Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Kurā vietā tu izrāvi, ka es tevi nosaucu pa dauni? :D Tev toč jābiedz dzert (nezinu, vai tik tiešām esi tāds kodējs, vai tikai visiem dirs) un tomēr, nezinu, sāc darīt kko citu, ja tev smadzenēm skābeklis netiek klāt, izej moš laukā? Tak ārā ir svaigs gaiss, etc. labumi, kas tomēr tavām smadzenēm noderētu ;)

eziic, vari iet nahuj ;)

Tas nebija TEV :) Tas bija H!vemindam :) Biju jau izgājis laukā Skābekli uzņemt :) Bet paldies par padomu jebkurā gadījuma :thumbsup:

P.s. H!ve pārlasi savu postu velreiz :) Okej palīdzēšu...Mans prāta līmenis esot atbilstošs tavējam,kad Tev bija 16gadi...Tatad 8gadu starpība,vai ne ko? Tu tikai nerājies...Un vispar ja tu pārlasītu Sīto topicu,tad pamanītu cik ilgi no manis Te ir bijis klusums :)

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

;)

Nomirsti, dauni. Es joprojām nespēju saprast kāpēc tu vēl te raksti, I mean - forumā. Tīri no abām pusēm, gan tavas, gan moderu. Tavas, jo tu tāpat te nevienam nepatīc un neskaitāmas reizes esi pierādījis savu daunismu visiem šī foruma iemītniekiem un moderu, jo tevi pēc visiem sūdiem, ko tu esi sarakstījis, joprojām neviens no šejienes nav nahrenizējis. Vai nu tev tiešām nav dzīves un nav pilnīgi nekas cits darāms kā sēdēt te un rakstīt sūdu vai arī tev ir nopietnas problēmas ar uztveri. Jebkurā gadījumā man tevis nav žēl.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

meitenes mieru, aiz tā, ka nav vairāk tādu spilgtu personāžu, ko nodirst jūs sākat nodirst viens otru, respektīvi hive ar good.

piemēram man arī liekas sviestaini, ko gūdmens rīta spamā raksta, bet tās ir viņa tiesības šeit izpausties, no tā jau cilvēks nepaliek sliktāks, ka reiz pa reizei ieraksta kaut kādu crapu par to kā viņš dzer, viņš gribēja to pateikt un pateica, kam interesēs izlasīs, kam ne tas patīs tālāk.

Link to comment
Share on other sites

Šodien bija kaut kāda sviestaina diena. Nu ok, vakar. 7dien visu dienu nomācījos ekonomiku (140 lpp.), bet šodien kontroldarbā tāpat spēcīgi nofeiloju. Ok, sūds par to. Nāksies pārrakstīt. Pēc lekcijām ar draugu X un divām meitenēm aizgājām pasēdēt uz Čilli. Panesās saruna par draugu Y un viņa meiteni. Ierēcām par to cik forši būtu, ja viņi izšķirtos (jo tā meitene visiem besī) un, bļaģ, pēc divām stundām viņš zvana un saka, ka esot pašķīries (čikse laida pa kreisi). Lūk, tas ir episki lmfao Y atbrauca uz centru parunāties ar mums (izklāstīt savu bēdu, kura nevienam neraustīja). Kamēr runājāmies, X mistiskā veidā paspēja sadirsties (reizi miljono) ar savu otro pusīti (brīnies vai nē, bet meiteni). Man tā jau ir pierasta lieta, bet šoreiz viņš apgalvoja, ka tas esot pa nopietnam (kam es protams neticēju). Nu neko, braucam pie viņa draudzenes runāties. Ko viņi runāja es nezinu, jo man bija visnotaļ dīvaina telefonsaruna ar meiteni no kursa. Šī aizsvilās par jautājumu, kāpēc šodien nebija lekcijās. Sāka kaut ko dirst par to, ka studiju kredīts kaut kā arī ir jāatdod un tāpēc viņa strādājot, blah-blah-blah. Jei bogu, knapi noturējos, lai nepajautātu ko viņa ir sarijusies, vai arī cik ilgi vēl viņai būs īpašās dienas. Pēc tam gan draugos reizes trīs prasīja vai es neesot dusmīgs, etc. Rīt sarunāts pēc lekcijām Čilli pasēdēt. It kā meitene sakarīga, bet jo vairāk iepazīstu, jo mazāk man viņa patīk.

