Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Vienkārši ''pipec'', ja kāds interesējas par sportu un hokeju zinās, ka nesen nomira jauna Krievijas hokeja zvaigzne! Nu ķip kā jau vienmēr sirds problēmas! Nu ok, šodien ieeju eSportā skatos kautkāds raksts, ieeju izlasu un nedaudz apstulbu, diviem ārstiem ja nemaldos mūža diskfalifikācija, tad kautkādam faking menedžerim un ģenerālmenedžerim (kapēc viņš tur iesaistīts točna nezinu) beztermiņa diskābels! Manuprāt visiem tiem sportistiem, problēmas sākās jau mazotnē! Ļoti daudz, kas atkarīgs no trenera, kas tevi trenējis agrāk, un svarīgi ir tas kā viņš sakārto slodzes, lai pārāk nenoslogotu censoņa sirdi!

Link to comment
Share on other sites

Esi palaidis garām svarīgāko no ziņām šajā tēmā. Atklājās, ka Čerepanovs bija lietojis anaboliskos steroīdus, ko nekādā gadījumā nedrīkst lietot sirds mazspējas vai citu slimību gadījumos (jaunajam censonim bija kaut kāda smaga kaite, steroīdi viņa sirdi nokautēja).

Link to comment
Share on other sites

+

aarstiem un mendzeriem taa diskvalifikaacija ir tikai KHL nevis vispaar hokejaa... Vinji var straadaat jebkur citur (Somija,Čehija, Vaacija) tikai ne KHL sisteemaa... Ja ruupiigaak lasiitu nevis paarskrietu ar aciim saprastu/pamaniitu...

Edited by ThoM. YorK.
Link to comment
Share on other sites

Klausaties domāju visi ir redzējuši superīgo reklāmu par Viasat Sport Baltic jauno kanālu,

Un uzreiz uzradās jautājums, es lietoju parasto Viasat paketi un vai man būs šis superīgais kanāls? Izlasīju viasat mājaslapā, ka tipja VIASAT SPORT 2 un 3 aizstās ar SPORT BALTIC kanālu, bet nekā nav, kaut vai kanāls atvērās jau no 7.janvāra...

EDIT: Rūpīgāk paskatījos, jes jes man ir tas kanāls, tagad jāgaida basketbols.

EDIT2: mind, mums vajag vēl klana memberus, bet tādi kā mēs vairāk nav.

Mūsu bariņāā tikt ir ļoti grūti, kā nekā mēs esam ze best of the best. Vispār GIGNam jātaisa speciāla grupa priekš mums: ''Ā-Komanda'', kā nekā mēs esam īpaši. :khehehe:

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

man bērnības draugs jau no maza vecuma sāka hokejā trenēties. sencis šausmīgi bij safanojies un jauno talantu, ar kuru naudu pelnīt, gribēja uzaudzināt. treniņi katru darba dienu 3 reizes dienā, kamēr gadu atpakaļ čalim sirds vārsts nobeidzās. tagad viņš ir invalīds uz mūžu. tā ir ar to sportu. viens no tūkstoša ko sasniedz, bet ar pārējiem skumjas lietas notiek.

Link to comment
Share on other sites

Mūsu bariņāā tikt ir ļoti grūti, kā nekā mēs esam ze best of the best. Vispār GIGNam jātaisa speciāla grupa priekš mums: ''Ā-Komanda'', kā nekā mēs esam īpaši. :khehehe:

:D

mēs esam izmiroša spēcija :(

jāgaida jauniņie :/ : P

Sorry čaļi uz manīm acis nemetat, man ir pašam savs klubiņš ar Norki un aderu aka PATS HARIJS

Link to comment
Share on other sites

Kas pa klubiņu kvelid? :blink:

EDIT: labi labi cash, bet šeit ir bijuši vienvārdu posti, vienas emocijas posti un viņiem nekas un man par teikumu jau draud.

