Brown^ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 offic noskatīšos jāpaklausās ko tad rajončiks teiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Vīna degustācijas... pusdvēseli atdotu par ielūgumiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Noskatījos. Lai agrāk man Sprūdžs vienkārši liekās kaut kāds gurķis, tad tagad man viņš izskatās pēc kaut kāda antiņa, kas pats neko nevar paskaidrot, jo par to jārūpējās ģenerālprokuratūrai un advokātiem... Ja jau viņš var tā dirst virsū Aivaram, tad kur viņam ir pamats, ja viņš pats nevar pateikt neko konkrētu, turpretī Aivorijs vēsā mierā var nosaukt vismaz pusi no tā, ko nedara Sprūdžs. Nu var jau laist pie grožiem jaunos, bet ne jau šitādus ākstus, kas visu savu nespēju padarīt savu darbu pašvaldību lietās uzgrūž Lemberga vadītajai Ventspilij, kuru, it kā, viņš vada kaut kā tik sūdīgi, ka nevienai citai pašvaldībai nevajadzētu ņemt piemēru no viņiem. Es nezinu nevienu cilvēku, kurš būtu teicis, ka Ventspils ir kādā veidā problemātiska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 (edited) Sprūdžs bija tas klauns, kuram nebija pat bakalaura grāds? Edited October 16, 2012 by enjoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Murdziņ pats esmu no ventspils un stabili neviens neko taadu nav teicis un neteiks jo ventspils ir viena no sakoptaakajam pilseetam latvijaa takaa cepuri nost Aivaram! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Ja šādā karstā diskusijā tiec nosaukt par bērniņu, tad nu tie ir griesti. Man nav nekādas simpātijas ne pret vienu no viņiem vai to pārstāvētajiem politiskajiem spēkiem, tomēr šeit Sprūdžs tika nopērts kā puika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Ne tikai par sakoptību ir runa, bet arī par darba iespējām, kas, piemēram, ir pieejamas tajā pašā ostā, izglītības iespējas VeA, kurām ir vienas no (vai pat pašas?) augstākās kvalitātes kojas, kuras varētu pielīdzināt ** viesnīcai un domes (Lembīša) attieksme pret notiekošo pilsētā. Es V-pilī esmu bijis varbūt pāris reizes mūžā, bet man par to ir daudz daudz labāks priekšstats kā par jebkuru citu LV pilsētu, tajā skaitā Rīgu, kuru es kā pilsētu vispār metu starp Jelgavu un Tukumu. Liepāja arī man ļoti patīk, bet šeit ļoooti pietrūkst atraktīvu, kolorītu un plaši domājošu personu domē, kas te reāli kaut ko darītu jaunu darba vietu veidošanā un tūrisma attīstībā, piedāvājumu, pakalpojumu attīstībā. Te tak, jopcik, ir jūra blakām, padotu Krievijai mūsu vietu pie jūras, viņi te tādus brīnumus saceltu, ka pus pasaule te brauktu atpūsties (Es ceru, ka beidzot kāds no mūsējiem to paveiks, nevis pārdos atkal visu ārzemniekiem.) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Pēc šī visa, ko redzu ārā pa logu - drīz Jelgava būs Holivuda vai Lasvegasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 1:0 pret Lihteinshteinu pagaidam joprojaam kauns... Cereeju uz 4:0 vismaz.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted October 16, 2012 Report Share Posted October 16, 2012 Ne tikai par sakoptību ir runa, bet arī par darba iespējām, kas, piemēram, ir pieejamas tajā pašā ostā, izglītības iespējas VeA, kurām ir vienas no (vai pat pašas?) augstākās kvalitātes kojas, kuras varētu pielīdzināt ** viesnīcai un domes (Lembīša) attieksme pret notiekošo pilsētā. Es V-pilī esmu bijis varbūt pāris reizes mūžā, bet man par to ir daudz daudz labāks priekšstats kā par jebkuru citu LV pilsētu, tajā skaitā Rīgu, kuru es kā pilsētu vispār metu starp Jelgavu un Tukumu. Liepāja