bReeTz Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 bļe, kad tu sapratīsi, ka šis topiks nav kkāds twīteris vai cits blogs, kur tu cītīgi vari dzīt savu sūdu. man persnīgi jau zajebala ir lasīt tavu sūdu! p.s. vari nemaz necensties atbildēt uz manu postu! u mad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 bļe, kad tu sapratīsi, ka šis topiks nav kkāds twīteris vai cits blogs, kur tu cītīgi vari dzīt savu sūdu. man persnīgi jau zajebala ir lasīt tavu sūdu! p.s. vari nemaz necensties atbildēt uz manu postu! Ō, mikimausis atgriezies... Tu dari kaut ko savādāk nekā pārējie sūddzinēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Ō, mikimausis atgriezies... Tu dari kaut ko savādāk nekā pārējie sūddzinēji? salīdzinot ar tevīm, jā, neaizraujos ar verbālo caureju, kas no tevīm, kad plūst, tad plūst gana daudz! teci vien kandidēt uz jaunā modera amatu, būs tev arī iespēja veikt savas reformas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Khhh, es kaut kur kandidēju? Tas gan man ir jaunums Ja par to ieteikumu topiku domā, tad man par to cilvēku ieteikumiem nav nekas zināms, tas ko ierakstījuši ir uz viņu galvu rakstīts, nezinu par ko tādus nopelnus esmu guvis, lai mani tādā sakarā tur pieminētu. Man ar verbālo caureju viss ir kārtībā, lietoju Sorbex, ieteiktu tev arī. Bet tas sūds, ko tu raksti gan ir diezgan neciešams, tu neapstājoties pļūti par lietām no kurām neko nesaproti un to pašu aizrādi citiem. Sāc kontrolēt sevi. Kravājot kastes jau drošvien tās labākās domas neraisās, bet nu nevajag izlikt savu "evil force" šeit 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Bet tas sūds, ko tu raksti gan ir diezgan neciešams, tu neapstājoties pļūti par lietām no kurām neko nesaproti un to pašu aizrādi citiem. Sāc kontrolēt sevi. Kravājot kastes jau drošvien tās labākās domas neraisās, bet nu nevajag izlikt savu "evil force" šeit waaat? btw, nē, kravājot kastes `n` shit domas pat ir pārāk labas, ir daudz laika apdomāt visādu sūdu, etc., bet nu, domā kā vēlies Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 salīdzinot ar tevīm, jā, neaizraujos ar verbālo caureju, kas no tevīm, kad plūst, tad plūst gana daudz! teci vien kandidēt uz jaunā modera amatu, būs tev arī iespēja veikt savas reformas! Pareizi būtu ar tevi. Tevīm nav tāda vārda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Teletuubijs Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Pareizi būtu ar tevi. Tevīm nav tāda vārda esmu latvietis, kā runāju, tā rakstu, so, atpisies, paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 esmu latvietis, kā runāju, tā rakstu, so, atpisies, paldies Rokas nost, bugsis ir mana personīgā kuce un tev nebūs viņu aizskart! Viss skaidrs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DealOrNoDeal Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 esmu latvietis, kā runāju, tā rakstu, so, atpisies, paldies Tad kā tu varēji nolikt latviešu valodas eksāmenu Nu lab. Viss okay. Galvenais lēkā un loki origami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Labāk, lūdzu, izdaram ko lietderīgu un nobalsojam par čoma meitu, pāris dienas vēl balsojums tikai un viena jau min uz papēžiem. Pagaidām Gabriela pēc reitinga ir nr. 1! bet tikai pagaidaam, jo konkurents min uz papēžiem un dažas balsis tikai starpaaspeižam linku, tad taadaa zallaa kraasaa ikona - pēc reitinga un balsojam par Gabrielu. http://www.mansmazais.lv/competition/723… paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 (edited) kaut kur jau var dabūt šodiens vidusskolas matenes eksāmenu? Gribas pārrēķināt otrās daļas pēdējo uzdevumu. Kaut kur ar skaitļiem sapisos un gribu zināt kur, jo tur īpaši daudz skaitļu nebija. Studenti nopērk kaut kādu mēslu pa 99ls un vienojas, ka summu līdzīgi sadalīs uz visām galvām. Beigās 4 studenti no dīla nolec nost un sanāk, ka pārējiem jāmaksā par latu vairāk nekā sākumā bija plānots. Cik jāmaksā katram studentam? bija tā ne? vai arī es kaut ko izlaidu? Edited May 30, 2012 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Reāls sūds, ejiet dirst! Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 telefons ~80ls robežās sievietei ar touchskrīnu. lūdzu iesak kāds kko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Jauns/lietots? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Knds. x... tik sākumā bija studentu y... tik sākumā viņiem bija jāmetas x-4... tik studentu 100% metās klāt y+1... tik studentiem tagad bija jāmaksā 99/x=y 99/x-4=y+1 y=99/x 99/x-4=99/x + 1 99x=99x-396+x2-4x x2-4x-396=0 D= 16+1584=1600 x1,x2=4+-40/2 x1=22 x2 =-18(neder) y=99/22 = 4,5Ls 22-4=18 (studenti) y2 = 4,5Ls+1Ls = 5,5Ls viņiem bija tagad jāmaksā katram. (Šis ir arī tas atrisinājums) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bReeTz Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Dievs un visi gigna troļļi- dodiet spēku rīt nepieliet seju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Izlasīju kārtējo reizi tīņu problēmas - jebatj, jebatj Kur tu lasi? es ar gribu... +DDDDD Šodien vēlreiz ar instruktoru izbraucu un pateica ka vēl 2 reizes pēc teorijas nokārtošanas un ar 6x tikšu cauri.. Happu face, par to mums atkal jaiedzer. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 : DD pēkšņi atcerējos, kā es braucu uz savu CSDD braukšanas eksi - ir 11:38, 12: 00 man ir jābūt CSDD, bet es gaidu senci centrā, lai brauc man pakaļ. Šamais atbrauc, iekāpju mašīnā pie stūres un močīju pa ielām uz 70 un pāri saliniekam uz 100, lai nenokavētu savu braukšanas eksi Ir ok iespaidiņi <: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 ^ AWESOME! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 lasu te par tiem aizbraucejiem un klusiba smejos, visi tik lepni, ka cilaa kastes angljiem, vai man dieninj'. Da lasharas un diikdienji jus esat, nekas vairak. FLAME OOON!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 esmu latvietis, kā runāju, tā rakstu, so, atpisies, paldies Ko tad tu dari anglijā, latvieti bļa? ne jau ģimene tev jābaro, vienkārši gribi zaļi dzīvot, bet strādāt un kāpt pa karjeras kāpnēm negribi. Labāk savāk to piķi noliktavā un nodzert te, vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aphrodYte Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 (edited) 1) Es esmu meitene. 2) Tur regulāri braucu no darba, uz darbu, pa darbiem, un visi tur brauc uz 75-80, tā ka nestāsti. Sevišķi jau permanentā radara dēļ Edited May 30, 2012 by aphrodYte Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 1) Es esmu meitene. To Tev nevajadzēja teikt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rhrds Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 kas tad tās par turbo veļasmašīnām.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Meitene? Man jau šķita, ka sieviete, bet nu tagad es palieku mitrs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now