Guest Teletuubijs Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Jā, bet tajā pašā brīdī viņš spēja uzbakstīt lasāmu sūdu, bet tagad ir jāiztiek ar radiatora deklerācijas problēmu un jau iepriekš minēto kažokzvēru topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Ielinko lūdzu kāds kažokzvēru forumu, ļeva izmantot neefektīvo foruma search enginu. s19e04 topgear news sadaļa iesaku noskatīties visiem! As we all know, the handbrake lever is directly connected to a girls sexual appetite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Ielinko lūdzu kāds kažokzvēru forumu, ļeva izmantot neefektīvo foruma search enginu. es teicu topiku nevis forumu, enīvei - Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Labāk banotu šitādus ģēnijus Nevis semjorku. Kai gan semjorka nav tas advancētākais iemītnieks, tomēr bez piepūles adminus izved no pacietības 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMINEMS Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 4alis telefonu pardod, kas tur tāds? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slinkjis Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 4alis telefonu pardod, kas tur tāds? Tu tiešām esi "īpašs" vai tikai izliecies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cauzey Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Labāk banotu šitādus ģēnijus http://www.gign.lv/f...724#entry613724 Nevis semjorku. Kai gan semjorka nav tas advancētākais iemītnieks, tomēr bez piepūles adminus izved no pacietības Varbūt, tevi pašu vajadzētu banot? Tā ir bodīte, es pateicu kautko ne tā? Nē. Par cenu, jā es liku astronomiskas un? Varbūt kāds pērk? Ja jūties aizvainots piedod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 4alis telefonu pardod, kas tur tāds? aren't u affraid? P.S Tie, kas apmēram apgrozās sportacentrs.com, zin tādu tipāžu kā Bimbambols un Co, kā arī ''kepkas''.. Aptuveni tādi čaļi mums te forumā ir diezgan kuplā skaitā. Viņi varētu nodibināt savu ''Sabiedrību ar ierobežotu atbildību'' , turpretī mēs varētu heitot viņus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Bimbambols ir labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted March 2, 2013 Report Share Posted March 2, 2013 Bimbambols ir labs Tā esi tu? Bimbambole? Vai varbūt Mr. Negative? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRISTIINE -_- Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Tā esi tu? Bimbambole? Vai varbūt Mr. Negative? neesmu regots @sc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performance Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 (edited) Hoho, Isners zaudēja 1. setu 4:6.. Otrajā arī jau zaudē pa vienu breiku.. Edited March 3, 2013 by Performance Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 http://www.delfi.lv/sports/news/other_kinds/other_sports/gulbis-smaga-cina-ieklust-delrejbicas-turnira-finala.d?id=43110906 prieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 labāk paskatās kā Daugava dabūja riekstā Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Varbūt, tevi pašu vajadzētu banot? Tā ir bodīte, es pateicu kautko ne tā? Nē. Par cenu, jā es liku astronomiskas un? Varbūt kāds pērk? Ja jūties aizvainots piedod... У меня аллергия на долбоебов.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Vakar pagaršoju brūvera tumšo alu (yaya, nebiju līdz šim dzērusi, tikai gaišo), un tas tika atzīts par labu esam. Vēl vakar tika pagaršots arī alus PRAGA, vispār tīri labs pilseneris, reti labs. Čehu aliņi kā parasti pārsteidz ar savu visnotaļ labo alus darīšanas skillu. Taču gribējās iepļurkstēt te par jaunatklāto http://www.calorizator.ru/product/alcohol/beer-obolon-b Oboloņ alu. Dzēru tieši tumšo, "Бархатное" alu. Baigi labais gabals. Tur bez tradicionālajām alus sastāvdaļām vēl sastāvā ir viena figņa (pieņemu, ka iesala cukurs), kas tam alum piešķir ļoti jauku, īpatnēju piegaršu. Ja kāds kādreiz iekš Alus Vēstniecības (http://alusvestnieciba.lv/) ir kādreiz ņēmis Senās Viļņas alu, tad man liekas, ka uz to pusi kaut kas līdzīgs. Protams, ja neviens vēl nav bijis Alus Vēstniecībā, tad tas ir skumji, jo tur par ļoti labām cenām var dabūt nu ļōōti gardus viļņas aliņus, sākot ar kviešu un beidzot ar to pašu seno viļņu, ko par parastu alu vairs nosaukt sen nevar. Nu, lieliski, sakārdināju pati sevi, būs jāaizbrauc uz vēstniecību pakaļ alum. ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cauzey Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 У меня аллергия на долбоебов.... Тогда получилось, что у тебе аллергия на себя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Тогда получилось, что у тебе аллергия на себя? Nē,jo man nevajag lietot google translate lai izteikt savas domas citā valodā. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Nē,jo man nevajag lietot google translate lai izteikt savas domas citā valodā. so hipster Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 nu,kur visu sajūsma par jauko sniegu un akpārt tik balts, un ūber krutie wishlisti z-svētkos,kad tas visvairāk nepieciešams? es jau teicu,ka nav svarīgi,vai ļaudis saka,ka kristus ir augšāmcēlies decembrī vai marta beigās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cauzey Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Nē,jo man nevajag lietot google translate lai izteikt savas domas citā valodā. I see.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Vakar biju kino un tur rādīja treileri vienai filmai, kurai es nepaspēju nofiksēt nosaukumu. Šausmu filma, storijs nedaudz balstīts uz Slender man spēles motīva. It kā cilvēks aizmieg, širmis aizkrīt, mute vaļā un sāk hujarīt pa labi pa kreisi. Treileri tika parādīta arī kaut kāda vecene, kurai širmis aizkrita ciet un tā viņa ar pieri konstanti mēģināja izsist lodžijas stiklu. Sviestaini sarakstīts, bet gan jau kāds zinās nosaukumu. Paldies! Ieej imdb.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 filmas nosaukums ir Dark Skies http://www.imdb.com/title/tt2387433/?ref_=sr_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted March 3, 2013 Report Share Posted March 3, 2013 http://www.facebook....&type=2 safīrējat man tā vācu repčika dziesmas nosaukumu, paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now