bencik Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Sveiciens Gludeklim Dzimsanas diena, lai spele sodien pa godu vinam !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 kas ir gludeklis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Life sucks and then You die. Galīgi nav naudas, rīt diviem puikām svētki, a man nav, ko uzdāvināt, nav pat nekā, ko varētu uztaisīt. T.i., varētu uztaisīt kaut kādu svečturi, bet vuoļa - stikla krāsas palika kaut kur skujviņzin kur. ): Ehh. Tagad varētu piedzerties, bet tas viskijs, kas stāv mājās, man negaršo, turklāt man tāpat nesanāktu piedzerties. Būēēe Jāiet sašaut visiem starp kājām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 (edited) Vot ierakstīšu pa ilgiem laikam ekstra svarīgu postu. Biju pēc litra brengulīša, tagad sūcu un dodos dzert aliņu vannā kā Boss. Rīt brīvs, tā kā viss vienalga, jāskatās ko liktens būs lēmis. Miers. Edited August 31, 2012 by Bezbiksis Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Dajoš man arī Brengulīti. Ja nu vienīgi tumšais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 meitenei un nav ko uzdāvināt džekiem? vai tu joko? vienmēr tak var izdarīt kautko kautvai ar savām rokām, if you know what i mean Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 (edited) Srsly : D I`m not that kind of girl Ja uztaisīt kaut ko ar rokām ,tad kādu atklātni, kādu krutu šotiņa glāzi, kādu biķeri, kādu albumu vai vēl herņu. Ne jau Handworku : D Edited August 31, 2012 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 eu a tu ņemies ar stikla apgleznošanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Ar apgleznošanu nē, tikai ar apzīmēšanu "Cik nu labi sanāks" līmenī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 uztaisi man šotiņu glāžu komplektu ar meme sejiņām Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 : D dajoš man šotiņglāzes Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 uztaisi katram pa handijam un miers Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 labāk tomēr visīša glāžu komplektu uz kurieni piegādāt glāzes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Mierīgi, aphrodYte, tieši tumšo arī paķēru. Līdz 21 strādā alus miestiņš, tepat, pie mājas, būs jāaizslīd laikam pakaļ. Pēdējās stundas laikā ir bijuši tik daudz saņemtie zvani, ka laikam miera šonakt nebūs. Galvenais lai man atkal dzīvoklī nav totāls pritons un glāzes visur nemētājas, viesi nemāk savākt aiz sevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Bezbiksi bet taa jau ir vienmer, pirmas paris stundas viss chotka un tad kads netisam izlej glaazi, pec tam jau viss inercee aiziet Voala, sliidu peec alinja o(*_*)o Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Nu jau labu laiku ka brengulitis nav diez ko labs. Kops vini saka pirkt visas sastavdalas, nevis pasi razot, ir nenormali mainijusies garsa. Tas nav tas ka bija pirms 3-4 gadiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 Nu, mazie asinsūcēji, skolas somas sakrāmētas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 31, 2012 Report Share Posted August 31, 2012 tak siem jau uz skolu tikai pirmdien, gan jau bez stresa vel Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 Kādās cenās iet Samsung Galaxy s3 no rokas tāds celkovijs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 hahaha, Ventspilī pirmais septembris mazajiem draņķiem šodien!!!!! bļin, mana mašīna stāv pie vienas meitenes mājas, vajadzēs iet pakaļ, bet neesmu vēl tādā stāvoklī lai varētu braukt. Šodien austgtskolai salidojums, bet nezinu vai iešu, kau arī viss ir sarunāts. Jo vakar iegaršojās atpūsties klubā, tā ka neatceros kā mājās tiku. bet nekas, šodien jau random meitenes raksta draugos, tātad pasākums izdevies. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P3-kaMLE6Qo - perfekta dziesma, pēdējās dienās skan nonstopā! laikam jāsaģērbjās un jāiet uz pilsētu kaut kas paēst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 hyper tev tak bija/ir draudzene, par to meitenu pielishanu vina varetu nebut prieciiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted September 1, 2012 Report Share Posted September 1, 2012 draudzene vairs nav, var atpūsties. šodien atkal jāiet tusēt, kā nekā pirmais septembris - jācopē pirmkursnieces! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted September 2, 2012 Report Share Posted September 2, 2012 nav tur tās īstās ballītes atmosfēras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 Matemātikas ģēniji - izpalīdzat. 2*lgx /(5lgx - 4) = 1 Kāda ir atbilde? Man sanāk 2 atbildes - 20 vai arī 30000, tā kā šaubos vai pareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
cucinjshs Posted September 3, 2012 Report Share Posted September 3, 2012 http://www.wolframalpha.com/input/?i=2*lg%28x%29%2F%285lg%28x%29-4%29%3D1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now