Epix Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 98 users are online (in the past 15 minutes) 22 members, 76 guests, 0 anonymous users (See full list) ko tie guesti te meklee? te tak nekaa nav vispar Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Kāds zin kur izņemot tehnoshop.lv dabūt Gunnar brilles latvijā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GaBe_ Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 labakais topiks ever http://www.gign.lv/forum/topic/51303-epilacija/page__st__135 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 zbis Rīgā +15grādi =))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 zbis Rīgā +15grādi =))) Zbis esmu slims un nehuja nezinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 zbis Rīgā +15grādi =))) Jaa es to pamaniju Shodien 7:00 celos 10:00 biju Riigaa 11:00 biju alfaa 50min noklausiijos seminaaru Panjemu alu,izstaigaaju Alfu pa celjam uz mashiinu panjemu vel vienu alu jo mashinaa palika centraa UN braucot majas izdzeru vel 1nu alu Rigaa laicinsh vnk bija DIEVIIIGS>...16:00 jau biju majas UN lidz shim bridim gatavoju sauteejumu,kuru tagad iestuumu magaa un dzerot RUMU ar KOLU skatos Vampira dienasgramatu, vardu sakot esmu pieedies un noguris... Un klepus ir pazudis beidzot...Tikai auss joprojam ciet... Gan jau kaut ko manis raxtiitaa sapratiisies Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 (edited) ja tev ir auss ciet tik ilgi + sāp iesaku aiziet pie arsta, tur var iekaisums buut, tad nebuus forshi Edited March 22, 2012 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 ar alu izstaigaji alfu? tadi pekstinji notiek tikai liepaajaa, tur tevi savaktu apsargs Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 kad uztaisi 1. majaslapu ir tik laba sajuta, pat ja ta ir tikai suuds prieks skolas Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted March 22, 2012 Report Share Posted March 22, 2012 kad uztaisi 1. majaslapu ir tik laba sajuta, pat ja ta ir tikai suuds prieks skolas http://www.youtube.com/watch?v=OuyjSsxQj2I es ticu, ka ir labi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queer Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) Vampira dienasgramata Kaut kaads Tvailaita addons? Edited March 23, 2012 by Queer Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 ja ausī infekcija, tad pavisam drīz tas var tikt asinsritē un pie mozgām, gūdij, tā kā nesatraucies, turpini iekaut alu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 gudijs ir latviesu redneks. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 23, 2012 Report Share Posted March 23, 2012 (edited) Man nesaaap auss... Man tikai ir nedaudz ciet un sīc (dūc) nu tādi zemo viļņu skaņa Nesāp Nu dīc viņa precīzi nedēļu jau P.s. Kas ir redneks ? Taa country grupa? Edited March 23, 2012 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) nee, nu amerika saada tipa chalji, pat nezinu kaa izskaidrot, nedaudz psihi pohujisti un VECHI tiesaa varda noziimee nedaudz sap galva un man ir 4paka, laikam japanem uz poham un jaatpusas lidz vakaram, tuure 2 p.s. monopolaa vienmer un visos laikos vinnees alianse aaaa vel mani shokeeeja hesburgers, panemu lielako komplektu kads viniem iespejams, 4ls vai nu esmu riima vai arii hesiits ir zhiidi, apedu ka nav ko redzet. Edited March 24, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) isak sakot - redneks ir debils alkoholikis kura vienigas vertibas ir alus un primitivas izklaides Edited March 24, 2012 by rhrds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 diez vai, tas primitivas izklaides, piemeram, augsa redzama ir pretty impressive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 un ja tas zagjis butu notruucis vai ieshjapis vinjam kaja vai vel kur ? ir laba lieta spet to izdarit, bet jabut debilam, lai to ari daritu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 tajaa visaa ir savs skaistums un maaksla, kuru tu neredzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 lai nu butu laikam nekad neredzeshu to daili un graciju kas rodas kad 150kg smags redneks vicina motorzagi sev ap galvu.. :< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 (edited) nu vienam patik skatities baletu, kur chalis ar iespiletam olaam leka pa skatuvi, citam, kur chalis vicina motorzaagji tas tapat kaa ar filmaam, shausmenes, tur praktiski nekaa 80% gadijumos nav, efekti, lai iedvestu bailju sajuutu skatiitaajaa, bet redz atrodas, kam tadas ir favoriitfilmas, cits atkal miil romantiskaas draamas. Edited March 24, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 nezinu , ar shausmenem man ir diezgan interesanti, tadas ka zagjis utml. drizak paliek pretigi, nevis bails. labakas shausmenes ir nevis kur kriit galjas gabali un skraida zombiji, bet kur rezhisors tiesam panak psihologisko spiedienu, nu tip, paranormal activity, mirrors, insidious, grave encounters. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 man atkal tas zaagjis liekas baigais shedevrs, pedejas daljas gan baigi skjidras, bet pirmas 3 ir baigi labas un paranormal activity ir klassika jau, noteikti viena no labakajaam savaa zhanraa. kur sodien kaut kas interesants notiek Riigaa? Gribas patrakot Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Nu tur čali arī piemērus uzrakstīji drīzāk tās ir komēdijas.. Tiešam sapista filma ar psiholoģisko spiedienu - Human Centipede. Tas bija ieteikums jums viņu noskatīties.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now