abcdefuck Posted August 5, 2012 Report Share Posted August 5, 2012 Noveelu tev veiksmi. Bet nu diez vai mes kadreiz redzeesim latvieti skrienam 100m sprinta finaalaa. Protams, garajos gabalos ir iespeejams. Shaadaa discipliina ir iedzimta gjeneetika ej nu pasaki, kpc tie melnie ir tik labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 ej nu pasaki, kpc tie melnie ir tik labi Jo gepards džungļos lēnāks nepaliek! Jāiet asinis doneitot. Tas būtu jādara jebkuram, kam organisms un darba grafiks to pieļauj. Tagad baigais asins deficīts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Palasījos par labo tusu - sounds tīri jauki. Lai gan pašai arī sanāca lielisks wīkends lieliskā viesu namā. Skaistas kāzas ^^, Tagad garšoju jauno Senču nefiltrēto. Maita, garšīgs, kā jau sencītis. Jānošauj kāds puika starp kājām, un tad jau būs pavisam labi. {: Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Latvieši volejbola pusfinālā... Hell yeah! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bacard Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 WOHOOOOOOOOOOOO! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Neizsakaams prieks par muusu chaljiem. Tgd jacelj medalja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Traki traki tiem volejbolistiem iet.. (party) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Šī spēle man prasīja vairāk nervus, nekā visa pagājusī Dinamo sezonu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 pirksti pa gaisu es ceru ka vīri paņems medāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Es kaut īpaši neskatos sporty, bet mans pakaļgals verēja salocīt metāla stieni uz trešā seta matčpointa un otrā seta beigu laiku.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Lieliska spēle, tagad - Let's go win this thing! Nervi arī čupā, bet nepievīla čomi un uzvarēja kā pienākas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Bencik, miizal. Attaisi PAtiesiibas speeli. Ienaak babajs reizi meenesii un sak kko dikteet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Bencik, miizal. Attaisi PAtiesiibas speeli. Ienaak babajs reizi meenesii un sak kko dikteet. Vispār tas esot bijis kopistisks un nemaināms lēmums.. .. kas gan nemaina tā tizlumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 (edited) 5 dzērāji pļavā pieņem pistiskus lēmumus. Sāk atgādināt Latvijas politiku Bet, ja nopietni, tad es gribētu zināt, kuri tieši tie malači bija. Smirdīga aizdoma, ka to cilvēku pienesums forumā kā tādā ir eeem, gandrīz nekāds? Edited August 6, 2012 by kRi 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Maucam vaļā Patiesības Spēle 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Kur ir bilžu topiks? Atceros, ka kaut kur bija kādreiz te tāds. You are not allowed to use that image extension on this community. Dafuq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Aiziet, dzimusi patiesiibas speele 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Aiziet, dzimusi patiesiibas speele 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 (edited) Brauciens sponsored by: http://img.lejup.lv/] Edited August 6, 2012 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Pizdatais zibens. Man kompis nahuj nodega. 2500k + 560Ti spriežot pēc visa ir miruši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Pizdatais zibens. Man kompis nahuj nodega. 2500k + 560Ti spriežot pēc visa ir miruši. tas ir normāli, thu neustracies. nākamreiz nopērc upsu vai to sūda drošinātāju, kuru liek uz net vada Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Man barošanas bloks ar filtru bija. Rīt čekošu kas un kā, varbūt kaut kas ir glābjams... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Es gan nodrošinājos, ieslēdzu laptopu un bez vada sēdēju pie tā ^^. Kaut kā dīvaini, ka tev nodega... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Man tieši pagalmā iehujārija zibens... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Ja tik tuvu kā mājas pagalmā iepiš, man ir zināmas šaubas, ka jebkāds drošinātājs izturēs tādu pisaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now