b0r1ng Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Tu uz teātri nestaigā vai tad, ka nezini cik laba aktierspēle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Viena lieta ir teātra aktieri teātri, pavisam cita lieta ir teātra aktieri kino. Nevienu no purniem treilerī neatpazīstu anyway. Tāpēc arī prasu cilvēku domas, kuri filmu ir redzējuši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Toms bija to filmu meklējis cītīgi cik atceros. Pm viņam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Kāds zin kādu forumu etc. ( izņemot gfx.lv tur es nevaru ierakstīt jo nav 15 postu ), kur var paprasīt čaļiem uzzīmēt projektam logo/ikonu etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Ko varat teikt par filmu "Cilvēki Tur"? Treileris it kā ok, bet uz latviešu filmām vienmēr skatos ar skepsi - besī tie teātera aktieri, kuri nezināmu iemeslu dēļ filmās sabāzti. Aktierspēle laba? Kaut kas dziļāks par random dauņu izdarībām tajā filmā ir? Filmu iesaku. Labs storyline ar interesantām beigām.Par aktierspēli - cik man likās, tad viss bija +- profesionāli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 tanī filmā laikam nebija īsti neviens latviešu aktieris, no latvijas tur tik purvciems ir filma laba, patika. var neta novilkt tagad mierīgi. pirms mirkļa satiku nak3d, šis pasēdēšanu ar guudiju miglaini atceras 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Filma laba, bet diemžēl budžets bija par īsu, lai kārtīgi nobeigtu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Vakar skyforger koncī sajutos kā zvaigzne, uzkāpu ātri uz skatuves un ielecu pūlī, otro reizi mēģinot apsargi sašņorēja mani un izmeta ārā no pasākuma. anyway tas bija to vērts Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Kaads var pm atmest linku, kur var nokachaat to filmu, baigi gribaas redzeet... Paldies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 (edited) Par `cilveki tur` - kadu laiku atpakal noskatiijos juutubaa bij pilna garumaa ielikts, laba filma , iesaku. rekur varat noskatiities http://www.youtube.com/watch?v=07070xSUUFM Edited June 8, 2013 by attach 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Mīlniekiem ar savām mīlniecēm iesaku noskatīties ''This is 40'' ... Pēc tam abiem labs (neķītrs, karsts, degošs, pacilāts, uzbudinošs) garīgais, tas ir skaisti! Pats noskatījos jau labu laiku atpakaļ, bet šī ir no tām filmām, ko ik pa laiciņam noskatos atkārtoti...Lai izdodas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Cik ļoti neķītrs tu paliec, ja šo filmu noskaties vienatnē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Ap sirdi man ir bēdīgi, Un kniebties gribas zvērīgi. Būtu labi,ja tu prastu - Pīzdu atsūtīt pa pastu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Kuat kur šeit jau iepriekš rakstīju, ka filmas beigas bija nekādas. Visu filmu skatījos ar patiesu interesi, bet beigas sabojāja mazliet to priekšstatu. Ja par aktierspēli, tad ir okej. Vienīgi latiw, kuru atdauzīja, bija tāds pajēls. Galvenā zaura čoms bija izcils. Tiešām tāds reāls. Sajūta,ka viņu piedzemdēja purčiks vai Latgalīte. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Latgalīte! Es tā priecājos, ka to jauko tirdziņu tomēr nenogalināja zemes izīrētāji... ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 (edited) Labvakar tautiesi kads ludzu varetu iedot linku uz Guano Apes - Lord of the boards. Juutuube lago, nevaru convert file ... EDIT : upsiiii... nepieciesams emmpetriis fails.. EDIT2. 3G un T-mobile suukaa Edited June 9, 2013 by Jem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Labvakar tautiesi kads ludzu varetu iedot linku uz Guano Apes - Lord of the boards. Juutuube lago, nevaru convert file ... Luudzu - http://failiem.lv/u/vpfbwfy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Tencinu bencik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ngEAr Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 stulba Anglija , es junija sledzu ieksha silditaju - chau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 kāds zin kur rīgā nopirkt vēžu čipsus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
I'm out of your mind Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 kāds zin kur rīgā nopirkt vēžu čipsus? pirmo reizi dzirdu par tādiem pameklē stokmanā vai sky, tur parasti ir visādi labumi, kuri nav citos veikalos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Negrib kāds iepērkoties tur iečekot vai ir? negribu tāpat aizbraukt un ablomīties ^^ btw es vēlos tripu uz šejieni http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Vina-ir-ista-un-atverta-jums/648158 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Negrib kāds iepērkoties tur iečekot vai ir? negribu tāpat aizbraukt un ablomīties ^^btw es vēlos tripu uz šejieni http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Vina-ir-ista-un-atverta-jums/648158 Nav Latvijā. Es jau pārmeklēju visus iespējamos veikalus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 pirms miega izbrauciens. uzmetiet aci cik kcal nodedzināju http://www.endomondo.com/workouts/201144687 tagad bail iet gulēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 ahahaha galīgi nesader kopā ar tavu avataru ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now