Pusdzīvais Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Tagad murdziņš dzīvos rīgā un nākamgad balle pie usmas ezera atkal būs pa tālu un nebrauks 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Eu, eksperti. Kur blasteram nomainīt ekrānu? Pirmo reizi truba saplīsa un lmt grib 130 eiro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 es teiktu, ka nav vērts nemaz viņu remontēt. lmt grib kosmosu, privātie uzliks galīgi gavno un viss būs slikti. var jau būt arī ok, bet es par to šaubos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Man vajag šo saremontēt un atdot lmt pa to atvērto līgumu. Jo lētāk jo labāk. Kvalitāte pohuj Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 tad zvani servisiem un izvēlies lētāko, easy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Man vajag šo saremontēt un atdot lmt pa to atvērto līgumu. Jo lētāk jo labāk. Kvalitāte pohuj Pasaki precīzu modeli, man drīz beigsies sezona, jāsāk domāt par haltūrām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Pasaki precīzu modeli, man drīz beigsies sezona, jāsāk domāt par haltūrām. Just 5 blaster. Cik saprotu tas ir kaut kāds rebrands Elophone. Viss kas vajadzīgs ir lai atdodot LMT tie lošaras nesaprastu ka ekrāns mainīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 (edited) LABOTS 1. . 2. Es nebraucu, jo es beidzu strādāt vēlu naktī un tā kā sestdienā bija citi plāni, nebija vērts braukt uz rīta pusi paskatīties uz pielietajiem mūļiem un braukt mājās turp atpakaļ ap 400-500km. 3. Jebkurš pie pilna prāta saprot, ka tā bija pareizā izvēle no manas puses. Edit 2: Ja tu gribi piepisties par mēnesi vecu tēmu, tad samierinies ar rezultātu Svētais gars atradies. Edited August 25, 2015 by Nightmares^^ vai tiešām nemāki bez rupjībām? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Just 5 blaster. Cik saprotu tas ir kaut kāds rebrands Elophone. Viss kas vajadzīgs ir lai atdodot LMT tie lošaras nesaprastu ka ekrāns mainīts. Sk, es tikai Samsūdus/Āboļus taisu. Vari pamēģināt aiznest uz merķeļa ielu, pretī cirkam ir viena vieta, kur remontē par demokrātiskām cenām. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Dabūju bezmaksas biļetes uz to forumcinemas esl pasākumu, aizgājām noskatijāmies pirmās kartes spēli. Diezgan jautri. Visi kliedz un fano kā tādā hokeja spēlē. Visiem dalīja bezmaksas monsterīšus. Atmosfēra diezgan jautra. IMG_1999.MOV Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Dabūju bezmaksas biļetes uz to forumcinemas esl pasākumu, aizgājām noskatijāmies pirmās kartes spēli. Diezgan jautri. Visi kliedz un fano kā tādā hokeja spēlē. Visiem dalīja bezmaksas monsterīšus. Atmosfēra diezgan jautra. IMG_1999.MOV fināls jau bija?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Kaudze vel sita ir javeic. Bet pasauli redz mans jaunais makslas darbs ^^. Http://www.zipandrun.com Tagad tik jasaved sis tas grafiski, seo un var nodot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Nak3d lol. atradu 3 draugus tajā bildē (Minoritijs a.k.a džeina arī tur ir) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Vispār labi, ka piepildījās vismaz 2 zāles, tad gan jau varam gaidīt arī citus finālus. Šoreiz gan diemžēl nesanāca aiziet. #nosecondlife 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 (edited) Kāds skatās kā liriks vai kāds cits strīmeris spēlē Until Dawn? #GOTY2015. Šobrīd the best horror game, ever. Tie, kas nav redzējuši spoilerus, silti iesaku iziet pašiem. Edited August 25, 2015 by atkars 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 Neredzu liriku, bet vienus russian strīmerus.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 tāpēc, ka vakar jau pabeidza. posts ir vakar, jo arī vakar strīmoja. apskaties lirika VOD, skaties labāk tā, nekā ruskij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 26, 2015 Report Share Posted August 26, 2015 Nu domaju, sajdzot tuvakajam laikam. Ieliku pat 1 komiksu. www.zipandrun.com Tagad var par 300 nodot klientam =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 27, 2015 Report Share Posted August 27, 2015 (edited) http://www.elephone....hone-p6000.html Šitais ir tas Jus5 Blaster Digitaizers? Ir kaut kādi manuāļi kā to herņu mainīt? Man tas blāsteris jau ap trim ar pus sotakiem būs izmaksājis ar visiem parking ticketiem un ekrāna maiņu Edited August 27, 2015 by b0r1ng 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SexySaxMan Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 Nebija lētāk atdot kādā servūzī kur viņu salabotu max. stundas laikā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 (edited) Edited August 28, 2015 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 28, 2015 Report Share Posted August 28, 2015 https://github.com/mozilla/BrowserQuest Jautajums so brinumu vispar, var uz hostinga uzstadit un nokonfiguret ??? Vai to iespejams, tik uz sava pc hostet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 10 gadi kopš esmu reģistrējies gign forumā nekad nedomāju ka būšu tāds lūzeris un turpināšu šeit iegriezties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 Ko jūs ar PUBu esat izdarījuši? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted August 30, 2015 Report Share Posted August 30, 2015 10 gadi kopš esmu reģistrējies gign forumā nekad nedomāju ka būšu tāds lūzeris un turpināšu šeit iegriezties Ja tas Tevi dara mierīgāku, tad es par Tevi nekad nešaubījos! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now