Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Meeh, jāpiekrīt ezītim. Tu pārāk daudz tici reklāmām.

P.S. Es gribu kakāt.

1kart tas nav ezis kas to raxtiija tas ir kaads no JUMS... Smadzenes es nevaru nodzert,jo es vairs iisti nedzeru... JA gribi d1rst,tev kaadi skjerslji kapec TU to nevari paveikt? Un reklamas,tak tam ir domatas,lai speetu parliecinat cilveekus,un domaa ka tie ir tukshi vaardi un ka nepalidz atjaunoties aknaam>?

Link to comment
Share on other sites

smogs galvenais dzilji elpot un neparforseet un pirms tam iesildiities :) Tad aknas neasinjos :)

Shodien redzeju kaut kadas BRIINUM ZAAALES nju tjipa pa LNT reklameeja, kas palidzees atjaunoties manaam AKNAAM...Tjipa ja daudz dzer,pipaa ,neveseliigi eed... IEdzer Bio Fasum ,tjipa kaut kaaa taa un aknas atjaunosies... Bet nee nee aprilja joks tas nebija,jo ne 1mo reizi to reklamu redzeeeju...

Tas būtu tāpat kā es par šo tēmu dzirdēju vienā radio raidījumā. Respektīvi domā tu varēsi mierīgi dzert neveselīgi ēst un to visu segt ar tabletes iedzeršanu. Tas būs tas pats, ka tev kāds ar bomi dos pa galvu un tu tikai iedzersi aspirīnu lai nesāpētu.

Ja nemaldos aknas bija viens no tiem orgāniem kas neatjaunojas vai arī atjaunošanās process ir ļoti ilgs.

Edited by LAVRx
Link to comment
Share on other sites

Ja nemaldos aknas bija viens no tiem orgāniem kas neatjaunojas vai arī atjaunošanās process ir ļoti ilgs.

No visiem orgāniem aknām piemīt vislielākā spēja atjaunoties.

Link to comment
Share on other sites

comon, goodij, esmu apbēdināts :) tu tici ka neko nedarot var nomest svaru, bet netici zīlniecēm? WTF ?

Ar svaru esmu samierinajies jo taisot presiites ik dienaa ar vairakiem piegaajieniem pa 30reizeem 3-5reizhu dienaa, velamais rezultaats naak lenaam bet ir juutams :) Svars kriiitas, alus dzershana netraucee..Apkartmeers arii samazinaas,un esmu kljuvis kustiigaaks un lokanaaks :)

Varbut nav ta ka neticu zilnieceem,bet ta ka bails ka nespeshu samierinaties ar to ko vina man pateiks...Jo visas slimiibas ir galvaa un ja man galvaa buus tas ko vinja man pateiks, un tur noteikti buus kaut kas slikts,tas mani nobeigs...

Link to comment
Share on other sites

Good men, gribi dzirdēt labāko daļu par presītēm?? Ar presīšu vingrinājumiem tu nevari nomest svaru, bet tas tā. Tev vajag diētu un kardio vingrinājumus. Kā arī nevar nomest svaru konkrētā ķermeņa zonā, bet tu laikam esi viens no izņēmumiem.

Link to comment
Share on other sites

Good men, gribi dzirdēt labāko daļu par presītēm?? AAr presīšu vingrinājumiem tu nevari nomest svaru, bet tas tā. Tev vajag diētu un kardio vingrinājumus. Kā arī nevar nomest svaru konkrētā ķermeņa zonā, bet tu laikam esi viens no izņēmumiem.

Nu tad tu smagi kļūdies...5kg ir nomesti..Neieturot nekādu diētu...Dzerot pifchikus un eedot friii...Viduklis ir stingraaks palicis..Un tas viss 3ned. laikaa...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...