arī man ļoti patīk, bet šeit ļoooti pietrūkst atraktīvu, kolorītu un plaši domājošu personu domē, kas te reāli kaut ko darītu jaunu darba vietu veidošanā un tūrisma attīstībā, piedāvājumu, pakalpojumu attīstībā. Te tak, jopcik, ir jūra blakām, padotu Krievijai mūsu vietu pie jūras, viņi te tādus brīnumus saceltu, ka pus pasaule te brauktu atpūsties (Es ceru, ka beidzot kāds no mūsējiem to paveiks, nevis pārdos atkal visu ārzemniekiem.) Tevi par deputatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 O jā, politika! Varbūt kāds vel SC metīsies aizstāvēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) *DEAD* Maita : DAAAAAMN, tas bija fails uz 100proc nojautu, ka tieshi tur esi. kamer rakstiju - rezultats *DEAD* aphrodYte : (*(((: BombastiK (RADIO): Get out of there, it's gonna blow! *DEAD* aphrodYte : zinu PTB: Round ended, checking teams. *DEAD* aphrodYte : ka zinaaji Maita : chujs Maita : njuhs aphrodYte : njuhs Maita : un ponja aphrodYte : un ponja Maita : hahaha aphrodYte : ej Pierādījums tam, ka virtuālajā vidē ar skuķi var pavadīt forši laiku par to pat nemaksājot Edited October 17, 2012 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Pierādījums tam, ka virtuālajā vidē ar skuķi var pavadīt forši laiku par to pat nemaksājot Tikai virtuālajā? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Pierādījums tam, ka virtuālajā vidē ar skuķi var pavadīt forši laiku par to pat nemaksājot tas bija forši pavadīts laiks? hzm.. šodien izdomāju, ka būšu baigais nazis un ielekšu nopeldēties piemājas upītē.. jebaķ cik auksts.. tagad mierīgi varu iet iesutīt savu bildi lai vinnētu iphone5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Tā, te kāds bija devis linku uz online game DR pret randomu. Kur var noskatīties šī brīža maču? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) Deadalive, kad cs nav šauts gadiem, tad pēdējā laikā patiešām izbaudu retu reizi uzšaujot Puse bērnības tika pie tā sūda aizvadīta. Vēl jo labāk ja ir kompānija spēlējot. Edited October 17, 2012 by Ziediņš Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=ijF8SIpPegA&feature=youtu.be 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Es gar zemi... kāds pazīstamais tur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) Nē, nē. Vienkārši jūtu, ka būs jauns LV yt blockbusters Bet prjaņiks tam prjaņikam, kurš neiedeva tāfelē tam dārzenim. Edited October 17, 2012 by enjoi 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Kaut kad sen, kad pats biju kojās iegriezies pie drauga, līdzīga situācija bija... Diezgan smieklīgi bija redzēt kā cilvēks puspālī noraujas pa seju un no rīta atvainojas Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (((((((: Cilvēki. Sadzērušies cilvēki. (((((((: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Ar tādiem, kā tas sīkais pipuks asociējās vismaz 50% šejienes publikas. Pierasta lieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) Murdziņ, bet HUĻI BĻODA NETĪRA ?????????? NU HHHHHUĻĻĻI ??? Edited October 17, 2012 by Ziediņš 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 (edited) Man likās, ka tāda uzvedība tiek atstāta vidusskolā, šķiet, esmu kļūdījies. P.s Novērtēju tā čaļa pacietību. Edited October 17, 2012 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted October 17, 2012 Report Share Posted October 17, 2012 Murdziņ, bet HUĻI BĻODA NETĪRA ?????????? NU HHHHHUĻĻĻI ??? Huļi tu smirdi manā istabā? Man nepatīk, ka tu te dirs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now