Teddy Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Ahhh 38temp, galva sāp, iesnas, klepus. Protams uz brīvdienām, dienu pirms drauga dz/d Man vajag recepti, kā tikt līdz rītdienai uz kājām! no iesnām ātri tiksi vaļā paņemot nedaudz čilli pulvera(nopērkams rimi,maximamās ~15sant. paciņa) uztaisi nelielu celiņu un iešņauc. Tikai nepārcenties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 varesi chomiem stastit ka tas ir narkotikas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Slapinātāj, santīmu nekrāsi - pie alus netiksi <: Es domāju ka ir teiciens, santīmu nekrāsi pie lata netiksi, bet šis man ir jaunums. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Vispār jau pie alus netiksi. Dažs labsmoderators ir pacenties pārlabot. (; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slāpeklis!* Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Arī tāds teiciens man būtu jaunums. (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 (edited) no iesnām ātri tiksi vaļā paņemot nedaudz čilli pulvera(nopērkams rimi,maximamās ~15sant. paciņa) uztaisi nelielu celiņu un iešņauc. Tikai nepārcenties... Ārstēt iekaisumu ar čili toč nav prātīgi. EDIT: Fail, laikam tikko sapratu, ka izgāzos Edited January 18, 2013 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 *facepalmings* Iesnas jāārstē pa Rembo modei, paņem tādu makanu skrūvgriezi, uzkarsē, kamēr sarkans krustiņš un stum iekšā katrā nāsī pa reizei! Vēl ir mīksto variants, krūze theraflu un kārtīgi izsvīst, sabāzt ķiplokus degunā un neiet ārā... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Ķiploki degunā ftw. Man patīk, kā viņi smaržo un garšo ^^, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 (edited) Žopa, tādu pārtiju rīt palaidišu garām. Mašīnas bildes, fočēju pa logu, neiešu es ārā ar 48 temp Ar veceni Bez vecenes Edited January 18, 2013 by Spoksx Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Žopa, tādu pārtiju rīt palaidišu garām. Mašīnas bildes, fočēju pa logu, neiešu es ārā ar 48 temp Pareiz vien ir ka no tāluma foče! Vismaz opeļa rūsu pa gabalu nevar redzēt 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Jā rekur bilde tuvumā. p.s Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 moderato, that was like 5 years ago. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 eu, opelsx, tā tavējā vecene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Pat watermārku nenoņēma, lūzeris Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Mans čoms - pimpis [17:26:02] Čoms: mums ari sodien auksts [17:26:14] Čoms: vakar vakara bija baigais vejs un lietus un saputa aukstumu [17:26:15] Krutākais vecis pasaulē: cik auksts? [17:26:18] Čoms: pc rada +19 gradus Marita meklēja darbu un ieraudzīja sludinājumu laikrakstā. Restorāns – deju klubs „Arlekīns” meklēja oficiantes – sievietes ar vismaz 5. krūšu izmēru. Tā kā Maritu daba bija apveltījusi ar raženām krūtīm, tad daudz nedomājot viņa pieteicās darbā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 tur ir javacas pie galda savejiem, katram jaiemet par diilera rezervaciju, buy in ko nosakat pashi(galda rezervacija) savadak nav speleshana, tur brivdienas sez tie, kas ar to pelna naudu uz tiem, kas atpushas, pilnigs no fun, spele uz small/big tikai n style like that. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Žopa, tādu pārtiju rīt palaidišu garām. Mašīnas bildes, fočēju pa logu, neiešu es ārā ar 48 temp Vecais tu ar 48grādu temp. jau sen tusētu ar Elvisu,Jacksonu ,Tērneri u.t.t Takšto nedaudz pārspīlēji te... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Vecais tu ar 48grādu temp. jau sen tusētu ar Elvisu,Jacksonu ,Tērneri u.t.t Takšto nedaudz pārspīlēji te... Un nosprāgt ar plaušu karsoni nē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 (edited) Hmm, es tieši par turnīriem biju domājis. Tiešām tik traki? Pirms pāris gadiem draugi vēl spēlēja un dažreiz arī sanāca paņemt kaut ko. CIk apmēram cilvēki tajā turnīrā piedalās, kas ir 6dienu rītos? Nav tik traki kā Epix saka. Atceros bija buy in kaut kādi 5-10LVL, pats biju spēlējis, naudās nepaliku, bet bija reāli cīnīties. Draugs kas ar pokeri nepelna spēlēja un dabūja 1x pirmo 1x otro vietu - v obshem rashodje +300-400 LVL. p.s. jā noteikti kaut kad varētu. Jāskatās kā tur tagad ar buy in. Varbūt tagad jau audzis uz 20-50 LVL. Edited January 18, 2013 by LAVRx Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 18, 2013 Report Share Posted January 18, 2013 Es domāju, ka noteikti varam sarunāt kaut ko. Mēs ar kolēģiem arī gribam - attiecīgi kopā varētu būt kādi 5 purni un tad jau tas pasākums būs jautrāks - protams maza iespēja, ka sēdēsim pie viena galda, bet savākties vajadzētu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Tagad kazino ir norm atjaunots, tur kur agrak vareja rit suši un vsp bija labi ja 2 pokera galdi tagad ir dafiga galig sabazti! Taka viss i pa smuko un var mieriigi dot tur paspelet... pats vairak pie rulletes pasežu, iedzeru kadu free drinkiiti ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Eh... Dzeram, dzeram neguļam! tālu no patiesības nav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 (edited) tikko no olimpika, tur viss ir pa vecam, seezh miizalas un spele uz rokaam. Es nezinu ka jums taa liekas, varbut haljava, es atbalstu tikai diilera + galda rezervaaciju un spelejam sava starpaa, tie tjerpilas ir kretineejoshi, reali nesaproti kaa var nomest AA, ja flopaa ir A, es hujeju. p.s. vins butu padirsis, bet anyway, srsly, kurs foldaa ietu... Edited January 19, 2013 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 Ir forši iet pie friziera 8 no rīta, kad gulēt esi iegājis pēc 6. Kā par brīnumu - neaizmigu!Tagad gan jāiet gulēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 19, 2013 Report Share Posted January 19, 2013 tikko no olimpika, tur viss ir pa vecam, seezh miizalas un spele uz rokaam. Es nezinu ka jums taa liekas, varbut haljava, es atbalstu tikai diilera + galda rezervaaciju un spelejam sava starpaa, tie tjerpilas ir kretineejoshi, reali nesaproti kaa var nomest AA, ja flopaa ir A, es hujeju. p.s. vins butu padirsis, bet anyway, srsly, kurs foldaa ietu... Viss atkarīgs no situācijas. Drīzāk tas ir kruti, ka nomet tik stipru setu, ja ir iespējams straight/flush - sets nekas stipris nav un pofig, ka AAA vai 222. Vienīgi viņš lahanulsa, ka ar AA ļāva tev tik tālu tikt, ka tu viņu varēji ar reiziem aizbiedēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now