Spoksx Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Meklēju vietu kur par labu ciparu, zinoši cilvēki uzpērk zeltu. IR kādus 20-30gr smaga zelta lode, vectēvs vēl PSRS laikā strādājot Alfas rūpnīcā atkausēja no k-kādām demontējamām iekārtām. Protams šai lodei nav nekādu provju, jo sastāv no vairākām zelta detaļām kuras sakausētas kopā. pa piecīti paņemšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 pa piecīti paņemšu aiz vaiga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Labāk atrodi zeltlietu izgatavotāju, lai tev kaut kādu gredzenu un ķēdi uzmontē, vai kas tur sanāk no tā visa, to naudu tu tāpat nopīpēsi vai nez kur vēl izmetīsi, pilnīgā nejēgā. Labāk vismaz kāda paliekoša vērtība būs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Lieta tāda, ka tās lodes tādā svarā bij kādas +/- 10, sadalītas uz ģimeni un man jau no bērnu dienām viss sākot no ķēdēm ir sadāvināts. Atradu pēdējo lodi pārkārtojot mantas, noderētu nauda remontam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Tādēļ arī meklēju vietu kur to varētu noteikt un pie reizes pārdot. Viss zelts kas tur sakausēts ir no radio translācijas iekārtām, cik sapratu, tad tur sūdīgas kvalitātes zeltu nelika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 pa piecīti paņemšu Tu pēdējā laikā paliec izteikti stulbs - nesaproti mani nepareizi, kādreiz tu arī tāds biji tikai tagad tas ir kļuvis uzkrītošāk. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Nu ko jālaiž pakaļ aliņam Jāuzigrā pokers, un jāgaida hoķītis. Šodien baigos mīnusus pa nakti sola ārā, jāiet vazāties Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Kādam nav lieka pele, kuru varu aizņemties un nekad neatdot? Studentiņam nesanāk naudas gan pelei, gan alkoholam, gan pārtikai. Tikai alkoholam un nedaudz pārtikai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComicFyou Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 cik liels? Apmēram kādi 4cmx5cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 lidz kaazaam sadziis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 Tu pēdējā laikā paliec izteikti stulbs - nesaproti mani nepareizi, kādreiz tu arī tāds biji tikai tagad tas ir kļuvis uzkrītošāk. Es atvainojos centīšos laboties ;( amnij, maxima pa piečuku var dabūt, bet nu jā, tie ir 10 cēsinieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 nu skaties pats, ja tie 20 cm2 ir tavas plaukstas vai pat lielaaks tad obligaati griezies pie mediciiniska apersonaala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Tādēļ arī meklēju vietu kur to varētu noteikt un pie reizes pārdot. Viss zelts kas tur sakausēts ir no radio translācijas iekārtām, cik sapratu, tad tur sūdīgas kvalitātes zeltu nelika. vari aiznest tur un pateiks i provi,i svaru, tik par to jāmaksā. https://www.latvija.lv/LV/PublicServices/Service.aspx?pubcatid=10_5_PATER_INTER_AIZSARDZ&pubsrvid=URN:IVIS:100001:PP-FM.VPUI-003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ComicFyou Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Legenden sacēlās un iesprauda man banu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 vari aiznest tur un pateiks i provi,i svaru, tik par to jāmaksā. https://www.latvija....:PP-FM.VPUI-003 Best cenrādis evar.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Legenden sacēlās un iesprauda man banu. Bans novākts..Nesen piecelos tikai Žoklis joprojām pēc zobārsta sāp Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Šovakar regulēju atpakaļskata spoguli un hops - paliek rokās! Man šoks, spogulim šoks, mašīna vispār kā uz mutes palika. Īsāk sakot - kā vislabāk pielikt atpakaļ? Izskatās, ka bijis vienkārši līmēts, bet tumsā neredzēju un laiks ar īsti nebija! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Šovakar regulēju atpakaļskata spoguli un hops - paliek rokās! Man šoks, spogulim šoks, mašīna vispār kā uz mutes palika. Īsāk sakot - kā vislabāk pielikt atpakaļ? Izskatās, ka bijis vienkārši līmēts, bet tumsā neredzēju un laiks ar īsti nebija! Aizbrauc uz autoservisu jebkuru un paprasi speciālo līmi priekš atpakaļ skata spoguļa, nemaksāja dārgi viņa, kaut kur ap 5ls. Ā, un cik zinu visi atpakaļskata spoguļi limejās! =] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 (edited) . Edited January 17, 2013 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Aizbrauc uz autoservisu jebkuru un paprasi speciālo līmi priekš atpakaļ skata spoguļa, nemaksāja dārgi viņa, kaut kur ap 5ls. Ā, un cik zinu visi atpakaļskata spoguļi limejās! =] hzm, man žigulim gan nelīmējas, ir pieskrūvēts aa un es brauktu vispār bez spoguļa. naaa viņus (esmu pieradis braukt ar busiem, kuriem aizmugure ciet) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Izurb stiklā caurumu, uzliec šaibu un skrūvē klāt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 Vienreiz līmēju savam audi ar kaut kādu speciālo līmi, kas tieši tiem spoguļiem paredzēta, ilgāk par nedēļu neturējās. Parastā superlīme za to mēnesi nostāvēja KAd mainīja stiklu, tad gan pielīmēja ar kaut kādu brīnumu, turās kā jauns. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 spoks savaa auto topikaasolija bildes un atkal neielika, blje kurs topiks jau un solitas bildes nav? ATTENTION WHORE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 (edited) Vienreiz līmēju savam audi ar kaut kādu speciālo līmi, kas tieši tiem spoguļiem paredzēta, ilgāk par nedēļu neturējās. Parastā superlīme za to mēnesi nostāvēja KAd mainīja stiklu, tad gan pielīmēja ar kaut kādu brīnumu, turās kā jauns. Edited January 17, 2013 by b0r1ng 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoksx Posted January 17, 2013 Report Share Posted January 17, 2013 spoks savaa auto topikaasolija bildes un atkal neielika, blje kurs topiks jau un solitas bildes nav? ATTENTION WHORE!!! Oj ojjj sorrry, galīgi aizmirsu :/ Ielikšu, vrb rīt sanāks. Pats smiekīgākais ir tas, ka viens pusaizmidzis tālbraucējs, kā viņš sevi dēvēja, iepisa pakaļa Bamperim tik 2 melni pleķīši tikai, toties otram visa priekša sasista Tika galā bez mentiem, 60 Ls samaksāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now