējos, bet vairs tādus nekur neesmu redzējis. Normāls, klasisks apģērbs tik pat kā nav nekur pieejams, tagad tikai pediņu drēbes visur izkarinātas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=8EZZVIyVeQI slinkums meklēt angliski, gribēsi dzert sapratīsi pēc šitā vai atradīsi angliski, esmu pats ar kurpi taisijis. Rēcīgi - redzēju vienu video kkur, kur idiots ar botu taisija! Viss nolējies + dzīvokli nokrāsoja! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Yo tuvāk projekta beigas, jo vairāk kukaiņu uzpeld ko labot =D. Tagad palika tik bug fix un var publish taisīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 kur idiots ar botu taisija! Tas ir tik pārprotami. ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dickhead Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Positivus bija bomba. Imagine Dragons un The XX nogāza no kātiem. :aha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 sveicam spamurayu 25 dz/d Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Ehm, kuri bija tie nelaimīgie, kas tos kukaiņus ausī norāva? Vai tos var just, vai arī tikai dzirdēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Tu domā naktstauriņus par kuriem te pasen panesās diskusija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Citats no sudziibu sadalas : Es zinu ka banu jūs nost neņemsiet ,bet lai jums nerastos sliktas domas par mani izskaidrošu. Kādreiz spēlēju battleā un man bija wh (KAUNS) ,bet man mazais brālēns kas arī spēle CS:S (9 gadi un baigas strenis) izmanto wh... Kamēr nogāju virtuvē atrast kaut ko ēdamu čalis ieslēdzis wh un spēlējis :@ Žēl ka vairs nekad nedabūšu spēlēt gignu ;( Bye! Kaa man shitas atgadina daudz gadus atpakal, sen bija dzirdeta sii versija par mazajiem braliem un braaleniem, pilnigi atmeta uz cs 1.3 laikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 Seems legit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 šai filmai jābūt labai http://vimeo.com/70735753 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 23, 2013 Report Share Posted July 23, 2013 RT @nizivijs: Tiešraide: Sācies Jaunais Vilnis, skatītāji aiz sajūsmas lauž krēslus. (Brīdinām, nepatīkami kadri) http://t.co/b6PxkjW7BQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 http://epadomi.lv/at...mts_latvija_pir КАС ПАР НАХУЙ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 saliet puslitru kapteiņa rīklē. Drusku divdomīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 24, 2013 Report Share Posted July 24, 2013 Ehm, kuri bija tie nelaimīgie, kas tos kukaiņus ausī norāva? Vai tos var just, vai arī tikai dzirdēt? Ja tev kadreiz ir sapejis zobs ( ta kartigi ), tad tas varetu but aptuveni 1/10 dalja no tam sapem, kad tev pa ausi kads dzivojas. Dzirdet ari var visai labi Man ir lauzti kauli, plisushas ribas un mezhgitas ekstremitates, bet tas viss kopa neatspeko 4 stundas ar naktstaurinju ausi Kas labs jusmajas? Anglija laicinsh forsh, izbaudu pedejo atvalinajuma dienu, spid saulite un alinsh dzesejas. Dikti zhel, ka viss atvalinajums bija jaiznem lidz julija beigam, jo tad varetu aizskriet lidz jumsim un padzivoties pa LV kadu vikendu, varbut pat uz gign saietu savu gimetni atradit, bet tagad japaliek garu degunu un jaskatas, kad vel kads atvalinajums pirms ziemishiem varetu patrapities. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now