emys Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 iemetiet kāds savu paypal epastu lūdzu te, aizsūtīšu pāris kapeikas, lai aktivizē man karti un varu uzskaitīt sev naudu uz paypala. paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Wtf, paypalā karti aktivizē pusautomātiski, paypals norauj 1rubli un nosūta kaut kādu tur kodu, kurš jāaktivizē PP, kopš kura laika citam jāsūta kkas uz Paypal konta? P.s. Arī, ja ir aktivizēta karte, nafig tev kkas jaskaita uz paypala, ja citur norēķinoties ar PP tāpat norauj naudu no kartes, kaut PP tev ir pa nullēm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 (edited) nezinu kopš kuriem. jā, rubli noņēma, bet es nevaru veikt Add Funds. saka, ka ir jāveic kāds maksājums vai jāaizskaita kādam čungurs. man paypalā stāv 1.50eur norautie rubļi par kartes identify un nevaru pielikt neko klāt. p.s tad kāda jēga vispār no paypala? es paypalu gribu izmantot bez maz vai kā krājkasi. kuru ikdienā uz ielas vai sazin kur es nevaru tā ņemt un iztērēt. Edited January 7, 2014 by emys Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Kodu ievadīji jau no internetbankas izraksta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Ja nemaldos paypala add funds, nekad isti nav stradajis Pievieno karti, aktivize caur banku. Un tad veic vienkarsi ka parasti maksajumu, ja ar paypal rekinies. Vins panem x summu no paypal, ja nepietiek y trukstoso no bankas panems pats. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Jā, jā! Visu esmu izdarījis. Bet ja rekur saka, ka nestrādā Add Funds, tad kā to naudu uz paypalu var dabūt virsū? Reali ja kāds tev viņu tikai atsūta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Pzdc cuka jau no pasha riita Neesmu veel eedis neko...Waziks mani uzmeta kartejo reizi, nakas 1nam aizliet seju...Gaidu sms ar algas parskaitijumu un braucu pie Nightmare... 8tais alus sauss vel 2vi ledusskapii gaida... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Jā, jā! Visu esmu izdarījis. Bet ja rekur saka, ka nestrādā Add Funds, tad kā to naudu uz paypalu var dabūt virsū? Reali ja kāds tev viņu tikai atsūta? yup. Bet ja kaut ko pērc - tad no kartes automātiski ņem nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Tev nevajag būt naudai paypalā, ja karte ir aktivizēta, svarīgi ir tikai, vai nauda ir uz kartes. Ja kaut ko pirksi caur paypalu, naudu noraus no kartes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 https://twitter.com/DimaDaugavpils/status/420535884513955840 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 nezinaju ka cilvekam ir tadi eklips veidigi kauli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 total eklips of ze hart Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Nu jasnijs. Labi, tad nedodiet epastu. Tāpat nebūtu devuši, visiem bail, ka caur epastu neuztaisu pigorus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Nu ja gribi vari aizsutit man $, lieks $ vienmēr noder =] Paypal: [email protected] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radiators Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Jau nedēļu no vietas Nedēļu no vietas jau. apmācies,vietām līst. man jau pie vietas vienas, jau nedēļu no vietas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Turpmāk skolēniem obligāts būs eksāmens arī ķīmijā vai fizikā Beidzot . Es tik vienu nesaprotu kapec vini negrib ari kadu nosleguma darbu sportam pievienot, teoretiskas zinasanas parbaudit, netikai fizisko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Sportā vai tad nebija teorijas eksāmens? kgan īsti nezinu kā bija vidusskolā. Bet pamatskolu beidzot bija kkas ar sportu. Man vidusskolas gāja gar degunu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Priekš kam tas ir vajadzīgs? Palīgskolā vai ar sporta novirzienu saistītā skolā jau jā, bet tā, ikdienas skolniekam tas nafig nav vajadzīgs. Mjā, es ar atceros, ka 9. klasē bija kaut kāds eksāmenveidīgais... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Atceros kaa pie mums lika rakstit par katru nokaveto sporta stundu, obligats 10-15 lpp referats. Gala no 27 bastoja tik 2 sportu un referatus tik drukaja ^.^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 nafig obligata ir kiimija vai fizika? taa vietaa, lai beidzot saktu pielietot skolas pareizu praksi - ar novirzieniem, bez taa, ka maacies visu un beigas esi nekas, vini visu vel ievelk dzilaka bedree nu nebus mums vairak kjimikju un fizikju del taa, ka ir eksamens, bus tikai lielaka chakareshanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Nu nezinu, daļēji nepiekrītu. 90% no vidusskolas beidzējiem ir "humanitārie hļupiki". Domāju, šāds spēriens pa dirsu nāks tikai pa labu. Gāju vidusskolā 'eksaktajā' klasē un no visa bara, ķ/f/b kārtoja kādi 3-4 cilvēki.Tas arī nav normāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Neesmu vēlreiz vidusskolā gājis, bet ja joprojām ar tādu riebumu grūž teoriju iekšā kā agrāk, tad arī tas nav normāli, jo fiziska izpratne par lietām veidojas tikai tiem, kam tas viss reāli patīk un kuri paši mājās mēģina līdz, pašmācības ceļā. Jebkurā gadījumā, fizika+praktiskie darbi daudz labāk raisa loģisko domāšanu nekā logaritmi un hujdiferencētie vienādojumi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 (edited) Nu nezinu, daļēji nepiekrītu. 90% no vidusskolas beidzējiem ir "humanitārie hļupiki". Domāju, šāds spēriens pa dirsu nāks tikai pa labu. Gāju vidusskolā 'eksaktajā' klasē un no visa bara, ķ/f/b kārtoja kādi 3-4 cilvēki.Tas arī nav normāli. Te Tev taisniiba, bet uzspiesana nav situacijas risinajums, Izspiedis savu 4 un viss, jeega ta kur!? Edited January 7, 2014 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 (edited) Es uzskatu, ka vaina ir domāšanā. Protams, izšļūkt uz 4 var jebkurš, kas reaģē uz gaismu, bet reāli izsisties no masas gan ''nau verc". Krutāk taču ir padriftot ar izpuvušu žurku pa skolas stojanku, nekā pamācīties un kļūt par kaut ko dzīvē, netiek taču prasīta augstākā matemātika. Žēl, ka tāda apziņa sāk rasties ap kādiem gadiem 25. Tak entās štukas tiek grūztas iekšā tieši dabaszinātnēs, visādi multimediju projektori, modeļi, skolotāju papildus apmācība etc., tāpēc varu apgalvot, ka problēma ir tieši galvās. Vajag no pamatskolas ko tādu jau sākt, lai uz vidusskolu ejot būtu jau nedaudz tāds funktieris paurī iedzīts. vsjo, eju par izgl. ministru. gl&hf edit. Kam nav galvā, tam būs kājās. Edited January 7, 2014 by enjoi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Programmēšanas pamatus vajag vidusskola, kadu gala ieskaiti. Lai butu pamati logiskaja domasana ielikti Vai ari izveles variants, programmēšana & dizains. Praktiskajā dzīvē to4 noderēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now