#wL.Media Posted January 18, 2016 Report Share Posted January 18, 2016 (edited) eueueue, tankeri, kādu avataru esmu nozadzis? Ja tu par šo foruma avataru tad viņš man jau no 09(??) gada? Tākā ja esmu nozadzis kautko, es atvainošos tavā priekšā, bet ja nē, tad kšs. P.S. man patīk gari rakstīt un, kad man gari atbild tākā plusiņš Jeyrazzam Edited January 18, 2016 by #wL.Media 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 (edited) Kāds vēl spēlēs Blade & Soul? Pēc nepilnām 5h jau būs iespēja sākt spēlēt. Jā, arī EU serveros. http://www.bladeandsoul.com/en/ http://www.twitch.tv/bladeandsoul Tie, kas spēlēs, varat pieaddot mani: atkars. Ebon Hall serveris. Edited January 19, 2016 by atkars Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 cs 4 life 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 Man 144hz monitors prom līdz februārim, cs paspēlēt grūtāk, tāpēc tur ieeju reti. Pēc tam back to cs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 http://imgur.com/AXsQPyQ nais 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted January 19, 2016 Report Share Posted January 19, 2016 atkar, yes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZbits Posted January 20, 2016 Report Share Posted January 20, 2016 Izskatās līdzīga TERAi. Pamēģināšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Sveiki, kāds varētu pateikt kā atbrīvoties no nevēlami uznirstošām jaunām cilnēm chrome browserī, nevaru normāli ieiet nevienā lapā vai nospiest kādu vietu, ka atveras citas random nevēlamas lapas. Labi itkā mcafee antiviruss bloķē viņas, bet nepietiek tas ka steamā arī tās lapas veras vaļā un pat spēlējot csgo atveras lapa kuru es pat nevaru atrast kur viņu izslēgt un fonā skan tikai debīla reklāma. Visu google izmeklēju neko neatradu. Ir kāds sakarīgs variants, ne pārinstalējot operētāj sistēmu? Varbūt jāmaina antivīrus? Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Es teiktu pārinstalē windows, pilns ar drazu. Pēc tam nelieto vairs mcafee, jo to pat par anti vīrusu nosaukt nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Sveiki, kāds varētu pateikt kā atbrīvoties no nevēlami uznirstošām jaunām cilnēm chrome browserī, nevaru normāli ieiet nevienā lapā vai nospiest kādu vietu, ka atveras citas random nevēlamas lapas. Labi itkā mcafee antiviruss bloķē viņas, bet nepietiek tas ka steamā arī tās lapas veras vaļā un pat spēlējot csgo atveras lapa kuru es pat nevaru atrast kur viņu izslēgt un fonā skan tikai debīla reklāma. Visu google izmeklēju neko neatradu. Ir kāds sakarīgs variants, ne pārinstalējot operētāj sistēmu? Varbūt jāmaina antivīrus? Paldies adblock? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted January 23, 2016 Report Share Posted January 23, 2016 Bija pašam jāpalīdz vienam cilvēkam atbrīvoties no šiem popup sūdiem, izrādās ka mistiskā veidā bija uzinstelējis to sūdu. Neatceros kā viņu sauca, bet ja tu apskaties uz tām reklāmām kuras lec ārā tur ir jābūt nosaukumam no kurienes nāk un vienkārši izdzēs to appu control panelī, pašā browserī nemaz nekas nebija jādara. Nezinu vai runājam par vienu un to pašu lietu bet izklausās identiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 neizmantoju antivirusus jau hz cik gadus un nav nekadu problemu, vnk nevajag iet kkadas neuzticamas saitees, parnuhas striimot def saitos nevis google meklet ;d tad nebus problemas 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 adblock un viss,ej kur gribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Šādā gadījumā Adblock ir tāds pats risinājums kā korķis ānusā pie caurejas. Jāmeklē cēlonis, no sākuma atinstalēt visus aizdomīgas pluginus browserim, tad čekot programmas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 man tas pats bija. ieraksti googlee download MBAM , izskenee ar vinu pc, vins atradis visus shitos meslus un izdzesis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 30, 2016 Report Share Posted January 30, 2016 Šeit pat AVG Free sūdam vajadzētu ar šo tikt galā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Esmu ļoti neprasmīgs. Tildes birojs labo kļūdas wordā un skype (datorā), bet google chrome labo tikai angļu valodu. Kur to var nomainīt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 31, 2016 Report Share Posted January 31, 2016 Tev vajag pievienot LV vārdnīcu iekš firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted February 5, 2016 Report Share Posted February 5, 2016 (edited) http://www.twitch.tv/nightmare1092 Edited February 5, 2016 by atkars 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 Its back online Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted February 8, 2016 Report Share Posted February 8, 2016 A es vakar gribēju CS uzkapāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Kas bij noticis ar gign kasti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Kuces līst, viskijs dejo. Cash is back in town? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Umad Posted February 9, 2016 Report Share Posted February 9, 2016 Gignu biju izslēdzis Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnCroft Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 O, čau! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now