Huj sņim, vismaz SWH Rock vēl ir ar mani :group:

P.S. Beigās izrādās, ka X pašķīrās uz trīs mēnešiem (arī šim es neticu). Tā kā es mācos kopā ar viņa draudzeni un viņš ir mans labākais draugs, tad jūtu, ka tas būs kaut kas verī fuck'd up. Bet nu man poh, RADIO SWH ROCK DZĪVES BAUDĪTĀJIEM + ALUS = WIN!!1

P.P.S. VISKIJS MUCĀ, TRALALALALALAA!

Link to comment
Share on other sites

Ha, vakar (laikam), kad braucu ar vilcienu līdz centram, un vilciens apstājās galastacijā, kā jau noprotams, noskanēja tas sūds, ka jāatstāj vagoni un blablabla, un tika atrubītas gaismas. Tad vienā brīdī viens vecais (nu moš 70 gadi), visā nopietnībā ar tādu intonāciju kā bija tajā reklāmā, kur vecene bļāva "iepriekš bij labāk", iebļāvās - IESLĒDZ GAISMU! :D /ķipa katrā vagonā ir gaismas slēdzīši, kurus var slēgāt iekšā - ārā :P

Grūti aprakstīt to situāciju, bet dzīvē tas izskatījās baigi kruti :)

Link to comment
Share on other sites

Labvakar..>Vakar skatijos hokeju un nafig delj tik super speles nejaushi piedzeeros...Shoriiti bija tik suudigi...galva sapeja uz nebedu...neko dariit...13:00 izliidu no gultas...un pa parsteigumu nebija nets...aizsutiju messegu provaiderim,nafig mani shitaa puisina,ka maskaju 12,50Ls bet nets zuud...ok viss chiki pikisataisija un viss atkal iet...no vo pec vakardienas alinju dzershanas shodien ar larinu panjemaam 3x0,5l snjabja...tagad maz vai 1,2l izdzerti ejam helloween partijaaa..lai gana mazaas meeichas jau prasiaj saldumus :)lab ka bija shokolodas konfektes :) tagad njemsim shnmigu un iesim ielaas :) rimi ir helloween izpardoshanas nakts :) pec tam zu klubu :P aijdaaa :)

Link to comment
Share on other sites

Tā jāipostē man arī te kkas!:)

Tā nu šī ir brīvlaika nedēļa, tad me chillinjaa.. pirms kādām 2 nedēļām salauzu potīti, yo. 3dien uztaisija operaciju, iemočija vienu skrūvi iekšā, nav tās patīkamākās izjūtas <_< . Nejieskau braukt ratā ar moci ar rokām otrādāk.(fail) :D Tad nu man ir sācies gaming time, takā pajiet nevaru un līdz treniniem vēl 4 nedēļas. :(

Tāks, tikko nokačāju TF2 un īsti neko nerubiju izmēģināju visas klases pagaidam scouts likās forshs, bet vēl isti jāsaprot kas tur jādara, lol.

Link to comment
Share on other sites

Šodien no juglas līdz centram braucu 3h, svinēju helovīnus un 4 vakarā izdomāju, ka laiks braukt mājās, 21 autobusā bija tik silti, ka es aizmigu, daļēji to var norakstīt, ka nebiju gulējis, guļu un pamostos, dzirdu ''nākamā pietura imanta 3''. Trīs sekunžu šoks un sāku rēkt līdz asarām pats par sevi, ka nogulēju savu pieturu(tallinas iela) :muahaha: izkāpu ārā un braucu atpakaļ, tā redz gadās, ka neguļ un pa daudz dzer, bet visam ir arī savs pluss, es izgulējos, nenāk miegs vairāk :)

Edited by Epix
Link to comment
Share on other sites

Shaiseee...

atnaku pusdienas no darba, sledzu ieksha savu stacionaro un... HE`S GONE :( nosvila maita ! :@

Nevaru tagad ne CS uzspelet, ne ari sakarigi neta pasedet, jo masas portjikam visi USB porti sachakareti un "a" taustinjsh nerukaa + ari nulliiti uzspiest nemaz nevar ! a taustinju un nulliti nakas no kaut kurienes izkopet un ar CTRL+V visu laiku kopeet... shaisee...

Es zinaju, ka vajadzeja laicigi tomer nopirkt jaunu baroshanas bloku PC ! Jau tad kad atteicas baroshanas bloka ventilatorinjsh :(

REZUMĒ !!! FUCK all nerds !

