Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Ko jūs te murgojat, parēķini cik cilvēkiem ir liekais svars, tas teiciesn "liekais svars" vispār stulbi, skan, kas kuram lieks, kas kuram bonuss un masa... Kopš kura laika "liekais svars" traucē nodarboties ar sportu? Jūs domājat par ko jūs runājat? Un kas tas par terminu "nodzerta miesasbūve" kurai ir piemērots attiecīgs liekais svars? Tie ir kaut kādi jaunatklājumi par kuriem es neko nezinu?

Link to comment
Share on other sites

Miegs miegs miegs nak :( Cerams kaut kaa sakaartosies vakars lai var shodien atlaist, kaa nekaa 5diena, un tad abas parejas dienas atpusties majas ar iedomu draugiem.

EDIT: Vārda "pizģec" angliskais tulkojums: Very difficult situation without any solution

Link to comment
Share on other sites

Vakar vakara izgāšanās bija tas, ka braucām salūtu skatīties no dienvidu tilta. Nolikām mašīnu pie kaut kādām noliktavām un gājām uz tilta. Cilvēki bija ļoti daudz un arī mašīnas bija padaudz apstājušās. Gaidam, gaidam, bet kā salūts nav tā nav. Zvanu paziņam un prasu cikos īsti sāksies un šis smejoties saka, ka tulīt jau beigsies. Neredzējām pat ne gaismiņas, skaņa gan uz beigām bija dzirdama. Caur vecrīgu vispār nebija iespējams izbraukt, domājām sākumā likt ministru kabinetā, bet līdz turienei tā arī netikām. Vecrīga pārbāzta. Ejam pa brīvības ielu prom no centra un domājam, kur lai pasēž, kur maz cilvēku. Meitenes iesaka iet uz chilli picu kas atrodas netālu no Dailes teātra. Iegājām iekšā un mums saka, ka vietu nav. Gaidījām aptuveni 15min kamēr tikām pie galda. Paēdām pasēdējām līdz 00:30 un tad uz Olympic. Izdzērām 4 tekilas metrus Olimpikā. Vinēju kopumā ap 250 Ls automātā. Ap 7 pārradāmies mājās. 16:00 pamodos. Bija doma braukt uz baseinu šodien, bet būs jāpārceļ uz rītdienu. Grūti pierast, ka ap 4 jau tumšs. Kautkas interesants jāizdomā vakaram, bez iedzeršanas. Mans prom.

Link to comment
Share on other sites

Jām, mēs braucām uz salūtu, izdomājām palikt uz krasta ielas pie dzelzceļa tilta, visi tur tā smuki salikuši mašīnas ceļa malā ar domu, ka būs vieglāk tikt prom & stuff. Beigu beigās pat nenoskatījāmies salūtu līdz galam, aizbraucām prom. Nepietiek ar to, ka redzamība bija visai nosacīta dēļ miglas un dažiem kokiem, kas tur no visām malām sanāca priekšā, bet cik tur bija krievu... Staigā, bļaustās, nēsā apkārt alus kastes, mīž turpat, kur cilvēki stāv un gaida salūtu, knapi turās kājās, planē pa ceļu, svētku sajūta pilnīga 0. No visas tās masas latviešu tautības cilvēkus uz pirkstiem varēja saskaitīt, himnu neviens nedziedāja, pilnīgs sviests kopumā. Nu neko, vismaz papildus pieredze, ka nevajag žīdoties, vajag braukt līdz Olimpia stāvlaukumam kā katru gadu un doties kājām uz vietu, kur notiek svētki nevis sarosās sabiedrības pabiras, pofig, ka pēc tam mājās braucot 2 stundas jāsēž korķos. Noslēgumā attinām TV un noskatījāmies salūtu tur, fonā dzerot aukstu alu un uzpīpējot aizvēsturisku ūdenspīpi, not so bad after all. :)

Link to comment
Share on other sites

Es izdzēru 2vus alinjus un tiko noskatijos filmu,ķipa aprakts dzīvs zārkā, kaut kur irākā,nu bļē 1.5h viņš zārkā aprakts tur visiem zvana u.t.t,bet beigās nomirst :DD tāds FAIL,likās ka viņu atrada,bet izrādās atrada citu zārku! :( Lab izdzeršu glāzi vīna un eju gulēt!

Link to comment
Share on other sites

who da fuck are u? :blink:

good men ta jau iespejams pat ir labak nevis uzreiz nomest, tapat kaa ar pipeshanu it ka saka, ka uzreiz partraukt pipet neesot labi, vajagoy mazam :D

ja mnoga zenshin povstre4al nu takuju kak aljona nekogda neebal :D

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...