Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams

Pallma
 Share

Recommended Posts

Noskatījos. Lai agrāk man Sprūdžs vienkārši liekās kaut kāds gurķis, tad tagad man viņš izskatās pēc kaut kāda antiņa, kas pats neko nevar paskaidrot, jo par to jārūpējās ģenerālprokuratūrai un advokātiem... Ja jau viņš var tā dirst virsū Aivaram, tad kur viņam ir pamats, ja viņš pats nevar pateikt neko konkrētu, turpretī Aivorijs vēsā mierā var nosaukt vismaz pusi no tā, ko nedara Sprūdžs. Nu var jau laist pie grožiem jaunos, bet ne jau šitādus ākstus, kas visu savu nespēju padarīt savu darbu pašvaldību lietās uzgrūž Lemberga vadītajai Ventspilij, kuru, it kā, viņš vada kaut kā tik sūdīgi, ka nevienai citai pašvaldībai nevajadzētu ņemt piemēru no viņiem. Es nezinu nevienu cilvēku, kurš būtu teicis, ka Ventspils ir kādā veidā problemātiska.

Ja šādā karstā diskusijā tiec nosaukt par bērniņu, tad nu tie ir griesti.

Man nav nekādas simpātijas ne pret vienu no viņiem vai to pārstāvētajiem politiskajiem spēkiem, tomēr šeit Sprūdžs tika nopērts kā puika. :)

Ne tikai par sakoptību ir runa, bet arī par darba iespējām, kas, piemēram, ir pieejamas tajā pašā ostā, izglītības iespējas VeA, kurām ir vienas no (vai pat pašas?) augstākās kvalitātes kojas, kuras varētu pielīdzināt ** viesnīcai un domes (Lembīša) attieksme pret notiekošo pilsētā. Es V-pilī esmu bijis varbūt pāris reizes mūžā, bet man par to ir daudz daudz labāks priekšstats kā par jebkuru citu LV pilsētu, tajā skaitā Rīgu, kuru es kā pilsētu vispār metu starp Jelgavu un Tukumu. Liepāja arī man ļoti patīk, bet šeit ļoooti pietrūkst atraktīvu, kolorītu un plaši domājošu personu domē, kas te reāli kaut ko darītu jaunu darba vietu veidošanā un tūrisma attīstībā, piedāvājumu, pakalpojumu attīstībā. Te tak, jopcik, ir jūra blakām, padotu Krievijai mūsu vietu pie jūras, viņi te tādus brīnumus saceltu, ka pus pasaule te brauktu atpūsties (Es ceru, ka beidzot kāds no mūsējiem to paveiks, nevis pārdos atkal visu ārzemniekiem.)

• Like 1

Ne tikai par sakoptību ir runa, bet arī par darba iespējām, kas, piemēram, ir pieejamas tajā pašā ostā, izglītības iespējas VeA, kurām ir vienas no (vai pat pašas?) augstākās kvalitātes kojas, kuras varētu pielīdzināt ** viesnīcai un domes (Lembīša) attieksme pret notiekošo pilsētā. Es V-pilī esmu bijis varbūt pāris reizes mūžā, bet man par to ir daudz daudz labāks priekšstats kā par jebkuru citu LV pilsētu, tajā skaitā Rīgu, kuru es kā pilsētu vispār metu starp Jelgavu un Tukumu. Liepāja arī man ļoti patīk, bet šeit ļoooti pietrūkst atraktīvu, kolorītu un plaši domājošu personu domē, kas te reāli kaut ko darītu jaunu darba vietu veidošanā un tūrisma attīstībā, piedāvājumu, pakalpojumu attīstībā. Te tak, jopcik, ir jūra blakām, padotu Krievijai mūsu vietu pie jūras, viņi te tādus brīnumus saceltu, ka pus pasaule te brauktu atpūsties (Es ceru, ka beidzot kāds no mūsējiem to paveiks, nevis pārdos atkal visu ārzemniekiem.)

Tevi par deputatu

*DEAD* Maita : DAAAAAMN, tas bija fails :DD uz 100proc nojautu, ka tieshi tur esi. kamer rakstiju - rezultats

*DEAD* aphrodYte : (*(((:

BombastiK (RADIO): Get out of there, it's gonna blow!

*DEAD* aphrodYte : zinu

PTB: Round ended, checking teams.

*DEAD* aphrodYte : ka zinaaji

Maita : chujs

Maita : njuhs

aphrodYte : njuhs

Maita : un ponja

aphrodYte : un ponja

Maita : hahaha

aphrodYte : ej

Pierādījums tam, ka virtuālajā vidē ar skuķi var pavadīt forši laiku par to pat nemaksājot :D

Edited by Ziediņš

Pierādījums tam, ka virtuālajā vidē ar skuķi var pavadīt forši laiku par to pat nemaksājot :D

tas bija forši pavadīts laiks? hzm..

šodien izdomāju, ka būšu baigais nazis un ielekšu nopeldēties piemājas upītē.. jebaķ cik auksts.. tagad mierīgi varu iet iesutīt savu bildi lai vinnētu iphone5

• Like 3

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...