ModeratO Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Šodien uztaisijām garšīgu koteili, kosken šņabis un mango sula, vienkārši omņom ņom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 zaibis, holideja nogalē tiek iehavots protokols par dzeršanu sabiedriskā vietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Tad varbūt ņehuj dzert sabiedriskā vietā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Es vieniigais esmu pamaniijis, ka goodmens gandriiz katram komentam liek ''Like This'' ? Mulkjiibas...Es lieku to kuri ir pelnijushi un taa reti kam ielieku.. Vnk dazhi pedejie posti mani ir uzrunaajushi... That`s all... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 attachment, vajag traukus mazgāt un aiz sevis novākt, tad nebūs mušiņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 Tak lol, uzliec visam ēdamajam virsū segu,plēvi or smth un smidzini nekas nebūs, cik reižu sev esmu smidzinājis, vēļ neēsmu nomiris... +D KAIFU VISMAZ kādu esi sev noķeris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted August 29, 2012 Report Share Posted August 29, 2012 KAIFU VISMAZ kādu esi sev noķeris? Protams, skolā piepūt pilnu klasi ar kobru, un tad gaidi kad skolotājai sagriežas galva, un stunda beigusies... Protams kaivu var noķert, bet man tā retāk gadās... =D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Ja man ar atvertu firefox, skaipu ir sada situacija, tas ir normali? http://img.lejup.lv/] Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Pilnīgi normāli manuprāt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Tad varbūt ņehuj dzert sabiedriskā vietā? Ja to spotu varētu saukt par sabiedrisku vietu, tad iespējams arī nedzertu, tobiš tieši tūr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Ja to spotu varētu saukt par sabiedrisku vietu, tad iespējams arī nedzertu, tobiš tieši tūr! Cik saprotu nauda tikai nolaista vējā un bāros vairs nebija iespējas dzert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Ja man ar atvertu firefox, skaipu ir sada situacija, tas ir normali? Cik noprotu, tad tas ir portatīvais? Portatīviem, manuprāt, temperatūra ir ok. Bet lai mazāk noslogo kompi, iesaku Firefoxu iemainīt pret Chrome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 tiesi ta, portativais ar to programmu mainisanu ir taa, loti gruti pariet uz jaunam lietam, jo vecas ir pierastas un miiljas Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Chrome un firefox tak ir baigi līdīgi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 (edited) Cik cigrešu blokus var vest pāri muitai, tobiš caur lidostu? Edited August 30, 2012 by Teletuubijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 (edited) 2 + vienu pa kabatām Edited August 30, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 ES ietvaros var vadāt 800 cigaretes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 My bad, nebiju domāji ka EU ir savādāki noteikumi. Tad 4 + pa kabatām Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Cik cigrešu blokus var vest pāri muitai, tobiš caur lidostu? Visticamak buus 800 cigaretes, dazam dalibvalstim gan ir nelielas izmainas sajos ciparos, bet drosi ved paaris 2x vairak, sliktakaja gadijuma tev vinas muita atnems, neviens nekadus procesus neuzsaaks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 Sveiki, gign doktori. Jautājums sekojošs, šodien saņēmu difterijas poti un esmu aizmirsis, kā ir ar dzeršanām var kaut ko vai nē??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 (edited) Man ārsts teica, ka nevar. Arī šņabi. 2 dienas. Edited August 30, 2012 by bacard Link to comment Share on other sites More sharing options...
nX.` Posted August 30, 2012 Report Share Posted August 30, 2012 zaibis, holideja nogalē tiek iehavots protokols par dzeršanu sabiedriskā vietā. Sūds vien ir...vakar dabūju to pašu, bet tikai brīdinājuma veidā. Šodien dabūju fotosesijas bildi no fotoradara vot pimpji, 60ls nokāsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Kur Vecrīgā var pieklājīgi pasēdēt un parunāties par dzīvi? Pusgadu Tur neesmu bijis, vairs nezinu kā izskatās. Interesē kaut kas vairāk uz Red Fred, nevis Alas pusi (mentāli, nevis ģeogrāfiski). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 cash nu kur solitais brauciens pa vasaru uz Liepaju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Skaidrā nemāku atrast ceļu uz Liepāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now