SuperRembo Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Ka domajat LV sobrid reali izvilkt butu 5-7 bērnus ? Sobrid jasak planot cik isti ir velme izaudzinat un pasam kepas neatstiept 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fu*k yea Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/mercedes/sl350/aalmb.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJUURIKS RUPONS Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Ka domajat LV sobrid reali izvilkt butu 5-7 bērnus ? Sobrid jasak planot cik isti ir velme izaudzinat un pasam kepas neatstiept Ja 7 gadu vecumā, pēc bērnudārza, sūta strādāt - mierīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Tagad vēl 7 gados bērnudārzā? Jopcik, es jau piecos gados gāju skolā. Tas visu izskaidro.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 20, 2014 Report Share Posted July 20, 2014 Tavus dižos sasniegumus S klase n shit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 dat positivus was fine alkohola pietiks kādu laiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 dat positivus was fine alkohola pietiks kādu laiku cik mazās uzsēdināji?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 YES! Precīzi 1na nedēļa izvilkta, dzīvojot 1nam Sākums ir pārvarēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 21, 2014 Report Share Posted July 21, 2014 drīkst pateikt, ka Tu esi pamuļķis? vai pats to jau saproti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Yes, yes, keep admiring. #yoloswag man vienmēr ir interesējis kāda ir S klases mersinieka, kas vīnā mazgā rokas un pavada laiku geiming portālā nodarbošanās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 cik mazās uzsēdināji?? varētu teikt, ka vienu, bet ne līdz galam. haha nevienu, nebija laika tādām lietām. p.s esmu pirmajā lapā delfos, kas saistīts ar Positivus bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 Tu esi tas, kas ar to zilo cepuri? Avots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 nē, es zināju, ka kāds prasīs par šo bildi. bija pirmīt cita ar virsrakstu- Telšu pilsētiņas iemītnieki ceļas ar jauniem piedzīvojumiem. Bildē ar blondu meiču un siena gubu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 man vienmēr ir interesējis kāda ir S klases mersinieka, kas vīnā mazgā rokas un pavada laiku geiming portālā nodarbošanās? http://eurorabbits.com 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 22, 2014 Report Share Posted July 22, 2014 drīkst pateikt, ka Tu esi pamuļķis? vai pats to jau saproti? Es to saprotu un pateikt driixt velreiz..Būs labi,gan tikšu tam pāri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaukuAviize Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 nē, es zināju, ka kāds prasīs par šo bildi. bija pirmīt cita ar virsrakstu- Telšu pilsētiņas iemītnieki ceļas ar jauniem piedzīvojumiem. Bildē ar blondu meiču un siena gubu. vsm tiki pie persika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aivis99 Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 NU RE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted July 23, 2014 Report Share Posted July 23, 2014 vsm tiki pie persika? es jau teicu, ka nosacīti. negribēju līdz galam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Aij, aij goodij, žēl... Ja godīgi, jau 2. cilvēks ikvakara alus baudītājs - mans čoms, kas paliek bez sievietes ar kuru dafiga gadi kopā pavadīti... Otram jau pus gads riņķī vienītī, - tēlo, ka zaibis beidzot esot, naudas vairāk un laika, taču aint look happy.... Sāk manāmi novecot, nelāgos ieradumus turpina turpināt, gaida laikam nākošo, kurai patīk alus brūzis uz blakus spilvena 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 nav kaads, kas prot tirgot league of legends akkauntus? ja vari paardot manu acc par sakariigu summinju, atskaitiishu tev arii kko. pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 Aij, aij goodij, žēl... Ja godīgi, jau 2. cilvēks ikvakara alus baudītājs - mans čoms, kas paliek bez sievietes ar kuru dafiga gadi kopā pavadīti... Otram jau pus gads riņķī vienītī, - tēlo, ka zaibis beidzot esot, naudas vairāk un laika, taču aint look happy.... Sāk manāmi novecot, nelāgos ieradumus turpina turpināt, gaida laikam nākošo, kurai patīk alus brūzis uz blakus spilvena Nu man pagaidām,1kart visi tie sūda ieradumi, ir atmesti malā...Aizliet seju, arī esmu atlicis malā, jo tas noved pie 1mā punkta uzreiz...Esmu pagaidām teiksim koptāks, vairāk pievēršu sev uzmanību, tīrība lai būtu, veselīgi un kvalitatīvi ēst...Bet pats galvenais bez diršanas, pa 10mit dienām , esmu 8kg nometis...Un ar katru dienu krītas svars...Ceru ka svari nav sabojājušies... paskatoties spogulī,ir progress Skriešana , vingrošana, sevis nodarbināšana nāk par labu + stress, stress un velreiz stress.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 nav kaads, kas prot tirgot league of legends akkauntus? ja vari paardot manu acc par sakariigu summinju, atskaitiishu tev arii kko. pm Kotejas tikai full acc ar rare skiniem, kurus vairs nedabut. Viss parejais ap 10-50 eiro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 es jau teicu, ka nosacīti. negribēju līdz galam. GAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted July 24, 2014 Report Share Posted July 24, 2014 GAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY No malas es tev pilnībā piekrītu, bet uzsēdināt meiču, kura ir pilnībā aprijusies nav māksla. Es labāk iedzeru alu un neliekos ne zinis par tādu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now