Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

FAAAK!

Worst morning ever! Because I remember EVERYTHING!!! [ all caps rage ]

Vakar izmaucām piedzerties un piedzērāmies visos iestādījumos kur mūs laida iekšā ( izņemot BIG, jo tur nav forši īstenībā )

~2iem pazaudēju cīņubiedru, un tālāk jau ir [ censored ]

Link to comment
Share on other sites

Mangalīts man visu laiku ir, ikdienā parasti dzeru ūdeni, nevis kolas, spraitus`n`shit like that. Bet jā, kad ņēmu, tad aizdomājos par rīta sauso muti.

Šodien pārmaiņu pēc pārkārtoju dzīvoklī savu istabu, plāns bija 3 mēbeles pārstumt un neko īpašu nedarīt, bet ar visām pudeļu vākšanām, putekļu slaucīšanām un grīdas mazgāšanu aizgāja visa diena. Tas ir psc... Taisījos vēl pastudēt kaut ko, bet būs jāatliek uz rītu.

Link to comment
Share on other sites

Nezinu varbūt tas ir mans iedomu auglis,bet pats arī lietoju mangalīti,jo liekas,ka tomēr tā gāze turas ilgāk tai pudelē nekā kaut kādā,Eversta vai Della utml. šitā,kas ir zem 30 santīmiem un pluss vēl liekas,ka garša ir labāka,bet varbūt tikai iedomas!

Link to comment
Share on other sites

112-153-large.jpg

Labākais price/performance minerālūdens. Pēc šī citus lētučus iedzert vairs nevaru. Maksā ap 0,4Ls. Atrodams @ RIMI, Maxima, IKI.

Tas nav tas, kas garšo pēc tīra sālsūdens? Vai tas bija cits?

Es paņēmu parasto Morganu, jo tam bija akcija :D 8Ls, ja nemaldos :D

Kri: Parasto vai upeņu? ^_^

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Parasto. Tās Daridas ir divu veidu, viena ir sāļa, otra ar kkādiem sulfātiem, kas ir saldeni. Tā otrā ir diezgan pretīga.

Man ļoti garšo dzērveņu Darida, tikai tur protams dzērvenes blakus nav stāvējušas :)

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Tā Darida ar "pripravām" man liekas,maxima vismaz nav (1x maxima),ja kadreiz trapos pie Betas,kura ir pie Gaiļezera tad nopērku standrartā!Pēc sāls garšo man liekas,Valmieras min,ūdens!

Edited by joJO^
Link to comment
Share on other sites

Man arī Aplis liek smieties,bet ja nopietni katram sava gaume,varbūt izklausīsies lēti un pluss vēl tas,ka 100 proc. būsi redzējis,man patīk Paģiras(The Hangover) 1. un 2. daļa,stulba filma,tipisks jeņķu rēcamgabals,bet kaut kas pavilka,visticamāk,ka tas bārdainais :D !

Link to comment
Share on other sites

Nē, tas Darida minerālūdens ir labs, nu labāks jau par vichi un citiem sūdiem. Nav viņš nemaz tik sāļš, normāls.

Ja pierod, varbūt. Man viņš liekas nereāli sāļš, visticamāk, Nightmare domā to pašu :)

Nu uz pohām tok tādu iedzert nevar :D

Link to comment
Share on other sites

Pats kretīniskākais man liekas Borjomi,man ir tāda sajūta,ka daudzi to sūdu pērk tikai tapēc,ka tas ir tjipa labu labais(man subjektīvais viedoklis),Gruzijas brīnums,kurš maksā hvz cik,bet tas tā!

Uz pohām ir laba lieta,atšālējies alus(ja protams nākamjā rītā nekur nav jāiet uz darbu piem.),attaisi alu pirms gulēšanas,ja zini,ka nebūsi spējīgs to izdarīt,tad attaisi alu ātrāk!Dzer,daries,piedzeries-ej gulēt,no rītā celies ar tuksnesi mutē un galvassāpēm kā Andu kalnu lavīnai,iepis alu,kurš ir Tevi gaidījīs,zinu būs negaršīgs,silts,pluss atšālējies,bet...ko lai saka patestē...man palidz! ;)

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...