ModeratO Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 es paarspeeju lielaako zadrotu ever.jejejeje http://www.bildites.lv/images/hqamsagzgahdz3184ky.bmp Zadrots tagad tu esi!!! Apsveicu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 cik levelu ir gign war3 serverii? 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 cik levelu ir gign war3 serverii? 9 rases,10 leveli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Lasu savus 2004. gada postus un facepalmoju visu laiku. Ir tāda sajūta, ka ir tik neērti lasīt, ka es citreiz vienkārši aiztaisu ciet to tabu. Vēlējos zināt, vai kādam citam arī ir tā - skaties video, kur notiek kaut kas briesmīgi akwards, un tu nespēj noskatīties īsti līdz galam, jo tev ir neērti tā cilvēka vietā. Man tā kādreiz bija, bet tad es sāku skatīties Office. Tur katrā sērija 1384723984 awkward momenti. Ar laiku pierod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Office vispār manuprāt ir labākais seriāls kāds ir. Sākumā bija tā, ka sakodu zobus pie tiem akwardajiem momentiem, tagad jau ir daudz labāk. Aktieri atlasīti lieliski, žēl, ka maikls vairs nebūs. Ceru, ka viņš kā guest actor parādīsies kādā epizodē. "Dammit, Meredith, where are your panties?" "It's casual day" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Lasu savus 2004. gada postus un facepalmoju visu laiku. Ir tāda sajūta, ka ir tik neērti lasīt, ka es citreiz vienkārši aiztaisu ciet to tabu. Vēlējos zināt, vai kādam citam arī ir tā - skaties video, kur notiek kaut kas briesmīgi akwards, un tu nespēj noskatīties īsti līdz galam, jo tev ir neērti tā cilvēka vietā. Pamēģini šito noskatīties. Knapi līdz galam izvilku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 NOPE.jpg 0:26 sekundē salūzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 NOPE.jpg 0:26 sekundē salūzu. gratz with low tier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enjoi Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Lasu savus 2004. gada postus un facepalmoju visu laiku. Ir tāda sajūta, ka ir tik neērti lasīt, ka es citreiz vienkārši aiztaisu ciet to tabu. Vēlējos zināt, vai kādam citam arī ir tā - skaties video, kur notiek kaut kas briesmīgi akwards, un tu nespēj noskatīties īsti līdz galam, jo tev ir neērti tā cilvēka vietā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 more like facepalm Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Tik pazīstama sajūta, kad neērti cita cilvēka vietā ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Pamēģini šito noskatīties. Knapi līdz galam izvilku. Tas čalis aizgāja prom dzīvs? Man tur galīgi neizskatījās pēc baigā prikolista, parasts dirsējs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Neko citu arī negaidīju. Jersey Shore ir diagnoze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Tas čalis aizgāja prom dzīvs? Man tur galīgi neizskatījās pēc baigā prikolista, parasts dirsējs. Saturday night Roast... Baigi populāra štelle amerikā, un dažreiz pat rēcīga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 klau pie Areenas Rīga shogad ir basiisha grozi? Gribam shodien aiziet paspeleet streetinju kkur tallinas ielas un miera ielas krustojuma rajonaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mo4itajs Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Draugi Piektdiena, Piektdiena ir klāt. Jauki, beidzot atpūsties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 (edited) Kas būtu piektdiena bez... http://www.youtube.com/watch?v=9u9-AdPAOy0 ... bet lai visa jautrība nepazūd pēc 3 minūtēm, iesaku klausīties šo! Edited July 8, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 kaads speelee buzzerbeater? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DominiX Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 (edited) Bet ja nu kādam tomēr ir tie nervi noklausīties mazliet vairāk ( Jā, es 15 minūšu versiju noklausījos ), tad lūdzu. Nevajag pateicību, es tikai palīdzu īstenajiem Rebekas faniem... Mēs to varam, ir taču piektdiena! P.S. intro ir tik dramatisks, ka pie ekrāna un ar uzmauktām austiņam es jau šņukstēt sāku un asaras sariesās, bet tad... Edited July 8, 2011 by DominiX Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 kādam fucking mežam ir jābūt, lai zobos kaut kas līstu? btw, pamēģini kādreiz ataudzēt tā kartīgāk bārdu un pasmērēties pa spalvainu apakšu - īstenībā ritiigi kruti. jaa, un tad tas mitruminjsh kas tur lejaa sievietei saiet tavaa baardaa, un tu vislaik staigaa apkaart un nesaproti kaadeelj tev seja peec pechinjas ozh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 tātad mazs polls : Kurš seriāls labāks? The big bang theory OOOOOR How I met your mother p.s - uzrakstat arī kāpēc, nevis "man garšo pīrādziņi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 neesmu redzejis nevienu no vinjiem bet man garshi piradzinji Link to comment Share on other sites More sharing options...
poxa Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Un ja kāds grib noklausīties dziesmu ātrāk, tad lūdzu http://www.youtube.com/watch?v=ANCqiTK8XVY Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 Abi seriāli labi, grūti izšķirties, kurš labāks, jo viņi ir visnotaļ atšķirīgi. Lai gan vairāk sliecos laikam uz TBBT pusi, jo tur tēli ir foršāki. Kaut gan.. HIMYM Neil Patrick Harris ir vienreizējs un seriāls pats par sevi ir jauks. Sorry, negribu/nevaru tomēr atbildēt uz šo jautājumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted July 8, 2011 Report Share Posted July 8, 2011 (edited) Tikko pamodos. Sacepu krāsņi kartupeļus ar vistu ( spied maigi xDD ), noskatījos SuperNatural vienu sēriju, tagad nav ko darīt Šodiena vispār kā pa miglu Kādam nav PokerStars 0.25$? Varētu vienu turnīru aiz garlaicības uzmaukt. Atdošu 0.50$ atpakaļ. Edited July 8, 2011 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now