SuperRembo Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Varat apsveikt! Pagajšnedēļ, pirmo reiz dzīvē nopirku Bingo biļeti. 30 datuma, braucu uz TV piedalīties redzēs kā ies. TV auditorijas vieta, by default sēdēšana jau dos 45 eur, ja vēl ko uzgriezt atļaus vispār būs super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Ja tu izcelsi mashiinu, tad tik tieshaam buusi dabas briinums 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 volvo noderetu. Ss iemestu pardot un panemtu x trail svaigu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 24, 2014 Report Share Posted August 24, 2014 Piekāst mašīnu. Kad tiec studijā - pasveicini visus GIGNā. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawaii Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Kurš labāk Lattelecom vai Balticom interneta support u.t.t ziņā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Lattelecoms, ja optika protams Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 SuperRembo nafig tu esi tā iecepies par Nissan X-trail? Morāli novecojusi bundža un vizuāli pēc kakaškas izskatās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Zaķīši, kādu pelīti labāk pasūtīt? Šobrīd Razer Abyssus, bet gribu citu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 http://4games.lv/lv/products/details/?id=19313&pid=&mpid=345 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Lietoju deathadder 2k13 ļoti laba man patīk, cena arī nav kosmoss.. Ieteiktu ieķert Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 http://capital.lv/Produkti/Katalogs/Gaming/Peles/Pele-Zowie-EC1-eVo-CL Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 (edited) SuperRembo nafig tu esi tā iecepies par Nissan X-trail? Morāli novecojusi bundža un vizuāli pēc kakaškas izskatās. Vari ieteikt kadu citu labu masinu ? Ja man ir 2 elektro generatori 6kw 2 kafijas automati un kases aparats ikdiena javada. Prastais sedans man nederes. Audi universalais tapatas. Tavi priekšlikumi studija ? Ja tavs variants patik rit par liksu uz pardosanu savejo x trail Edited August 25, 2014 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Bulkuvāģis it is Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Interesētu kas tur labs no tām zowie pelēm. Csgo strīmeriem uzdāvina, lai palieto un reklamē. Varbūt ir OK, bet vai vērts maksāt +30€, ja pa 30 var dabūt tādu identisku steelseries? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Skatijos vel uz opel combo masinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 ņem volkswagen SR Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 paņem mutē, poh rēcīgi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Man ar jasak meklet jaunu peli, sitaa mirst nost. Ir kas labs pa pienemamu cenu? Vairs negribas maksat kosmosu... Pietam izskatas ka cena pelem uzlekusi debesis, es savu SS kinzu man liekas pa 22ls vai tik nepirku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Ja palm grip, tad DeathAdder ir labākais variants no saprātīgā cenā esošām pelēm. Ja claw, tad nezinu. Neesmu interesējies. Reģistrētais, no lētā gala A4tech X7 sērija ir kvalitatīva. Jāskatās ko pašam ērtāk rokā turēt. Kinzu jau tādās pašās cenās vien ir palikusi, tagad jaunās versijas v2 v3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Jā, to A4tech man arī izslavēja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 (edited) MAn A4tech forma nepatik, un drusku pa daudz tur podzinu. Es veco 2 pogu + ruliitis piekritejs esmu. A razer diamondback nav vairs, vai kaut ka tada, ta man pat loti patika, 2 tadas nokaavu Edited August 25, 2014 by ManuVietuIenjemRegistretais Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Amazon nopirka twitch pa normālu summinju. Cerams, ka twitch peec shii diila nebuus kaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iMPULJSIFICATION Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 Киньет ссылку для читеров =] не могу найди ;] пару забанить надо =] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 25, 2014 Report Share Posted August 25, 2014 par čītiem runājot... Kāds atceras to veco video, kur krievu džekiņš kaut ko komentēja un atmaskoja čīteri.. bija kaut kas saistībā ar čļeņiks.. Tas video bija baltgames (ja pareizi atceros) mājaslapā vai arī kaut kur citur.. Cik youtubā skatījos, tur ir daudzi čļeņiki, bet neviens no tiem nav tas īstais... Varbūt kāds atceras un zina ko es domāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted August 26, 2014 Report Share Posted August 26, 2014 (edited) vienīgais krieviņš, kas nāk prāta ir notactics. tam bija labi video, varēja pārsmieties. https://www.youtube....tic+productions edit: tikko noskatījos atkal visus viņa video. vecie labie laiki ar nishiem pidariem mircā! Edited August 26, 2014 by emys 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now