attach Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 kad esi riigaa tad pastaigaa pa centraaltirgu. tur citreiz ir visaads staffs no 90' Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Tom, cik zemiski... Salīdzināt mantiskus labumus un apvainoties uz babuīniem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Tom, intereses pēc gribas zināt, kāpēc tu mūždien to S-klasi stum visiem sejā? Es nevaru saprast vai tas tev tāds humors vai baigi lepojies, ka vari atļauties viņā ieliet un braukt? Ne gluži par šo gadījumu, bet nācies pabieži redzēt tādus tekstus. No offence. Man mājās ir gaziks, kurš ēd ~20L uz ~40km eu, gūdmen, tu neesi jūras ūdeni pārdzēries vai kas tev par vainu, neesi uzdevuma augstumos rakstīt huiņu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Klausos praktiski visu. Ok, ar "cūku griezēju" mūziku Tu mani gluži neredzēsi, bet braucot krievu mūzikas pavadībā gan. Pēdējā laikā esmu "uzsēdies" uz Jūlijas Savičevas. Par krieviem vispār daudz un plaši varu runāt. Tūlīt mani vietējie bāleliņi sāks nolikt, bet pieredze rāda, ka ar lielāko daļu krieviem ir vieglāk sastrādāties nekā ar latviešiem... Man nekas pret krieviem (izņemot atsevišķus indivīdus) un mūziku (lielākoties) nav, pašam šobrīd topā (Jaunajā Vilnī pirmo reizi dzirdēju): Tās armijas dzērājdziesmas gan vienmēr liek pasmaidīt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 kurš ir brown, tad pa labi ja vai tomēr tas bekons? Pēc čavellas nevelk, bet tāda iedomīga saldā čališa gan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Tom, intereses pēc gribas zināt, kāpēc tu mūždien to S-klasi stum visiem sejā? Es nevaru saprast vai tas tev tāds humors vai baigi lepojies, ka vari atļauties viņā ieliet un braukt? Ne gluži par šo gadījumu, bet nācies pabieži redzēt tādus tekstus. No offence. Man mājās ir gaziks, kurš ēd ~20L uz ~40km eu, gūdmen, tu neesi jūras ūdeni pārdzēries vai kas tev par vainu, neesi uzdevuma augstumos rakstīt huiņu! Night, man pilnīgi žēl tevis palika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 Pie miera pīpes labāk skaidrosies, tas kā bankā Vēl tik pāris dienas un ballīte varēs sākties. Tedij, te daži ir tādi pro trollingā, ka grūti atrast robežu starp realitāti un diršanu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadicaL.LV Posted August 1, 2012 Report Share Posted August 1, 2012 No bērnu sardelēm lidz tomogoči ! guudmen , Liepāja tak ar sav dabūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Atkarīgs kā rīt veiksies ar darbiem, ja nebūs nekas īpašs darāms, braukšu mož jau ap 3jiem, 4tri3em ārā, značit ap 5ciem vajadzētu būt jau tur, ja neapmaldīšos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Kur var nopirkt kūkas pimpja formā? (priekš vecpuišu balles) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 kuukas hz, bet ja nu kas, shokolades konchas un makaronus pimpja forma var nopirkt @ mojo jojo Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Ofisā izeju uzpīpēt uz balkona un redzu episku skatu. Vecis uzvalka biksēs, laķenēs un pliku augšu pļauj zāli ar izkapti. WTF? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Pedejaa laikaa, sievai vnm teicu , tev shodien brivs satiiri majas Kaut kaa parasti pasham tas baigi atri sanak Shoriit sieva ejot uz darbu pateica lai es sakopju virtuvi tikai Domaju 10min darbs AGA .. Shas 1,5h palidoja veja sparniem vel tikai griida jaizmagaa,kamer to trauku kaudzi nomazgaju, visus taukos no virsmas nopuleeju, izslauciju, apslauciju, visas malinjas noslauciju, pzdc paguru Tagad esmu pelnijis izdzert 2vus aleenus un neko nedariit vairs shodien FAQ vel jau pasham bus jashmoree vakarinjas sievai, 100punkt ka VIRTUVE pec manaam vakarinjaam atkal bus tikpat drausmiga,kada bija pirms kopshanas DA NU I NAFIG 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 kāds nevar no pokerstāra noņemt naudu? es aizsūtu pokerstārā tev 70$ tu man uz kontu 35Ls deal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 (edited) GOODMEN - http://www.mojo-jojo...cid=69&item=678 nu taa ir muusdienu versija , bet nu pohuj , vismaz Edited August 2, 2012 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Es jau neko, bet parasti kūkas krāna formā taisa uz vecmeitu ballītēm Tas tā laikam ironiski vai kā tur domāts, vobšem ne es izdomāju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kept Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Šodien cepot kotletes uzlēju drusku par daudz sojas mērces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Šodien cepot kotletes uzlēju drusku par daudz sojas mērces. Tu...tu...NELIETIS!!!!! Kā tu varēji apgānīt svēto kotlešu vārdu ar āzijas pagāņu mērci? Es ceru ka tu degsi elles ugunīs, un tev virsū lies TUMŠO sojas mērci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brown^ Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 šodien patiešām jūtos sexīgs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Kaut kādu laiku atpakaļ pa Tv3 ziņam rādija kur džeks ierauj pāris glāzes un izlec no 5. stāva, ir kādi linki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 kur Rīgā ir kāds veicīts kur var nopirkt kādas interesantas šķiltavas? nu piemēram kā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Varu šādas dabūt, ja interesē - PM! 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 aizej uz tirgu, tur visādus brīnumus var atrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted August 2, 2012 Report Share Posted August 2, 2012 Līdaka uz gruntenes un āķa slieka, we LOLED Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 3, 2012 Report Share Posted August 3, 2012 Tas kurš aizslēdza patiesības spēles topiku pie reizes varētu sevi nahuj izbanot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now