Butcher^ Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 (edited) Paga,ja tavs gign vecums nemelo, kāpēc tu stājies universitātē 22os gados? Paga, kāpēc gan ne? ps. nemelo. Edited July 17, 2012 by Butcher^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 kur pazuda divi gadi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 kur pazuda divi gadi? 3! Un nepazuda, tagad vismaz ir vēlme mācīties. Tā būtu aizgājis uz kaut kādu nevajadzīgu sūdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Savā vairumā izglītība ir sūds... Tas, kas tev var palīdzēt darbā, vai tā meklējumos tiek iegūts papildus tam, ko māca augstskolā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 Ja nav noslēpums - kāda ir tava izglītība? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 nekad nav par vēlu, lai mācītos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 (edited) Lielos vilcienos boringam ir taisnība. Papīru tagad var arī idiots dabūt, vienīgās vietas, kur galvenokārt skatās papīru ir valsts iestādes, privātajā sektorā jau sen kā papīram ir otršķirīga nozīme. Skills ir tevī nevis diplomā. Edited July 18, 2012 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Pie kā varētu pakonsultēties par datordzelžu cenām? Ir doma pārdot pāris lietas bet cenās ne sūda neorientējos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 (edited) PM nigga... Esmu notirgojis tonnu ar dzelžiem... Edited July 18, 2012 by b0r1ng Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Nopirku 8njus alus aizbraucu pie sievas omes, vinjas dzekam 86gadi shamo uzcienaju ar 3aliem shmaias ir jau labzz, aizbraucu uz bodi noperku vel 5cus alus iedodu shamam vel 2vus alus pa visam miiksts paliek a man ir OK, ali beigushies shamais izvelk 0,7 konjacinju ahujuenaako uzreiz vareja just,,, 4glaazes un es juuutu ka es jau esmu gatavs,nevinsh vinsh..ar katru glaazi man saak raut jumtu a vinsh paliek skaidiraaks,,, kad pudele beigusies man filma pazudusi a shamais skaidrs kaa gurkjis ,,,, pzdc tam opim kadi 86gadi un vinsh tur vairak pa mani...mans ir sokaaa,,, kojakam bija vismaz 50 gradi jo nekad ta aa nekas nebija izsvilinajis kungji..... 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 gūdmen, tev ir atradies nopients pretinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 gūdmen, tev ir atradies nopients pretinieks mans ir vnk shokaa.... Esmu komaa un nesaprotu kaa opis vel dziiivs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 mans ir vnk shokaa.... Esmu komaa un nesaprotu kaa opis vel dziiivs... ar gadiem nāk pieredze, vecīt! morāle - gribi izpogāt pogas jaunajiem - dzer vel vairāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 papiiru dabut varbut ari var katrs idiots, bet jeega izmest par to papiiru naudu, lai tikai butu kaut kads papirs? pff. Nu nevajag papiru, lai atrastu darbu Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Nu nevajag papiru, lai atrastu darbu teica vilis laimīgs rokot grāvi khe khe khe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 (edited) Labi, beidziet te filozofēt, es netaisos mācīties kaut ko tikai papīra dēl, un arī par maksu ne. Sukas, bļe. Edited July 19, 2012 by Butcher^ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Sukas, bļe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Gign komūna tevī ir vīlusies! Nopirku 8njus alus aizbraucu pie sievas omes, vinjas dzekam 86gadi shamo uzcienaju ar 3aliem shmaias ir jau labzz, aizbraucu uz bodi noperku vel 5cus alus iedodu shamam vel 2vus alus pa visam miiksts paliek a man ir OK, ali beigushies shamais izvelk 0,7 konjacinju ahujuenaako uzreiz vareja just,,, 4glaazes un es juuutu ka es jau esmu gatavs,nevinsh vinsh..ar katru glaazi man saak raut jumtu a vinsh paliek skaidiraaks,,, kad pudele beigusies man filma pazudusi a shamais skaidrs kaa gurkjis ,,,, pzdc tam opim kadi 86gadi un vinsh tur vairak pa mani...mans ir sokaaa,,, kojakam bija vismaz 50 gradi jo nekad ta aa nekas nebija izsvilinajis kungji..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 gūdmen, pielauz to opi, lai šams tagad raksta iekš gign'a no tava akkaunta. Tu esi oficiāli nomests no alkohola melnā cauruma troņa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 (edited) ēdu pusdienas fonā darbojas televizors un tur rāda cīnītājus psc kas tur i pa lašarām nokauj vistu un vecenes ģībonī krit nu baigie cīkstoņi Edited July 19, 2012 by B3NDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 ēdu pusdienas fonā darbojas televizors un tur rāda cīnītājus psc kas tur i pa lašarām nokauj vistu un vecenes ģībonī krit nu baigie cīkstoņi pats vistu esi nokāvis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 (edited) pats vistu esi nokāvis? esmu un nejau t'a for fun bet tāpēc, ka bija jākauj Edited July 19, 2012 by B3NDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 (edited) iesakiet kādu normālu zombiju-šūteri kam nevajag daudz resursus? ak jā , neieteikt serious sam. kamoon vinju man liekas visi ir speelejushi Edited July 19, 2012 by attachment Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Resident evil...1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 teica vilis laimīgs rokot grāvi khe khe khe smiekligi, tiesam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now