b0r1ng Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 Huļi es izdomāju jaukt moku ar pienu, vīnu, paštaisīto alu un kapteini. Huļi. Huļi moku ar pienu? īsti veči dzer moku ar kapteini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 es pēdējā laikā esmu uzsēdies uz mokas, vienmēr šis pasākums beidzas ar bezfilmeri.. tas rauj nost trakāk kā kapteinis vai šņabis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMINEMS Posted October 19, 2012 Report Share Posted October 19, 2012 vienalga ko dzeru es norauju tādu pāli ka pat cs nevar paspēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
smogs Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 vienalga ko dzeru es norauju tādu pāli ka pat cs nevar paspēlēt Tev nesanāk. Nomirsti. huļi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Tev nesanāk. Nomirsti. huļi. nebūtu tev tas "huļi", ieliktu "like"! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Kr4, vajag elektriķi kad man sačinītu vienu gaismasas slēdzeni mājās. anonimitāte u aliņš garantēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 (edited) Huļi mana vakardiena ir bijusi tāda pati, kā vairumam te? Huļi es vakar sņabja vietā nepaņēmu pāris aliņus? huļi es laicīgi neaizgāju mājās? HHHHUĻI? un vispār bļa, hhhuļi man bļoda jau otro dienu netīra? Edited October 20, 2012 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Huļi man galva nesāp, be hujova kā pēc vecpuišu ballītes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Huļi es nevaru izdomāt vai braukt uz Liepāju dzert Prison Bārā, jo uzstāsies Dirty Deal Audio?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Huļi tev brauk uz to bedri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Ēdu biezpienu no netīras bļodas kā īsts vecis! Vakars arī bez alko tīri sakarīgs, tik daudz maziņās vienu viet Liepājā sen nav manītas. Spaiņiem! Spaiņiem, ka es jums saku! Normālus zaļumus ar vairs neviens netirgo, vai nu pārāk maigs bullšits, vai nu pretīgs, gruzīgs bullšits. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Huļi es nevaru izdomāt vai braukt uz Liepāju dzert Prison Bārā, jo uzstāsies Dirty Deal Audio?? Tas ir k-kas baigi labs? Šodien jāpaceļ pārdesmit glāzes vienās dz/d svinībās, un iespējams, būs jādod ielās, značit Prison bārs būs viens no checkpointiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Shodien jabrauc uz 40gadu balli PSRS stylaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Tas ir k-kas baigi labs? Šodien jāpaceļ pārdesmit glāzes vienās dz/d svinībās, un iespējams, būs jādod ielās, značit Prison bārs būs viens no checkpointiem. http://www.fontaine.lv/prisonbar/?p=454 pačeko pats vai patiks Man jau ļoti patīk tie bīti, ko viņi veido Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Izklausās pēc kaut kādiem trakajiem, man uz tādu mūziku nepavelk, ja to maz var par mūziku saukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Krati pupus, bums, bums, bums... krati pupus, bumsī, bums, bums... Vienk. wtf? Tā tiešām tagad tiek saukta par mūziku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 sēžu un domāju, nekādi nevaru izdomāt vai jau ir pohas vai vel esmu hlamā,kaijas daudz mazas kuces Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Krati pupus, bums, bums, bums... krati pupus, bumsī, bums, bums... Vienk. wtf? Tā tiešām tagad tiek saukta par mūziku? haha, jā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Ja par dzeršanu, tad par dzeršanu. Vakar viena blondā atdeva Jack Daniel litrīgo tāpat vien - atteikt jau nebūtu ētiski, divatā iztriecām pirtī un gājām uz bāru, izkāvāmies, sabīdījām taxi un braucam uz māju. The End. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Sešos cēlos, izminu garāku treniņu. Jūtos perfekti, pohu nav, bezjēdzīgi tērējis naudu neesmu, diena nav sačakarēta 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 20, 2012 Report Share Posted October 20, 2012 Sešos cēlos, izminu garāku treniņu. Jūtos perfekti, pohu nav, bezjēdzīgi tērējis naudu neesmu, diena nav sačakarēta Mans tavu apskauž.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Viens no labākajiem pasākumiem @fontainepalace ar vislabāko kompāniju. Nereāla trakošana, lēkāšana, svīšana + laušanās sacensības, kurās uzvarēja masīvi vīri un viens jauns spēcinieks, kura vārdu jau vairs neatceros.. Šitik operatīvs un jauks, kontrolēts pasākums sen nebija bijis, uztaisījām tādu ballīti, kas nograuza jumtu visai Liepājai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 (edited) Vakar pirmoreiz biju tautā iecienītajā "rudens Siguldā", kā arī pirmoreiz sanāca nobraukt ar gaisa vagoniņu, ko es visu laiku nezināmu iemeslu dēļ saucu par gaisa baloniņu. Bija forši, sevišķi up and down kāpelēšana no Krimuldas līdz Siguldai, nākamreiz jābrauc ar velo un jālaidelējas pa velo līkloču kalniem ^^,Kopā sanāca iztērēt par visu ~7ls , ieskaitot arī gardu paēšanu un benzīnu. Gut {: Un vakara zvans bija jauks WTF : D paldies par wtf`u, tas vienmēr ir forši, sēdēt lielām acīm un īsti nesaprast, kas un kāpēc notiek tā, kā tas notiek. He Edited October 21, 2012 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 bija traki..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 21, 2012 Report Share Posted October 21, 2012 Kāds nezina, kur dabūt statistiku par šādas tādas produkcijas pieprasījumu? Produkcija specifiska, veikali diez vai gribēs man stāstīt to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now