Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

K-kads murgs temperatuura jau no 5dienas un visu laiku 37 - 37.2 Shodien jaiet atkal pie aarsta ceru ka uz nekadam analizem vai pie lora jaiet nebus.

Iesnas sak paries...Jasasprauz batonus ausis :D

Nav kadi ieteikumi ka to temperaturu dabut nost?

Link to comment
Share on other sites

es dzeru 2 variantos pret temperaturu

1) kjeerpju teja ( a fuk kur tu tadu dabusi) un pec dienas esmu vesels

2) shnabis + upenju sula = uzkarse sulu, piegazh shnjabi un zem segas.. sviidiidi ka cuuka, bet efektiivi afigenna + pec 5 kruuzes jau gribas arsteties talak :)

Link to comment
Share on other sites

Man nav 38 temperatuura tapec svist es nevaru un meiginat vinju nosist tados veidos ari. Aizgaju lidz arstam iedeva antibiotikas k-kadas. 5dien no riita eju atkal... Visam itka labi jabut. Un tad 1dien jaiet analizes nodot jo redz man tadas sen nav taisiitas.

Link to comment
Share on other sites

Shodien jau jutos labak... Pa degunu nak araa iesnas ar k-kadam strutam. Gaidu kad atvediis juras salii tas tjip dziedejot...Riit atkal pie aarsta shonedelj jau 3. reizi. Ceru ka viss bus labi un vareshu mierigi araa sedet un dzert alinjus ^^

Link to comment
Share on other sites

:muahaha:

nea, to rakstīšu es :(

vakar jaunpilī notika airobikas festivāls. Dzērām ābolu šņabi kkādā ūķī, riktīgi pieliku mūli. Vēlāk dzēru pie dj backroomā. Tur jav bija labāk, bet tāpat 50% neatceros.

Link to comment
Share on other sites

uhh.. piecelos 9 pec litriiga PUTINKa shnabja tukshoshas vel no kreivzemes atvestaa un biju uz lauka un ik aa apstradaju 18 HA zemes samera stiligi man patk aa klausijos ari swh interviju ar nordu to jauno rezhisoru normals vecis liekas a un es esmu stiligs jo shito tekstu uzrakstiju bez komatiem un punktiem :)

Link to comment
Share on other sites

Same here. Vakar uz to izstādi bija viens čoms un teica, ka tur nekā TĀDA nav. Tāpēc sēdēšu mājās un gaidīšu bildes. Pietika jau iegrābties ar Battery Drag Meeting. Vēl joprojām nesaprotu par ko es samaksāju 7 Ls.

Jā, šodien laiciņš ārā foršs.. Vēlāk būs jāiziet ārā paskriet, savādāk jūtu, ka sportā skriet 3 km būs pizduj :D

Link to comment
Share on other sites

Draugs bija shodien eksotika. Teica ka mashinas ka silkjes muca. Tuvu viena pie otra un nekaa ipasha tur nav... Safoceja k-kadas bildes cik pastijos no kameras fufelis kartejais.

Bet ta tiri forsha diena izstaigajos pa lielajiem veikaliem centra mekleju saules brilles neko ladziigu neatradu. Nevajag man nekadas pa 60Ls nebushu no tiem kas to var atlauties. Kads nezin kur var iegadaties samera normala summa brilles? Nu tas ir lidz 20Ls!

Shodien pa krastmalu bija moču parade pie saules akmenja sedeju tada skanja itka vilciens brauktu :) Moču sezona atklata tad jau var pieteikties pa donoru :)

Labi pavadita diena bez alkahola :D Antibiotikas vel lidz 1dienai jadzer.

Ieteiktu visiem iziet araa pastaigaties paelpot svaigo gaisu ;) Tagad jau bish vesaks palika bet tapat forsh silts vejinsh. :)

Link to comment
Share on other sites

Kā jau noprotams man deadalive un benciku neizdevās piecelt :D

Un auto Exotica nebija nemaz tik liels sūds kā te daudzi izsakās... Ko vēlējos redzēt to arī tur ieraudzīju un savu necilo siekaliņu patecināju...

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...