Link to comment
Share on other sites

:meitene:

katerorija? :)

Šodien neapmeklēju skolu jo piecēlos 11 :(

Šodien uz vieniem aizgāju uz pastu pakaļ videokarte :) Esmu vienkārši starā :)

Pēc pāris stundām atkal apmeklēju pastu,lai nosūtītu savējo (mums bija apmaiņa)

savā serverī,kuru turu "ForFun" pēc,ienāca kāmis,tas tur Kaku stumdītājs,man nepatika viņa klātbūtne,līdz ar to es viņu nobanoju :) Pareizāk /pban ,parcik šim jaunēklim smadzenes nav pareizajā galā,čoms ņem manu serveri DDoso,klauns :superlol:

Edited by GEAR
Link to comment
Share on other sites

Kā jau iepriekš minēju ,ka braukšu uz kalnu,tad nu arī biju, nu pirmajai reizei tas maksligais sniegs ir ok, bet jāsaka godīgi viņš neslīd tā kā vajadzētu....bet kopumā esmu diez gan apmierināts :) ā jā dodaties uz to lido kalnu aši, viņi dod tēju par brīvu, jo viņiem nav kases aparāta :muahaha:

Link to comment
Share on other sites

Jau kādu laiciņu sēžu un spēlēju pokeru, bet aliņa ietekmē man diez ko nesokas ! Šķiet, ka esmu neapturams, lidz brīdim, kad ar setu atduros pret kat ko tik tiešām neiespējamu... ai, po par pokeru. Izdomāju uzlikt vilkties CS... iepriekšējajā postā lasījāt par manām nedienām ar A un 0 tausiņu... nu es esmu izdomājies ko interesantu :D Sēžu gultā, portatīvais priekšā uz krēsla, stacinārā monis pa labi, klava klēpī un pele uz dīvāna malas. Savienoju visu ejošo kopā. Portatīvais man sanāk bezmazvai kā sistēmas bloks šobrīd ! :D

Itkā vajadzētu iet gulēt šādā reibumā, bet es izdomāju, ka tomēr vajadzētu pagaidīt kamēr CS novilksies un pamēģināt kā CS vilks uz vīrusoto portatīvo! Tad jau manīs kā maukšu !

Rīt itkā jāiet strādāt, bet tas tikai 10os, tad jau var. Es pat nez kapēc rakstu un kas par huinju, bet whatever...

aaaa... šas jābūt tizlam tekstam būtu tā kā no eLvee vai haveaniceday... mani personigi antipātiju čeli ! Un zini ko es viņiem teicu ? --> EJ DIRST KUŅA !

Link to comment
Share on other sites

:lame:

:(

Šodien sasmērēju skolā sev visu jaku ar tinti :superlol:

Vēl varu pastāstīt ka beidzot atkasījos no kāmja tizlajiem izgājieniem ar DDoS :)

un jā,tulīt paēdīšu un ķeršos pie topika izveidošanas

Link to comment
Share on other sites

Bljaviens, vakar ar draugiem normali iesakam iedzeram un aizgajam tuseties, bet pec velak gribejas vel dzert, tad panjemam vel! Un beigu beigas biju sakavies ar vienu dzeku un nonacis policijas iecirkni! Itka promiles bija tikai 1.89, bet biju bezfilma! Mosk vel promiles nebija uzkapushas vai ka ta? Bet ka tur vispar ir ar tam promilem? Kad vinjas sak uzradities? uzreiz tad, kad juti ka ir shtimis? vai ka?

Link to comment
Share on other sites

Man kārtējās vienmuļās brīvdienas pie TV, jo pēc pagaišās nedēļas piedzīvojuma nedaudz jāatkopjas. Biju uz kino, uz filmu " Svešiniece pilsētā " vai kaut kā. Domāju, ka meitenei arī nepatiks, bet tomēr normāli norēcu dupsi lmfao

Laiks arī palicis auksts, tamdēļ vispār nekur iet negribās. Varētu aizšaut uz veicīša pēc aliņa, bet tāds besis, ka nevar. Rodstveņņiki aizplanēja kost, es te 1 pats mājās ar alkoholu(atlants utt.) Iesakat kādu filmu šim vakaram. Tādu kuru, tiešām ir vērts skatīties.

Kādus 2 mēnešus jau cs arī neesmu spēlējis un tam ir arī panākumi - skolā piedalījos eseju konkursā un bija 2. labākā man. Vidējā atzīme ir 7, laikam beidzot dzīve iet uz augšu :thumbsup:

Edited by Garsho alus
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...