Pusdzīvais Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Var pat divas mokas ar vienu pienu! mums tā ar iet. divas mokas un viens piens.. ja slikta diena tad 3 mokas un divi pieni Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 vienkaarshi pienam parasti uzdzer moku nevis mokai pienu Maloļitražka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Juus ar savu moku mani baigi sakaardinaajaat.. Jaalaizh uz veikalu pakalj Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Juus ar savu moku mani baigi sakaardinaajaat.. Jaalaizh uz veikalu pakalj No riita vaino pats sevi Piens + Likieris, ble kur palika snabis, wiskijs, rums un visi parejie, traki juus esat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 (edited) no riita MaryJane naaks talkaa Edited November 9, 2012 by Brown^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Moka ar pienu ir perfect pèc darba nedēļas. Bet ko gan es par to baru zināt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Ritaa braucu uz Ventinjiem sutinaat Buus jautri... Jaizdomaa kadu shmigu njemt liidzi It kaa Elviitii Balantainam akcija pa 6.99Ls 0.7l.... Izklausaas normalal cena Lab pagaidam pasutinashu alus shovakar pratigi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 (edited) Ko tad shajaa galaa? varbuut kaads pasaakums par kuru es neko nezinu? Edited November 9, 2012 by Brown^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Veči, baaigi vajag kādu LV trakeri ar/bez ielūgumiem, kur latišu dziesmas var novilkt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 http://www.torrenti.lv/index.php Te ir nedaudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Ventiņos jubileja VIESU NAMĀ Kartīgi jāaizlej seja baļļā Sen tas nav darīts,veselas 2vas nedēļas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 :D noveelu tev kaartigi nodot ugunjus viesu maaja nesaucaas "BUKI" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Neuzminēji gan 6dien ieshu Ventspils ielas ārdīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted November 9, 2012 Report Share Posted November 9, 2012 Ok kad ej garaam klondaikai uzbljauj PUUUPOOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Ir kāds, kas svētdien uz ACCEPT konci Palādiumā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 (edited) Dienas sakums idelas. Pie maximas autinam nomira akitis, telefons izladejies, majas ar taksi. fakinelli ibio rio ..... + kafijai skabu pienu piepisu klat Edited November 10, 2012 by Jem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul- Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 bioloģijā pabeidzu beidzot md, kaut kāds joban* noteicējs jātaisa Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Dzīve ir grūta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Dienas sakums idelas. Pie maximas autinam nomira akitis, telefons izladejies, majas ar taksi. fakinelli ibio rio ..... + kafijai skabu pienu piepisu klat Priecājies ka nepiepisi vakar mūli kā es un tev nav nereāli švaki šodien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 bioloģijā pabeidzu beidzot md, kaut kāds joban* noteicējs jātaisa čali man leikās tu netur trāpiji. Tev vajag twitter.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 UH, vakar pasiģelka bil kārtējā. tagad pamodos, kafija labi slīd iekšā.. priecē tas, ka mūlis netika pieliets un šodien ir ok nez kā benčikam.. runājot par ELLESMVul-, viņam ir problēmas ar saprašanu. laikam būs jāsūta uz kādām siltām zemēm.. pa to laiku moš atcerēsies visu iepriekšējos (5) nikus, ko te reģistrējis p.s. sāku just, ka mans mx518 sāk niķoties.. tas gan ir nepatīkami.. betnu gadi 5 viņa toč ir trenkāta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul- Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 čali man leikās tu netur trāpiji. Tev vajag twitter.com twitter smird Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 (edited) UH, vakar pasiģelka bil kārtējā. tagad pamodos, kafija labi slīd iekšā.. priecē tas, ka mūlis netika pieliets un šodien ir ok nez kā benčikam.. runājot par ELLESMVul-, viņam ir problēmas ar saprašanu. laikam būs jāsūta uz kādām siltām zemēm.. pa to laiku moš atcerēsies visu iepriekšējos (5) nikus, ko te reģistrējis p.s. sāku just, ka mans mx518 sāk niķoties.. tas gan ir nepatīkami.. betnu gadi 5 viņa toč ir trenkāta Atver vaļā, pārgriez vadu locījuma vietā, salodē pa jaunu un vēl pāris gadus turēs Vakar tik pāris alus un vīna glāzes izdzēru, bet šodien pauris tā anormāli sāp. Liepājā klubu nakts, vakar baigo salūtu laida gaisā. Jaunā gada Liepājas salūts pat tik kruts nebija. Šovakar atkal jāiet, vakarnakt tīri forši gāja. Edited November 10, 2012 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 FaQ papreizi, vakar Olimpiskajaa bija baigaa Dj Tiesto balliite ... Biji aizcieraajis Dominix? Jeb pa Buffeti un Fontjiku njeemies? Nebutu jalaizh uz Ventinjiem, arii labprat buutu izgajis ielaas man jau ir suudiigi, no domas vien, ka man ritaa buus veel sudiigaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted November 10, 2012 Report Share Posted November 10, 2012 Nē, es to salūtu no malas noskatījos, klaiņoju visur un tikai, kad gājām mājās, es uzzināju, ka olimpiskajā baigais pasākums notiek. DAMN! Es jutos kā no alas izrāpies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now