Pusdzīvais Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 tātad mazs polls : Kurš seriāls labāks? The big bang theory OOOOOR How I met your mother p.s - uzrakstat arī kāpēc, nevis "man garšo pīrādziņi" Sākumā patika abi, bet pēdējās sērijas es TBBT nespēju pat noskatīties. Visi joki likās tik truli, ka gribējās ar plauktu pa seju ievilkt sev. HIMYM joprojām patīk. Tīri jautrs seriāls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 nesen pamodos , uzpiipeeju ,kas protams bonusaa naak ar riita kluci .. ehh cik labi.. tagad domaaju aziet liidz veikalam peec kaa grauzhama un veelaak paspeeleet cs. aizmirsu pieminet ka shobriid eedu jogurtu SMILE kuru var izeest pa 2sec bet vinjs ir tik garshiigs labi pietiks rakstiit,skrienu uz veici kursh ir 5min attaalumaa. sii ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Es stradaaju jau un saaku briest vecpuishu ballitei Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Es stradaaju jau un saaku briest vecpuishu ballitei Tātad atkal būs šeit posts pēc tās ballites (par pixaashanu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 vai šeit tiešām kādu interesē, kurš kad ko ēd/iet uz tualeti utt? sheesh, izmantojiet twitter Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 vai šeit tiešām kādu interesē, kurš kad ko ēd/iet uz tualeti utt? sheesh, izmantojiet twitter Effort. Tweetojot post count nepalielinās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Two and a Half men ir best serials ever! Čārlijs ŠĪNS!!!!!one11111one!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Two and a Half men ir best serials ever! Čārlijs ŠĪNS!!!!!one11111one!! Čārliju tak atlaida no darba. winning duh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Kāds vēl atcerās zvērestu, vai tikai es?? Ja kāds neatcerās atsvaidzināšu jūsu atmiņu. Es Latvijas alkaholiķis, apzinos atbildību sava polša un zacenes priekšā apsolos un zvēru. Būt uzticīgam Latvijas Balzāmam un citiem alkahola ražotājiem netaupot spēkus,naudu un veselību dzert pēc iespējas vairāk. Pēc labākās sirdsapziņas veikt pohu lāpīšanu katru rītu kārtīgi uzkost un uzdzert. Bez ierunām pakļauties pudeļu braļu pavēlēm un rīkojumiem. Skriet uz točku lai cik tālu tā arī nebūtu. Apsolos spirtu šķaidīt atbilstoši Latvijas Balzama receptej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 9, 2011 Report Share Posted July 9, 2011 Zvēresta autoram derētu iemācīties rakstīt. Man viss ir zajebala, gribu atvaļinājumu. Vēl faking četras maiņas. 2 1/2 men ir atstojs, tāpat kā HIMYM pēdējās sezonas. TBBT vēl var skatīties, bet ar katru sēriju kļūst aizvien jēlāks. The Office arī sāk likt vilties. Dzīve ir skarba. Btw Breaking Bad nav ne vainas, vienīgi meganeinteresanta pirmā sezona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 No komēdijseriāliem vēl ir superforšs Community, The Inbetweeners arī rēcīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Nemuldi, 2 and 1/2 men pirmās ~4 sezonas nemaz nebija tik slikts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Ja jums shitie mazbudzhetnieki shkjiet interesanti tad neesiet vel redzeejushi Hamaleonu rotaljas un Ugunsgreeku. 02_ Perkons- Zala dziesma 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Kads tev vel mazbudžetnieks. Viens no pelnosakajiem serialiem ever. Vakar tika nospelets LoL 15 stundas no vietas. Sodien jagul un jaatpusas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Zenta domaa savaadaak. Zenta zina. Edits: kaa man patiik shitaas anglju veljas mashiinas, visaam ir viens universaals risinaajums, ja tev nemazgaa velju, mirgo lampinja, vai nesleedzas vispaar ieksshaa vienkaarshi iesper pa veljas mashiinu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 GooD`MeN, Tu nezini, kad Liepājā ir ghetto basket? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 (edited) GooD`MeN, Tu nezini, kad Liepājā ir ghetto basket? Jā, gūdmens tur NOTEIKTI piedalās. Vienā rokā alus pudele ar otru spēlē. right... Edited July 10, 2011 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Eu var ar kādu sarunāt ka nopērk CS 1.6 giftu. Rīt/parīt aizskaitīšu naudu uz ibanku. čomam vnk vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 GooD`MeN, Tu nezini, kad Liepājā ir ghetto basket? Šogad nebūs. Pagājušajā gadā bija, bet tad radās domstarpības starp Ghetto Basket vadību un Liepājas domi, tāpēc Ghettiņa organizatori nolēma, ka Liepājā posmi vairs nebūs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 GooD`MeN, Tu nezini, kad Liepājā ir ghetto basket? Nope.... Ballite vakar izdevusies pa rubli...Aij aij aij...Esmu nost...Esmu gatavs gatavs,... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Bļaha, tikko mājās no laivošanas pa mēmeli... gandrīz 50 km 2 dienās... Smagais Bet iesaku, ļoti labs pasākums. Smagi ir, bet tas ir to vērts. Vienīgi varbūt Mēmele nav istā vieta, skata nekāda, bet nu forši tikuntā Saulē pārdedzis, visas maliņas sāp... Miegs būs interesants Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Kuru katru mirkli.......top gear>!>!>!>>!>!>!> Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Kurš katrs mirklis būs pēc 15min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 kaa csaa samazinaat teemekli nemainot rezoluciju ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted July 10, 2011 Report Share Posted July 10, 2011 Pasēdies tālāk no monitora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now