Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Kļūstu vecs. Vakar taisot ciet bagāžnieku sastiepu muguru un šorīt knapi izkāpu no gultas lol.

7dien biju uz pirti ar veco klasi. Pasākums so/so. Neteikšu, ka bija baigi interesanti. Vienam čalim, kurš jau bija labā kondīcijā, uztaisīju zbiso kokteili - viskijs, šņabis un alus :D Tad gan bija totāls knockouts. Mums tāda tradīcija - katrā pasākumā viņu piedzirdīt :) Aa, un no rīta viņš pamodās ar lielu uzrakstu "FAIL" uz pieres un pāris pimpīšiem šur un tur, he he.

Jau otro vakaru pēc kārtas līdz trijiem pie komja nosēžu. Skumji, mljad. Jau 80. reizi secināju, ka nets ir palicis totāli garlaicīgs, bet vienalga sēžu. Miegs arī kaut kur sen papisies.

Čau!

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Nu jā, sadzēros aiz fakta, ka esmu nolēmis pēc Jaunā gada vismaz gadu turēt bez alus, nu vismaz ir tāda cerība, ka pietiks gribasspēka, tāpēc tagad līdz tam liktenīgajam datumam ir jālieto tā, lai pietiek arī nākamajam gadam, bet ne par to bija runa. Atnākot mājās pamanīju, ka novilkusies filma, kuru aiz-neko-darīt pa dienu biju ielicis savā ūūtorrentā. Varbūt alus iespaidā esmu palicis jocīgs, bet pēc filmas paliku uz nelielas pauzes. Filmu sauc Its All Gone Pete Tong. Cik sapratu, ņemta no patiesiem notikumiem. Tagad mēģinu sagoglēt vai tāds DJ tiešām ir eksistējis un vai viņam tiešām ir kāds gabals, ko varētu noklausīties. Nesanāk pārāk labi, bet rīt noteikti mēģināšu vēlreiz. Veiksmīgu gulēšanu un jaukus svētkus. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Vēl neguļu. Rīt piecelšos ne ātrāk kā 14. Visa diena atkal pa dirsu. Un tas viss tāpēc, ka bezjēgā nosēdēju pie kompja. Kaut kas jāmaina. Šitā nav dzīvošana..

eziic, ir gan tāds DJ, turklāt diezgan zināms. http://www.petetong.com/ Kā tu domā gadu bez aliņa iztikt? Es ar visu savu kuņģa čūlu nespēju atturēties. Tagad esmu nolēmies pārvākties uz kaut ko stiprāku. Šņabi un viskiju iedzert nevaru. Varētu rumu un jēgerīti pamēģināt. Nav vēl aiztikti..

Link to comment
Share on other sites

Eziit Pete Tong ir klasnijs dīdžejs, daži gabali ir awesome, no saukt gan nevaru, jo tik liels fanāts vel neesmu, pagūglē, paūtorrento gan jau atradīsi.

cash jēgerīts ar dynamit iet nereāli iekšā, liekas, ka kakla zāles dzer, bet ir ņamma un pat tas reibums nav tik pretīgs kā no šņabja, ideāli uzsit fīlingu :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Tiešī tā man perfekti tas pats.

Ne forumos vairs ko jaunu var atrast ne vispār nav ko darīt :(

Cik vien tf2 vai cs uzspelēt un viss.

Paskatos filmas un eju gulēt ap 4.

Es gan cash eju cikos gribu gulēt un ilgāk par 12:00 nevaru nogulēt!!

Vienkārši nevaru :D Nezinu kapēc :)

Edited by snopy_
Link to comment
Share on other sites

Vajar ļoti jauki pasēdējām ar ģimeni pie mazas eglītes un dzērām šampānieti. Jutos lieliski.

Šodien no rīta pieceļos, un nevaru paskustināt savu galvu. Sāp labajā pusē kakls. Ja galvu kustinu pa kreisi tad nekā, bet ja pa labi tad āūuuč.

Pie ārsta negribas iet, jo noteikti tad iegušos slimnīcā.

Link to comment
Share on other sites

Ak dievs pašam ir noskaņa tāda, ka ziemassvētkos nedzer, bet vakar konkrēti apmāvos un neatcerējos kur esmu.

Nesaprotu, ka no trijiem nul septiņ un vien zipu var tā apmaukties uz 3 dzekiem un 3babām kas nedzēra daudz.

(+ kam nevajag daudz) :D

Ah, bet nu atnācu mājās ap pus deviņiem un gulēju :)

Link to comment
Share on other sites

Nesaprotu, ka no trijiem nul septiņ un vien zipu var tā apmaukties uz 3 dzekiem un 3babām kas nedzēra daudz.

(+ kam nevajag daudz) :D

Ah, bet nu atnācu mājās ap pus deviņiem un gulēju :)

Parasti tā notiek, vecgada vakarā.

Nevis Z-Svētkos :D

Link to comment
Share on other sites

eziic, ir gan tāds DJ, turklāt diezgan zināms. http://www.petetong.com/ Kā tu domā gadu bez aliņa iztikt?

Iesaku noskatīties to filmu, kuru pieminēju, kad nav ko darīt. Tas Pete Tong eksistē kā persona, bet ne par viņu ir tās filmas ideja, viņš vnk figurē filmas nosaukumā. Ideja bija par to Frankie Wilde, bet beigu beigās tomēr sagoglēju, ka tā ir tīri fiktīva persona, kas mani nedaudz apbēdināja, jo filmu vilku ar domu, ka tā tik tiešām būs balstīta uz true story. Nu tas tā. :)

Ziemassvētki iesvinēti, noskaņas gan joprojām tā īsti nav, tomēr mājās ceptiem pīrāgiem viennozīmīgi +10. Runājot par to dzeršanu Ziemassvētku vakarā, nesaskatu tur neko ūberļaunu, pats pēc ģimeniskā pasākuma, kurš piebeidzās pirms pusnakts, turpmāko vakara/nakts daļu pavadīju alus noskaņās un nejūtos par to vainīgs. Kopumā tīri labi, vienīgais Ziemassvētku brīnums pagaidām novērots tāds, ka no rīta kakājošie rūķīši nebija uzdevumu augstumos, laikam aizņemti ar dāvanām. Tas priecē. Un, protams, priecē, ka vismaz tur, kur svētkus svinu es, sniega ir pietiekoši dažāda veida izklaidēm - sākot no sniegavīriem un velšanos no kalna un beidzot ar dažāda veida autopriekiem.

Runājot par to alus ideju, šobrīd jau nedaudz sāku šaubīties, bet es tomēr mēģināšu. Esmu jau paspējis noskatīt labu bezalkoholisko alu, kas man šim mērķim varētu palīdzēt, tā ka cerams, ka būs ok. :) Lai nu kā, vēl nav 31., tātad jāturpina svinēt. Veiksmīgi. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Esmu runājis. !

ALI^ es domāju tieši tā pat, bet vienkārši kautkā sanāca tā tizli, pats visiem pa dienu un vakarā teicu, ka lai nedzer, jo dzer tik jaunā gadā, jo lai zs svin ar ģimeni.

Bet vakarā vis apgriezās ar kajām gaisā :(

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...