Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

heijaa !

nozipaaju pubaa 5h nonstopaa :( tik ilgi no vietas laikam nebiju kaadus 3gadus speeleejis.kaadaa citaa serverii jau peec pusstundas apniik bet gignaa tomeer ir ar ko speeleejot pabazareet/pareekt :) jaaiziet tagad jaauzmeistaro kkas eedams un tad jaanocholee kaada filma. ir idejas?

Link to comment
Share on other sites

Jau no 6iem rītā sēžu 119. vēlēšanu iecirknī. Tagad jau balsošana pilnā sparā iet un jau man uzbrauca, ka neuzrunāju krievu valodā

Bāc, mana mutere arī ir vēlēšanu komisijā (pavisam citā iecirknī, though), lai dievs stāv klāt tam cilvēkam, kurš viņai par ko tādu piesiesies. :lol:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Pizdu....Vakar tak bija 5diena? Man ir kauns....Esmu totalakaaa cukaa...Man patiikaaa.... Vakar 3.5l Rumu uz 4triem 2vas no taam sievietes izpixajaam ...Lidz pat 6:00 skatos esmu pixajis, spriezhot pec pedejaam SMS, no ritaa pamostos sushnjaks bet labi ka leduskapiidraugiem bija 3x1.5l nocenots sidrs :DD 2l panjeemu uz kruuts un uzreiz pec cilveka sajutos,nu jau saak iziet un saak sudigi palikt ...Steidzami majas bus jauzlaapaas..

Link to comment
Share on other sites

un man likās tu turi. Tad jau sanāk, ka gignā ir specīgāki dzērāji par tevi. Mēs GIGNa tusā katrs normāli pa litram rumu izdzērām..Un vēl kājās turējāmies! Laikam tomēr īstu vīru mantu tu neturi, tikai visiem stāsti kā dzersties, bet patiesībā pussys koktēļus dzer, kurus vēl ar ūdeni šķaida :D

Link to comment
Share on other sites

заебали латишы, идити голосавать ЗА лучше

Stacija, Riga - Krievija. Kur problemas ? Brauc un sildi savas valsts ekonomiku un beidz cikstet. pidrrrrrrrrrrr.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...