b0r1ng Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Pimpis! Nē, bet izbaudi! Corona - 15 santīmi pudelē. Cepts, tikko izvilkt no jūras omārs - 5 lati gabalā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 (edited) Palabošu hyperboyu. Izbaudi pimpi, pimpi! p.s. Nekā personīga, sniegs salauza manu sirdi. <edit> Es ar kaķa balsi! Banu par šādu izrādīšanos! Vismaz uz laiku, kamēr viņš ir ārpus lieliskās Latvijas! Edited March 30, 2013 by T0masS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Nē nu mērglis, par šitik atklātu ņirgāšanos ir jābano, kurš ar mani? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 (edited) Nē nu mērglis, par šitik atklātu ņirgāšanos ir jābano, kurš ar mani? Mans "like" approved!!! Priecīgas lieldienas visiem, kuri jau sākuši svinēt! Edited March 30, 2013 by Print`Screen Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Poxuj par Karību salām, Lieldienās sniegs un es braucu iekarot Notinghamu. Piedod, aknas! Piedod, kuņģi! Piedod, nieres! Davaj palielās kam lielāka kupena pie mājas sasnigusi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Nē nu mērglis, par šitik atklātu ņirgāšanos ir jābano, kurš ar mani? Lai tu nebūtu tik aizvainots, varu piebilst, ka šorīt ir diezgan auksts... +25 kādi tikai.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 (edited) Lai tu nebūtu tik aizvainots, varu piebilst, ka šorīt ir diezgan auksts... +25 kādi tikai.... Edited March 30, 2013 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Lai tu nebūtu tik aizvainots, varu piebilst, ka šorīt ir diezgan auksts... +25 kādi tikai.... Mani jau čoms izvaroja ar šito joku rakstot no Burkina-Faso... Šodien sūdīgs laiks, tikai 45 grādi... Tiko izslimoja tropisko malāriju, nezinu vai tas ir tā karstuma vērts 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Ja ir pljutka ko var izdariit? Esmu izdzeris jau kadas 4ripas SORBEX un 2 ripas Linex, bet vienalga visu laiku jaskrien.... 9reizes jau no 6:00 riitaa jaseezh....dirsa vnk jeeela.... Kaa aptureet shito murgu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Ja ir pljutka ko var izdariit? Esmu izdzeris jau kadas 4ripas SORBEX un 2 ripas Linex, bet vienalga visu laiku jaskrien.... 9reizes jau no 6:00 riitaa jaseezh....dirsa vnk jeeela.... Kaa aptureet shito murgu??? Man parasti linex uzreiz paliidz! Ko tu esi saeedies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Man parasti linex uzreiz paliidz! Ko tu esi saeedies? Tur jau taa lieta ka neko it kaa Jo vakar dzeeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 +10 tam kurš piebēra tavai šmigai purgenu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Parējie arī it kā Bacardi dzēra, fig viņ zin vai viņiem tikpat smags rīts+diena bija kā man...Pāris stundas viss mierīgi un klusi...Atļāvos paēst beidzot... Alus ar citronu ņammm ņammm Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 (edited) ierauj 100 gramus ar piebērtiem pelēkajiem pipariem maltiem aizraus ačoku ciet ka maz neliksies Edited March 30, 2013 by B3NDE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 ierauj 100 gramus ar piebērtiem pelēkajiem pipariem maltiem aizraus ačoku ciet ka maz neliksies tieši tā. šis ir vislabākais paņēmiens. modernā medīcina var suckot cocku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Huh,olas sakrāsoju(vistu) ,30gb,rīt pa ciemiem jālaiž,krāsojot olas un ņemoties pa virtuvi,sapratu,ka tomēr beizot varbūt laiks ir ielaist savā māja sievieti uz patsāvīgu dzīvi,nevis tikai,lejas gala prasībām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Ņarr. Te ir kāds, kas rubī grāmatvedību? Konkrēti interesē gada pārskati, ko nodot VIDam, un kā tos īsti "uzčinīt". Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Priecīgs lieldiens!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 (edited) Ņarr. Te ir kāds, kas rubī grāmatvedību? Konkrēti interesē gada pārskati, ko nodot VIDam, un kā tos īsti "uzčinīt". šis atbildēs uz visiem taviem jautājumiem. FGP.doc Edited March 31, 2013 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 šis atbildēs uz visiem taviem jautājumiem. Manuprāt, vieglāk ir ar visiem čekiem aiziet uz VIDu un viņi paši pasaka ko kurā ailītē rakstīt. Lai gan jāpiebilst, ka taupīšanas nolūkos tantes VIDā ir nogriestas līdz minimumam, tāpēc dabūsi kādu laiku rindā pastāvēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Nu kko tādu redzējis es nebiju sen, sākumā riktīgi jārēc, beigās mazliet sāpīgi.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pf3FjlFFeaA#! P.s Parkour level 99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Kas tieši tur ir smieklīgs? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 (edited) Nu kko tādu redzējis es nebiju sen, sākumā riktīgi jārēc, beigās mazliet sāpīgi.. !P.s Parkour level 99 Tu nopietni esi/biji tik saldēts, lai to vēl twitter`ī ieliktu? Ame, signaturē viņam links. Edited March 31, 2013 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted March 31, 2013 Report Share Posted March 31, 2013 Un tu viņam seko twitterī? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now