ep1dem1c Posted July 16, 2011 Report Share Posted July 16, 2011 (edited) ar gruntenēm ir tā..ja iet zāles,tad normāli pamakšķerēt nevarēsi + visu laiku zvanīs. Iesaku vēl paņemt lielākus svinus, jo cik zinu..tad straume tur ir diezgan spēcīga Nu es pagāšnedēļ pa Mēmeli laivojot 53km noairējām. par straumi varētu pastrīdēties, viņa nav tik spēcīga kā visi tur baumo... Vietām jā, vietām bija tādas mazas krācītes, bet nu tas bija pilnīgs sīkums... Nu jā, es gan vairāk gribēju noskaidrot kādu, kas varbūt tieši tajā rajoniņā ir mēģinājis makšķerēt, kā tur ar tām zālēm utt. jo no Kurmenes līdz Skaistkalnei bija diezgan ok, pāris vietās tās zāles bet no Lielmēmeles līdz Kurmenei tur bija MATI... Edited July 16, 2011 by ep1dem1c Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 kaads noteikti zin shausmeni - Bailu sala , kaads ir vinjas original nosaukums ? tepat foruma jau bija rakstiits viena topika bet negribu burties cauri 100topikiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Shutter Island? Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 neee,shutter island ir 2010 gada filma,bet taa ir vecaaka. +vel vaacu val Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Atkal drankjiigais Anglijas. Pieceelos savaa briiivdienaa septinjos, iisti dariit nav ko, aiz bezdarbiibas pieregjistreejos draugiem.lv hmm. Pa raadzhinju skan vienas un taas pashas dziesmas visu laiku, kaa tas kriit uz nerviem. Kompii arii jau viss atklausiits, kachaat neko arii nevar, baigi internetu rij. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 stastit daudz ko par atvalinajumu, epic. bet man ir slinkums, sonakt sapnoju, ka noznaudzu 2 sievietes, par ko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 stastit daudz ko par atvalinajumu, epic. bet man ir slinkums, sonakt sapnoju, ka noznaudzu 2 sievietes, par ko Ljoti ljoti gruuti izteeloties par ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Ljoti ljoti gruuti izteeloties par ko tavi pienemumi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Es jau te taa paaraak daudz un nevajadziigi rakstu, negribu pavisam izblameeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aly and Fila Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Pa raadzhinju skan vienas un taas pashas dziesmas visu laiku, kaa tas kriit uz nerviem. Kompii arii jau viss atklausiits, kachaat neko arii nevar, baigi internetu rij. di.fm 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 kaads noteikti zin shausmeni - Bailu sala , kaads ir vinjas original nosaukums ? tepat foruma jau bija rakstiits viena topika bet negribu burties cauri 100topikiem Par gūgli nekad neesi dzirdējis? Bet te būs - http://www.imdb.com/title/tt0277910/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 di.fm Starp citu maajaas esot vinju stacijas biezhi klausijos, bet sheit nav tada iespeja, nu ir jau, bet internetu eed, taakaa man ir uzpildaamais taadus priekus atljauties nevaru.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 noperc oldskuul radio pa paaris naudinjaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Nav vajadziibas, tejau pa radio stacijaam tik viens un tas pats skan, tik nervus sabeigt var Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solo Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Sveiki visi! Es sēžu 4etrās sienās un ar 2 logiem! PC skan Bullet for my valentine - Tears don't fall. Bet, tā viss iet normāli P.S Priecājos par šāda topika atvēršanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 P.S Priecājos par šāda topika atvēršanu esi nokaveejis paaris gadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banāna Telefons. Posted July 17, 2011 Report Share Posted July 17, 2011 Es sēžu 4etrās sienās un ar 2 logiem! PC skan Bullet for my valentine - Tears don't fall. go cut yourself. l0l0l0l0l0l0l0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 lūdzu nogaliniet mani. tāda sajūta, ka pati pat neieradīšos uz lielo GIGN ballīti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Ak, nē! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 http://cgi.ebay.co.uk/EARPHONES-IN-EAR-HEAVY-BASS-HEADPHONE-IPOD-MP3-NANO-/320595337800?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item4aa4f8a248 nekad neticeetu, ka par tadam kapeikam var dabut kautko tik fenomenalu, aakmansdievs.. Es vienmer esmu ta pa nopietnam kaifojis tikai sega mega basos. Pat slimi lielos basos. Ausiis pat kut no vibracijam. Kads zin kautko, no ka var dabut vel lielakus basus ara austinju limeni? Mlja leets alus ari UK ir lets alus. Dabuju nodoklju atmaksu, laiks laikam pasvinet drukuciit Jau nopirktas biljetes UZ LV 29. datums.. uz piecam dienam izdomaju aizlaist papildus Link to comment Share on other sites More sharing options...
krist@ Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 par nelaimi man vēl jāiet mājās...un jāsatiek brālis pēc visa šī 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 peec kaa ? eniivei tikko pamodos,jaauztaisa kkas eedams,teeja un jaagaida kad piezvaniis un braukshu ar velo kkur .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 par nelaimi man vēl jāiet mājās...un jāsatiek brālis pēc visa šī par nelaimi man vēl jāiet uz dzīvokli... un jāsatiek māsa pēc visa šī Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 Par nelaimi... Bļe! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 18, 2011 Report Share Posted July 18, 2011 (edited) Edited July 18, 2011 by SaS^MAN 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now