IgorsTINGERE Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 (edited) Nopirku poļu veikalā Bauskas gaišo, atdzesēju, pagaršoju un izlēju. Vai nu man ir ar visiem brūnajiem un kokčiem garšas kārpiņas sabeigtas, vai nu arī tas alus bija vecs, bet iedzert tādu suslu es nevarēju. Paņēmu tagad 6paku budweiser lāgeri, cerams tas cerības attaisnos. Darbu atradis joprojām neesmu, pēc jaunā gada te ir pilnīgs klusums. Solījās uz nākošā mēneša sākumu kaut kas parādīties, bet tas ir vēl viens fakin mēnesis gaidīšanas... Sad panda :/ Kuraa pilseeetaaa esi.??? Varbuut varu kaa paliidzeet.??? Vai ko ieteikt vai tamliidziigi.??? P.S. Es taa paarlasot visus offtopika teemas,salasoties visaadas stulbiibas un hernjas,gribeejaas kaadam kko skarbu pateikt un taadaa garaa,bet es savaldiijos,taisni vai jaabriinaas.. Un tad man ieshaavaas doma galvaa,vareetu uztaisiit topiku kur visi viens otru nodirsh,izliek savas negaacijas un neapmierinaatiibu,apmeeram taadaa garaa,tad nebuus jaapiedirsh citi topiki,ar savu trulumu un peedeejo pedinju atraugaam kas naak aaraa. P.S.S. lasot topiku GIGN 2012,vispaar liekas,ka divas maukas striidaas. wtf.!!!! Edited January 7, 2013 by IgorsTINGERE Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Rugby. Pilsētiņa maziņa, bet dzīvot var. Uz tesco pie brāļa domāju iekārtoties sākumam, bet izskatās, ka tas tik ātri vēl nenotiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Aijai, Domik, vajadzēja tak Tev Latvijā palikt. Man kā reiz uz Ziemīšiem uzdāvināja biļetes uz Līvu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 (edited) Nekārdini mani! Vēl ņemšu un atbraukšu arī... P.S. budweisers ir labs, šoreiz nebūšu garām aizšāvis Edited January 7, 2013 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 A man krušovice drīz beigsies. Niez nadziņi aiziet uz Mego un nopirkt vēl. Šodiena kaut kā nemanāmi aizslīd garām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 P.S. budweisers ir labs, šoreiz nebūšu garām aizšāvis tas ir tikai līdz brīdim. vēlāk būs tā, ka iedzert var, bet ne vairāk par četrpaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 Dominix aizej uz cooperative veikalu, ja ir tuvumaa. Panjem Newcastle brown alinju, to es biju iecieniijis kad biju UK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 (edited) Man te ir Sainsbury's, Tesco, ASDA, mazie veikaliņi ķipa Iceland u.t.t un kreisie polnieki. Varbūt, ka ir tāda bode, bet nu par to vēl neesmu pārliecinats. Būs jāpameklē. Varbūt ir vēl kāds vietējais vai importa alus, ko var UK nopirkt un pēc tam arī izdzert, nevis podā noskalot? Edited January 7, 2013 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted January 7, 2013 Report Share Posted January 7, 2013 tas ir tikai līdz brīdim. vēlāk būs tā, ka iedzert var, bet ne vairāk par četrpaku. Tev vēl dzert jāmācās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Tev vēl dzert jāmācās! sestdien varēsi rādīt klasi, kā pareizi ir jādzer poh, ar Divīti paliksim pa nakti Harlowā, tevis dēļ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Jauku nakti Ceru jums saskan. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotep Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Kāds Var ieteikt Seriālu līdzīgu Supernatural? Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Kāds Var ieteikt Seriālu līdzīgu Supernatural? Paldies Amulets Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Kāds Var ieteikt Seriālu līdzīgu Supernatural? Paldies Greeciigaa Kalifornia Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Bafij pret Vampīriem Enģelis X-faili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotep Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Man ir trauma no x-failiem, kad biju mazs skatījos, sačakarēja man visu nepareizo domāšanu Skatīšos Walking Dead, liekas normāla, tik nezinu cik viņai sezonas ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Walking deadam ir 3sezonas driz bus turpinajums un pec tam vel buus 4taa ariii Link to comment Share on other sites More sharing options...
emotep Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Oho, pirms nu jau laba laiciņa baigi kavējās 1ās sezonas noslēgums, es tik biju noskatījis dažas sērijas, un tad samērā ilgi viņi tur marinēja ar jaunām sērijām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Šis laikam visvairāk atbilst Supernatural .. ir diezgan interesants. http://www.imdb.com/title/tt1830617/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Grimm ir interesants. Daudziem liekas ka viņā specefekti ir švakāki un tāpēc sliktāks, bet pats sižets utt. seriālam ir labs. pats skatos. bet no futūristikās tēmas vēl labs no jaunajiem ir: REVOLUTION Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 (edited) Ne gluži līdzīgs Supernatural, bet šausmu seriāls - American Horror Story. Divas sesonas, šobrīd otrā nāk uz beigām. Katru sezonu savs stāsts. Pirmais par apsēstu māju, otrais par trako namu un citplanētiešiem, un slepkavām-maniakiem, un dēmonu (varētu būt sātans), un nāves enģeli, un trakajiem, un nacistu zinātnieku, un mūķenēm, un mutantiem un vēl šo to. Katrā ziņā, ļoti interesanti. Iesaku no visas sirds! Ja nu vajag vēl kaut ko, lai sāktu skatīties pirmo sezonu, tad tur ir arī šis tas seksīgs redzams Puišiem (nsfw): http://greetingsfromtheoverlook.tumblr.com/post/21113899174 http://ghostgrl.tumblr.com/post/16053204294 Meitenēm (nsfw): http://worldofwonder.net/posts/2011/10/06/dylan-mcdermott-naked-in-american-horror-story/ Edited January 8, 2013 by HyperBoy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Once upon a time arī interesants Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Cash - locko vaļā, man vēl jautājumi palika Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Shodien laikam bushu cilvecigs, jaiet nomazgaat pachiiite, jaielien zem sedzinjas, japaskatas kaads kino, ceru ka pa TV kaut ko radiiis Un chuchinjaat IT kaa ritaa uz darbu,bet za to 4dien atkal briivs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 8, 2013 Report Share Posted January 8, 2013 Shodien laikam bushu cilvecigs, jaiet nomazgaat pachiiite, jaielien zem sedzinjas, japaskatas kaads kino, ceru ka pa TV kaut ko radiiis Un chuchinjaat IT kaa ritaa uz darbu,bet za to 4dien atkal briivs Kur tu strādā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now