Pusdzīvais Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 uh, esmu beidzot labi izgulējies. vakar bija jebaķ darbadiena. un protams beidzot visas lietas darīt ar benčiku nolēmām atzīmēt 5dienu domāju viņš tagad mirst nost, jo šim 10 darbā bij jābūt tagad jāiedzer tēja un velc zin kas jāpadara. laikam jāpastrādā. aphrodyte dod šu kolu, rumu ar vari aa un jā, visu nakti šis bīts/hīts tika griezts uz riņķi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 pag pag.. darīsim tā.. ja tu 24h laikā nepierādīt, ka alfa nak no zviedriem, Tev ir banāns 4evā. vienkārši fascinē šie klauni. spoki.lv ir tava īstā vieta. ar visu spokupavāru priekšā. p.s. sarkasmu neuztvēru, un man ir pilnīgi izbraukt ar zirgu. kontrolē, ko runā. skatos labi lijis iekšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 salija labi bet kretinē šie klauni.. nevaru saprast, iet pakaļ aliņam vai nē. laikam jau vajag. pie reizes tomātu sula a jāieķer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 pag pag.. darīsim tā.. ja tu 24h laikā nepierādīt, ka alfa nak no zviedriem, Tev ir banāns 4evā. vienkārši fascinē šie klauni. spoki.lv ir tava īstā vieta. ar visu spokupavāru priekšā. p.s. sarkasmu neuztvēru, un man ir pilnīgi izbraukt ar zirgu. kontrolē, ko runā. Kas man Tev jāpierāda?Kas Tu esi?Kapēc tik agresīvs? P.s Pildi solījumu rupuci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 RUPUUUUCIIIIIII Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 vel nav 24h pagājušas. kas jāpierāda, kas esmu un kāpēc tik agresīvs centies pats izlobīt no savām smadzenēm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joJO^ Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 5:15 esi uzdevumu augstumos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 ar matemātiku Tev ar problēmas. betnu ok, piedodams. bet iespējams ap to laiku nesanāks uzlikt, jo gulēšu. uzlikšu, kad piecelšos, betnu to jau Tu man piedosi edit: aaaaaj, piedo, es aizmirsu, ka laimes zemē esi. tadnu saprotams Tavs gājiens ar nepareizo laiku. lai labi kastes kārtojas eedīt: ahahahaha, labs gabals http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A2KDAN0VIyk Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgorsTINGERE Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 (edited) Labaakaas zaales pret galvasaapeem-njemam glaazi( ),lejam iekshaa viinu(pusaldo,saldo,bet sarkano.),puseglaazes viina,un puse ar kolu,un piemetam citronu shkeeliiti klaat.. divi shaadi kokchinji un ritts uzreiz jaukaaks,peec ruma ieksheejo kompresi.! aaa shis jaadzer arii. Edited January 26, 2013 by IgorsTINGERE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Apsveicieni naudiņam svētkos!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 (edited) Var kāds ātri ieteikt kādu spēli kur spēlēt vairākiem cilvēkiem? Caur rūteri saslēgties, switchu nemaz neizmantojam. Nesen 4 purni spēlējām pirmo flatout, tagad atkal ir doma savākties tik nezinu kāda vēl laba spēle būtu kur kopā varētu spēlēt. Edited January 26, 2013 by slapeklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
xyu Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 (edited) Trine 2 (max 3 spēlētāji) Castle crashers (max 4 spēlētāji) Edited January 26, 2013 by xyu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 (edited) Itkā jau sāku vilkt Age of Empires 2, un veco labo stronhold crusaders Nezinu drošvien kādu braukšanu ar jāpaķer līdzi, jo visu vakaru pie stratēģijām, tā būs kā būs Edit: Paņēmu vēl Burnout Paradise, liekas ka viņu arī vairāki varēja spēlēt, cik atminos. Edited January 26, 2013 by slapeklis Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 dzīve ir tik ļoti laba un tik ļoti slikta, ka es īsti nevaru saprast, kā to uztvert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 dzīve ir tik ļoti laba un tik ļoti slikta, ka es īsti nevaru saprast, kā to uztvert. ko tūr funktierēt, paķer alu un miers! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Alus neārstē, alus tikai palīdz "panest". (: Un virza domājamo aparātu. Vismaz man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Alus neārstē, alus tikai palīdz "panest". (: Un virza domājamo aparātu. Vismaz man. kāsis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 šodien alus mani ļoti labi ārstē. Vakardienas trakums ta jādabū ārā bonaparts + krievu mūzika = winning Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Var kāds ātri ieteikt kādu spēli kur spēlēt vairākiem cilvēkiem? Caur rūteri saslēgties, switchu nemaz neizmantojam. Nesen 4 purni spēlējām pirmo flatout, tagad atkal ir doma savākties tik nezinu kāda vēl laba spēle būtu kur kopā varētu spēlēt. COD: World at War Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Darbaa ar Direktores vietnieci izdzeraam 0,7l Hennesy,pec tam 5ali pec darba un tagad kokchiks, jutos ljoti labi, pie tam totinjaa uz KHL vinnets perfekti, priekaa... Slimiiba pat pazuda 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted January 26, 2013 Report Share Posted January 26, 2013 Life Is Life, na na na na na na.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 ammm,, nobody zole? @čomiņi.lv (: PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 2 dienas nodzertas, ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Darbaa ar Direktores vietnieci izdzeraam 0,7l Hennesy,pec tam 5ali pec darba un tagad kokchiks, jutos ljoti labi, pie tam totinjaa uz KHL vinnets perfekti, priekaa... Slimiiba pat pazuda Šadi, Tavas aknas, līdz Rīgai neizdzīvos Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 27, 2013 Report Share Posted January 27, 2013 Ja nu kādam mētājas mājās kaut kādi aizvēsturiski, noputējuši un nevienam nevajadzīgi klasiskās mūzikas diski, tad pm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now