kept Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 [offtopic] Kāds nebrauc no / caur Wolverhamptonu uz LV ar automašīnu? Varbūt ir vieta 1 cilvēkam? ~8.-15.jūlijs. PM. [/offtopic] Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 4, 2013 Report Share Posted July 4, 2013 Ja vien jūs zinātu cik kaitinoši ir tas, ka pēdējais transports uz mājām iet tik agri. Tizlais, tālais krajs. Vrrr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Huļi 200 pankūkas jācepj Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 taisīsi EPIC MEAL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Dokumenti par vidējo izglītību saņemti. Let's keep moving. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Jebkurs leils pasakums prasa savus upurus, tapat, kaa jebkurs jauns celshs, liek mums stavet korkji paris meneshus.... p.s. Skatos gign pub serveris atdzivojies, verijs naiss, vakara ar registreetos vares uzkapaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Ņarr. Mums ir problēma - korķu vilcis nedarbojās,un vīna korķis ir iesprūdis pudelē. Ne uz augšu, ne lejā iestumt. Vai kādam ir idejas, kā vēl bez stumšanas iekšā un cenšanās sagriezt driskās to korķi ar nazi ir iespējams atvērt pudeli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 p.s. Skatos gign pub serveris atdzivojies, verijs naiss, vakara ar registreetos vares uzkapaat nekāda spēlēšana.. tīra dzeršana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Ņarr. Mums ir problēma - korķu vilcis nedarbojās,un vīna korķis ir iesprūdis pudelē. Ne uz augšu, ne lejā iestumt. Vai kādam ir idejas, kā vēl bez stumšanas iekšā un cenšanās sagriezt driskās to korķi ar nazi ir iespējams atvērt pudeli? http://www.youtube.com/watch?v=8EZZVIyVeQI slinkums meklēt angliski, gribēsi dzert sapratīsi pēc šitā vai atradīsi angliski, esmu pats ar kurpi taisijis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 Meitenes tādus apavus nevalkā Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 piesēžos pie tf2 uz 15 minūtēm, bet paiet 3h.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted July 5, 2013 Report Share Posted July 5, 2013 piesēžos pie tf2 uz 15 minūtēm, bet paiet 3h.. Tā kā tāds Didzis... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yDVTYLaHKnI#at=169 blin es esmu vienigais, kas sho video ir ieraudziijis tikai tagad? Vienkarshi vatafak?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 (edited) smejies vai nee, bet gulj vins ar tadam sievietem par kuram citi tikai vel sapņo, tatad JAUDIGA tehnika strada šis gan ir Latvijā, jau labu laiku pirms tam bija video angļu valodā, vadīja ārzemēs, ASV gan jau, tur neveiksminieku netrūkst, pat liekas biļetes cena uz semināru pārsniedza 100$, neslikts bizness. Edited July 6, 2013 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Tā kā tāds Didzis... Reāli Didzis ir tf2 dvēsele Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Wassup! Visu nedēļu kārtigi atdejots,šodien pedejie gala koncerti vēl janodejo un viss pūles būs atmaksājušās.. :] Vakar izardijamies barčikā kur pardevejai bija pedeja diena darba tadelj visu varēja dzert par brīvu... kā arī bārmene piedzerās ka beigas bija pašapkalpošanās. šodien kārtiga balle meža parkaā, ja kāds šodien dodas tur un grib izšaut pa aliņam, ziņojiet.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Wassup! Visu nedēļu kārtigi atdejots,šodien pedejie gala koncerti vēl janodejo un viss pūles būs atmaksājušās.. :] Vakar izardijamies barčikā kur pardevejai bija pedeja diena darba tadelj visu varēja dzert par brīvu... kā arī bārmene piedzerās ka beigas bija pašapkalpošanās. šodien kārtiga balle meža parkaā, ja kāds šodien dodas tur un grib izšaut pa aliņam, ziņojiet.. tu biji skābenē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Double, vakar biji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Double, vakar biji? es gandrīz tiku tik tālu satiku dažus pazīstamos, un viņi nepavilkās uz domu iet uz turieni, un man nācās sekot bara instinktam :DDDbļa bet ja tur bija šmiga 4 free, tad man tur vajadzēja iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 es gandrīz tiku tik tālu satiku dažus pazīstamos, un viņi nepavilkās uz domu iet uz turieni, un man nācās sekot bara instinktam :DDD bļa bet ja tur bija šmiga 4 free, tad man tur vajadzēja iet Tas barčiks kur es biju saucas beerlog, ja nemaldos,vinsh netālu no kalnciema ielas 12!! :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Kaads nezin kur var nopirkt sagrieztu bekonu smalkaas shkeelees? Teiksim pacinja ir piecas sagrieztas bekona shkeeles. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 jebkurā lielveikalā .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Nu, es nejauši tur dabūju 3 šotus un puskrūzi alus par brīvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Kurš laiž uz summersound'u ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted July 7, 2013 Report Share Posted July 7, 2013 Kurš laiž uz summersound'u ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now