Zorg`s Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 (edited) Lol, kas viņi vieninieku aizmirsuši pie cenas pielikt? Anyway, pasūtīju 1 kaut vai visticamāk atcels... man pat nevajag vēlvienu ssd, bet par tādu cenu grēks nepamēģināt. Edited April 5, 2015 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 Ar SSD cenām viņiem šobrīd putra. Crucial 1TB SSD zem 100 bakšiem. Pateiks, ka nav noliktavā un salabos cenas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 SSD sadaļā vispār kaut kāds kosmoss darās. Pasūtīju http://www.1a.lv/dat..._iii_mz7ke128bw priekš torentiem ar 10 gadu garantiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 Moš viņiem 1. aprīļa cenas palikušas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 Ja nav riktīga cena, tad kad zvanīs, tad teiks, ka nav riktīga. Man vienreiz trāpījās kaut kādas bluetooth tumbas pa 1 euro dabūt, bet izrādījās kļūda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted April 5, 2015 Report Share Posted April 5, 2015 (edited) Tas jau ir skaidrs, ka figu kāds kaut ko par šādām cenām dabūs, but worth to try. Vsjo, cenas safixotas. Tagad vajadzēs apkalpot krietnu klientu vilni.. Edited April 5, 2015 by atkars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 (edited) Limpy baigais zellis, izdomā savus foruma noteikumus... jauki Edited April 6, 2015 by Hazzer Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Ja atrodie kadu, kurs tirgo viltotas biletes uz koncertiem uzvaniet ludzu, piedalisos loceklu salausanaa. Sodien uz Robiju Williamsu ir loti daudz vilusos skatitaaju. p.s. Ja pats sevi neuzmani, cits to izmantos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Neperc no rokam- problem solved! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Pirku no rokām, pietam printēto, un tiku iekšā. ...no rokām, kuras piederēja blondai kosmetoloģei, kura dzīvoja gigantiskā dzīvoklī Vecrīgas sirdī, though. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted April 6, 2015 Report Share Posted April 6, 2015 Setliste bija šī, cik noprotu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Sveiki!Saņēmām Jūsu pasūtījumu, taču ar nožēlu esam spiesti informēt, ka nevarēsim piegādāt preces par šādu cenu sakarā ar to, ka piegādātāja sistēmas kļūdas dēļ mūsu veikalā īslaicīgi tika uzrādītas neadekvāti zemas cenas. Mēs ļoti augsti vērtējam ikkatru mūsu klientu, tāpēc ceram uz izpratni un kā kompensāciju vēlamies piedāvāt bezmaksas piegādi jebkuram piegādes veidam uz precēm, kurām tika atrādītas nepareizas cenas (datoru komponentes, atmiņas kartes, spēļu zona). Atlaižu kods, kas nodrošinās bezmaksas piegādi jebkuram piegādes veidam - SORRY_1A - būs derīgs līdz rītdienas 23:59. Naudas atmaksu veiksim nekavējoties. Atvainojamies par sagādātajām neērtībām! Ja nu kāds grib dabūt piegādi pa brīvu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 mani sauc maddn's, iepazīsimies? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 SORRY_1A Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Kāds nav lietojis ASUS memopad hd 7 ME70CX planšeti? Lietoja māsas sīkie, abiem reizē, ja pareizi sapratu, vienā dienā pēkšņi vairs nelādē planšeti (2 vienādas planšetes) un nevar ieslēgt tālāk par ASUS screenu, parāda, bateriju ar jautājumzīmi un viss. It kā varot to sūdu salabot atverot un noņemot konektoru no baterijas uz dažām sekundēm, bet forši tas, ka šim modelim, izskatās, ka aizmugure ir pielīmēta pie ekrāna, nevis turās uz konektoriem kā agrākajam ME173X modelim. Katra planšete ņemta savā vietā, viena @1A otra @rdelectroniks, baigi jau negribās jāties ar garantijām + nevaru atrast 1a garantijas lapu un otru kastīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 Taas bikses 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 FastFood cuz u hungry as fuck i kkas cits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 maddn bish gipsteriigs, bet taa jau normals swaaaaaaaaaaaaaaaag =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted April 7, 2015 Report Share Posted April 7, 2015 chalji, kads zin, kur var novilkt android versijas telefoniem? konkreti interese android 2.3 vai 2.3 gingerbread, mob huawei u8800 pro, ja tas modelis vispar vajadzigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Bota, Tom, Cash, Lāci , eziic , varbūt pat pats B0ring rītā pa kādam alum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 ahaha, es biju palaidis garām savu bildi. bikses ir klasisks piemērs interneta shoppingam dzērumā,tagad izmantoju kā pidžamu ;D (bilde 11 no rīta uzmetu mugurā, kas mētājās pie gultas) tas pavisam noteikti nav mans stils, bet nu GIGNā tagad būšu hipsters, meh P.S. pele ahujenā Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Bota, Tom, Cash, Lāci , eziic , varbūt pat pats B0ring rītā pa kādam alum? Ceturdiena? Es teoretiski uz kadu alu varu iziet ja tas bus centrs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Ceturdiena? Es teoretiski uz kadu alu varu iziet ja tas bus centrs. Līdz cikiem paxā? Es no 16:00 varētu jau sākt sūkt aliņus Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Es parasti ap 18:15 jau esmu majas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 8, 2015 Report Share Posted April 8, 2015 Vispirms jāsameklē darbs kāda elkorā vai rd un tad ganjau ar varēšu atļauties dzert darbadienās Beidz bezdēt Tu jau tāpat gan jau kādu alu izsūkt Visīša vietā vari atļauties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now