Print`Screen Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 (edited) Kas pie velna notiek? Revolūcija? Visiem avatari pazuduši, atsakamies no visiem labumiem forumā, pakrāt postus, show dick size, palieku vecs? Tomēr uzjautrināties jau bik var tā pat Edited April 11, 2013 by Print`Screen 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Nu kā,te ir vissīstākā revolūcija,duraki vs gudrie,man ir dillema,negribas bez avatara,paliksu durakos ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Nezinu, ko esmu palaidis garam, bet man vairs avatara nav bildes Kaut arī man dīvainā veidā simpatizē Šīns - esi laipni aicināts piebiedroties pulciņam Par situāciju varu vien piebilst: "Nestrīdies ar idiotu, no sākuma viņš tevi novedīs līdz savam līmenim un tad sakaus ar pieredzi" © da hrenviņzin kas. Marks Twens p.s. Kas te vispar 2vaas dienas ir mainijies, lasu postus nesaprotu, 4o pa 4o Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 Es dievinu gravitāciju,mazliet atgāz galvu un alus iet pats iekšā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Alkohols veicina gļotādu iekaisumu, nevis ārstē to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cereza Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Jāieprovē tie Maggi idea maisiņi, ko te baigi reklamē. Cerams beigās nebūs ārā metams. Šodien baigais slinkums kaut ko pērties un eksperiimentēt. Gardēži varētu padalīties ar foršām vistas gaļas receptēm, man sāk aptrūkties idejas un receptes. Pašam pie sirds vairāk iet vistas krūtiņas/filejas. Šad tad arī kādu stilbiņu vai spārniņu asākā marinādē un uz grilla patīk pacepināt. Rīt jau pie jaunā darba jāķeras klāt. Cerams, ka pie ābola jau pēc mēneša nenobesīs rukāt Tie Maggi maisinji ir lieliski, ja nav nekaadas citas idejas, vieniigi vinjiem tiem maisiijumiem ir kaut kaada viena kopiiga sastaavdalja, kas beigaas liek tai vistai garshot visos variantos +/- vienaadi. Vistas shinjkjiishi njamnjam sanaak peec shitaa taisot - http://virtuve.calis...i-francu-gaume/, vieniigi tas ir taads diezgan trekns pasaakums deelj saldaa kreejuma shis ir taads "pro" variants - http://www.fotoreceptes.lv/stilbs.html, es vienreiz taisiiju un bija ljooooti garshiigi, vieniigi baigaa kjeepa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 (edited) ... shis ir taads "pro" variants - http://www.fotoreceptes.lv/stilbs.html, es vienreiz taisiiju un bija ljooooti garshiigi, vieniigi baigaa kjeepa. bļahamuha. paldies par šito recepti. tam čalim vispār ir foršas receptes, bet šo biju palaidis garām. šitā jāizmēģina.p.s. - kāpēc es nevaru "laikot" tavu postu? Edited April 12, 2013 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 šodien pat izmēģināšu, izskatās easy - peasy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 šodien pat izmēģināšu, izskatās easy - peasy! tur to ādu galvenais forši noņemt nost, nesaplēšot. tālāksi tiešām ir easy-peasy-japanīzī Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 BĻE, LANA IR STĀVOKLĪ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 BĻE, LANA IR STĀVOKLĪ!!! Kāda šķirne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 JA tev poxa no alus, un alu tu vairs negribi redzeet, ar ko labaak ir salaapiities? Poxa no alus tas laikam ir pats briesmiigakais kas vien var buut...Hmmm spriezhot pec foruma aktvivitaateem es 1:00 esmu bijis majas, tatad viss ir OK...Nebutu vel uz darbu bijis jaiet vispar butu super duper bijis... Velnsh ritaa jaiet vel uz 30gadu jubeleju, znachit atkal bus jadzer.... Moshk janoperk SUPER BINGO, moshk 7dien paveicas un man saksies jauna dzive.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 Yo. Fo shizzle ma nizzle. Es esmu sameties, yo. TIkko atnācu mājās, jo vairāk uz Vecrīgu nevaru iet. Rītdien jāceļās samērā laicīgi, yo. Kāpēc man bija tik smagi jāpielejās, yo. Rītdien taču laicīgi jāceļās... Šovakar, lūdzu, nevienam man nezvanīt. Man liekas, ka es šo tekstu uzrakstīju samērā labi. Rītdien no rīta to pārbaudīšu. Es paļubomu uzlikšu modinātāju uz 2 naktī un Tev uzzvanīšu ar tekstu Suprise Motherfucker! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 eh, laimīgie kam rīt brīvs.. jāpestī čučēt.. GN p.s bija forši palasīt http://www.gign.lv/forum/topic/7409-atminas/page__hl__sulik__st__30 - atceros, ka es pat senchiem zagu naudu, lai aizietu tik uz zāli uzspēlēt cs.. CS asinīs no kādiem 11/12 gadiem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted April 12, 2013 Report Share Posted April 12, 2013 eh, laimīgie kam rīt brīvs.. jāpestī čučēt.. GN esi darbu atradis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Izgaju cauri topikam un sapratu, kapeec mans vairs nava avatara Teletubijs malacis, ka teica Marks Twens, noveda visus lidz savam limenim un uzveica ar pieredzi, ceru, ka Divits sho visu ir palaidis garam un chilo, nevis kartejo reizi iejaucies, ja ari man nav taisniba, zheel. You go Girl Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 WAZAAAP! i am back. 30 stundas bez miega, 4 atņemtas šmigas pudeles, naids pret parīzes CDG lidostu un aukstums @ home..... Time to get drunk... AGAIN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 WAZAAAP! i am back. 30 stundas bez miega, 4 atņemtas šmigas pudeles, naids pret parīzes CDG lidostu un aukstums @ home..... Time to get drunk... AGAIN! Neviens nesagaidīja ar lāpstu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Taksis pēdējā laikā palika dārgāks, vai mani najebali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 (edited) Pavasaris tik daudzos puikos raisa agresiju, hmm. Bet kRi avatars šajā visā ir vienkārši izcils ^^, Edited April 14, 2013 by aphrodYte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Taksis pēdējā laikā palika dārgāks, vai mani najebali? viss čotka. es kad laidu uz Budapeštu taksim centrā pie Stockmann pateicu, ka man vajag uz lidostu steidzami un par braucienu samaksāju 18Ls. seems fair. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 viss čotka. es kad laidu uz Budapeštu taksim centrā pie Stockmann pateicu, ka man vajag uz lidostu steidzami un par braucienu samaksāju 18Ls. seems fair. melns mersis pie autoostas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 melns mersis pie autoostas? kā tu zināji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Baltic taxi Purvciems Lidosta 10-12ls, ko vairak veel vajag.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now