EDIT2: Vai tās galactiko kartes ir uz visiem veikaliem der? Piemēram Origo, iekš origo ir veikals ''636'' vai tur derēs mana karte?

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

Eeeeeej džeki :* Jus tagad nodomasiet what da fack,GooD MeN tak te veselu muzhibu neko nav raxtijis,bet stasts ir par to ka esmu laikam nobriedis shodien kost :DD Nu jaa paareiz uzraxtiiju es kodiishu un CS speleshu :) Taa kaa man riitaa briiivs tad uztaisiishu tadu maziitinju chillingu at home :D ALONE :DD Vopshem jaiet CS`aaa pujkaam nervus pabojaat :)

P.s. Es jau chilloju :khehehe:

Edited by GooD`MeN
Link to comment
Share on other sites

vauv, šodien bija jāpilda md ģeometrijā (6uzdevumi) un lol, es nemūžam viņus neizpildītu (ģeometrija nekad nebija mana stiprā puse), bet šodien es viņus visus izpildīju pa 10minūtēm pie tam viss pareizs. Kā tas notika? :o Es jūtu, ka paliku gudrāks, un tūlīt drīz jau KD, ģeometrijā un ceru uz 6-7 (vairāk par 4 iekš kd nekad vēl nebija) vauv. Es esmu šokā.

Kāds rīt ap 13:30-15:00 nebrauc slidot uz Lido? Mums mainās stundu saraksti un tādeļ tagad divi sporti ir pirmdienās pēdējie un visu ziemu (cik nu palika tās ziemas) braukāsim uz Lido.

Bet tagad gribu atrast filmu ar Melu Gibsonu un nosaukumu aizmirsu :[ Bet ļoti populāra filma, tur tipja senie laiki un tur karoja un viņš savāca sev vīrus (armiju) un tad viņi kā ''skoti'' (tauta) tipja karoja pret citiem un viņi vēl tur dibenus rādīja pretiniekiem, bet beigās viņu nogalināja, kā saucās filma?

EDIT: 777 posts

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

bļāviens vakar vakarā biju iegājis ar draugiem veikalā "maxima" nopirkām divus nul septiņi un pāris filmas tur čipsus utt. Kad iznācām arā es redzēju, ka kautkas ļoti deg ar milzīgām liesmam un dūmiem, dzirksteles tā krita un gāja pa gaisu. Es paskatījos un tas bija tieši tur kur manas mājas, es skrēju ātri uz mājām skatīties vai nedeg man kas, un beigās viss tas dega tieši blakām manām māja, tur bija aizdedzies šķūnis divstāvu, un viņš tā uzliesmoja pāris minutēs, tur vienā minūtē. Man bija tādas bailes, ka liesmas nepāriet uz manu māju...

Bet beigās ugunsdzēsēji savu darbi darīja ļoti labi, un viss notika labi :)

Nodega lidz pamatiem tikai sķūnis un tas arī bija viss.

Esmu priecīgs par ugunsdzēsēju darbu.

Link to comment
Share on other sites

Nu vairвk nekв biрiт, biju tв pвrbijies..

Jo pвris gadus atpakaп dega kuldоga nenormвli daudz ..

Vienв dienв dega 7 mвjas..

Banka, Manas фmes mвja, kaimiтu mвja, slimnоca, vel viena kaimiтu mвja, рнытi divi.

edit: tвda domв bija man pagaiрo gad iet par ugunsdzзsзju tur normвli var nopelnоt, izglab kвdu plusв dabы $

Edited by snopy_
Link to comment
Share on other sites

Tur kur man ir double post tur bija raksts no "norkiz" Neliekat tik vārnu par double post! :)

Amn, Kuldīgā tajā vakarā dega cik sapratu pieci šķūņi, bija atkal kautkāds idiņš kam nebija ko darīt, un viņu menti atrada un aizturēja. Tagad mierīgi var uzelpot.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...